το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 08:52

Η PlayBox ανακοινώνει σημαντική αλλαγή εμπορικής επωνυμίας (rebranding).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στην Broadcast & Media βιομηχανία έχει παρατηρηθεί πλήθος μετασχηματισμών όλα αυτά τα χρόνια. Οι τεχνολογίες που βασίζονται στο υπολογιστικό νέφος (Cloud based), η εικονικότητα (virtulisation) και το IP περιβάλλον, καθώς και άλλες λύσεις αλλάζουν ακόμα περισσότερο τη δυναμική του Broadcast. Διατηρώντας τη δέσμευσή μας και την αφοσίωσή μας ως προς το να συνεχίσουμε να ηγούμαστε των καινοτομιών και της προσφοράς τεχνολογίας στην αγορά μας που θα είναι ανθεκτική στο πέρασμα του χρόνου, εμείς στην PlayBox, αναγνωρίζουμε αυτήν την ανάγκη και παραμένουμε ενήμεροι.

Η PlayBox Technology, αποτελώντας ηγέτη στον τομέα TV Channel in a Box εδώ και πολλά χρόνια, επιθυμεί να σας καλωσορίσει στο Επόμενο Στάδιο Καινοτομίας, στη PlayBox Neo - a Native Cloud and Broadcast Solutions.

Playbox Neo Logo white small

Έχουμε ξεκινήσει τη λειτουργία ενός νέου ιστότοπου, www.playboxneo.com με πολλές πληροφορίες και πόρους. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα, αλλά απλά να προσθέσετε το νέο domain στο τέλος - @playboxneo.com. Επιπροσθέτως, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο τμήμα Contact του ιστότοπου μας: https://www.playboxneo.com/offices.

Μπορείτε να προσεγγίσετε το Τμήμα Υποστήριξης (Support Department) λειτουργίας 24/7 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), live chat και τηλεφώνου. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε εδώ.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της PlayBox.

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμη πιο συναρπαστικές εξελίξεις που θα έρθουν.

 

Πληροφορίες: www.playboxneo.com & AV SYS *
* Μεταπωλητής Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - Pavlin Rahnev - CEO PlayBox Technology Limited / PlayBox NEO – 28 Νοεμβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 08:58

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group