το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 12:17

AirBox Neo και η πανίσχυρη Κλιμακωτή λύση Broadcasting CloudAir στη NAB Νέας Υόρκης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η PlayBox Technology USA ανέφερε την επιτυχημένη διεξαγωγή του 2018 NAB Show New York, στο Εκθεσιακό Κέντρο Javits, 17-18 Οκτωβρίου. Οι εγγεγραμμένοι επισκέπτες ήταν 15.097, αριθμός που σημείωσε αύξηση κατά 6% υψηλότερα από την εκδήλωση του 2017.

"Με περισσότερους από 300 εκθέτες αυτήν τη χρονιά, η NAB New York κατέστη μία εξαιρετικά ελκυστική έκθεση για τους broadcasters της Ανατολικής Ακτής των Η.Π.Α., τους κατόχους περιεχομένου, τους διευθυντές εταιρειών εγκατάστασης συστημάτων και των εγκαταστάσεων," σχολιάζει ο Van Duke, Διευθυντής Λειτουργίας στις Η.Π.Α. της PlayBox USA. "Η κίνηση των επισκεπτών ήταν καλή και τις δύο ημέρες με την κλιμάκωση και την IP συνδεσιμότητα να βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα πολλών συζητήσεων. Η πλειονότητα των εμπορικών εκθέσεων περιστρέφεται γύρω από τις επιδείξεις παραγωγής και την προώθηση. Αυτή η εκδήλωση προχώρησε πέρα από αυτό και δημιούργησε πραγματικές παραγγελίες. Επίσης, είχαμε πολύ καλές συναντήσεις με πιθανούς νέους μεταπωλητές, οι οποίοι θα βοηθήσουν στην καθιέρωση και την επέκταση της νέας μας σειράς προϊόντων και του δικτύου σε όλες τις Η.Π.Α."

"Το ενδιαφέρον για το IP/SDI-βασιζόμενο σε server channel-in-a-box μας με την ονομασία Neo, αλλά και για τη λύση μας CloudAir που βασίζεται σε telco ήταν ισχυρό. Έκαστη λύση μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή συνδυαστικά σε ένα μοναδικό πανίσχυρο υβριδικό περιβάλλον που επιτρέπει την επίτευξη της σχεδόν απεριόριστης επέκτασης σε πολύ σύντομο χρόνο. Το υβριδικό σύστημα προσδίδει στους διευθυντές των σταθμών την ελευθερία να ξεκινήσουν νέα κανάλια προγράμματος σε πολύ σύντομο χρόνο, είτε πρόκειται για κάποια event-specific red-button streams, είτε για μόνιμες προσθήκες στις πολυπλεξίες τους. Επίσης, το CloudAir αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα για τη βασιζόμενη σε SaaS διαχείριση μέσων (media asset management), με ασφαλή πρόσβαση από οπουδήποτε, πλήρη δυνατότητα αναζήτησης και με απολύτως απεριόριστη χωρητικότητα."

Το AirBox Neo αποτελεί μία broadcast playout λύση που λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν όλες τις παραμέτρους της μετάδοσης προσδίδοντας στους operators την επιλογή του να προσεγγίσουν το κοινό μέσω επίγειων, δορυφορικών, καλωδιακών ή IP δικτύων, σε SD, HD, UHD ή άλλες αναλύσεις. Μπορεί να διαμορφωθεί με ένα μεγάλο εύρος από modules ώστε να ταιριάξει με κάθε επιθυμητή ροή εργασίας. Διακριτά ή συνδεδεμένα συστήματα είναι δυνατό να ελεγχθούν μέσω ενός standard desktop υπολογιστή, ακόμη και από laptop, με σύνδεση on-site στο apparatus room, ή εξ' αποστάσεως από κάποιο πάροχο υπηρεσίας.

Το CloudAir επεκτείνει το μοντέλο της απομακρυσμένης πρόσβασης ανοίγοντας ένα πλήρες φάσμα ευκαιριών διαχείρισης καναλιών, όπως η γρήγορη εκκίνηση νέων καναλιών και η πιθανή απεριόριστη απομακρυσμένη αρχειοθέτηση. Ακόμη, το CloudAir επιτρέπει τη δημιουργία και τη λειτουργία δυνατοτήτων αποκατάστασης από κάποια καταστροφή (disaster recovery) πιο οικονομικά και αποτελεσματικά σε σχέση με την ενοικίαση και την επίβλεψη μίας off-site σουίτας.

AirBox Neo και CloudAir είναι πολύ εύκολα ως προς την λειτουργία τους, διακριτά ή μαζί. Είναι εύκολο το ανέβασμα (uploade) και ο προγραμματισμός (schedule) των προσθηκών προγραμμάτων, διαφημιστικών και άλλου προωθητικoύ υλικού για πλήρως αυτοματοποιημένο playout, διατηρώντας την ελευθερία της εισαγωγής ζωντανού περιεχομένου μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα αναπαραγωγή κάποιου αντικειμένου.

 

Πληροφορίες: www.playboxtechnology.com & AV SYS*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 12:21

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group