το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 07:57

Η Octopus Newsroom είχε την πρωτοκαθεδρία στη News Technology Summit (NTS).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Octopus είχε την πρωτοκαθεδρία στο Linthicum Heights του Maryland τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στη News Technology Summit 2018 (Σύνοδος Τεχνολογίας Ειδήσεων). Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο Hilton Baltimore BWI Airport Hotel. Στους ομιλητές περιλαμβάνονταν υψηλόβαθμα στελέχη από CBN, CNN, Hearst Television, KHQ, PBS, Sinclair Broadcast Group, TEGNA και WTTG-TV. Στα θέματα του συνεδρίου περιλαμβάνονταν τα μεταβαλλόμενα πρότυπα θέασης των ειδήσεων στη σημερινή ψηφιακή εποχή, οι νεότερες εξελίξεις στη συλλογή περιεχομένου και τη ροή εργασιών παραγωγής των ειδήσεων, καθώς και τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να αποκομίσετε από την αποτελεσματική εφαρμογή του αυτοματισμού.

"Ένα βασικό ζήτημα για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση NTS είναι ότι η παρακολούθηση των τηλεοπτικών ειδήσεων γίνεται όλο και περισσότερο σε κινητές ψηφιακές συσκευές", δηλώνει ο Gene Sudduth, Διευθυντής Πωλήσεων της Octopus Newsroom για τη Βόρεια Αμερική. "Οι παραδοσιακές linear broadcast τεχνικές είναι ωραίες για το κοινό που παρακολουθεί στο σπίτι και σε μεγάλες οθόνες. Οι φορητές ψηφιακές συσκευές αποτελούν μία μεγαλύτερη πρόκληση επειδή οι παραγωγοί περιεχομένου ανταγωνίζονται για την προσοχή των θεατών μέσω μίας κατά πολύ μικρότερης οθόνης. Αυτό απαιτεί μία ευρεία επιλογή ιστοριών με δυναμικές εικόνες, με τη διαδραστικότητα που βασίζεται στο αρχείο να θεωρείται τώρα δεδομένη από τον ραγδαία αυξανόμενο πληθυσμό χρηστών κινητών τηλεφώνων."

"Το υπολογιστικό σύστημα newsroom (αίθουσας σύνταξης) της Octopus ενσωματώνει όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για μία ενιαία ομάδα παραγωγής προς υποστήριξη και των δύο ειδών μετάδοσης, τόσο της γραμμικής, όσο και της βασιζόμενης στα αρχεία, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα και αποτρέποντας το άγχος. Όλες οι ευκολίες που απαιτούνται από την έναρξη έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγωγής ειδήσεων μπορούν να προσεγγιστούν από έναν μόνο χειριστή, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων για τη δημοσίευση περιεχομένου σε ψηφιακές πλατφόρμες όπως WebTV και τα κοινωνικά μέσα."

"Τα GUIs για εξειδικευμένες εργασίες καθιστούν ιδιαιτέρως εύκολη την εκμάθηση κα τον χειρισμό του συστήματος Octopus, περιλαμβάνοντας τον έλεγχο συμβατών με MOS συσκευών-μονάδων άλλων κατασκευαστών, όπως λογισμικό γραφικών, playout servers και prompters. Επίσης, θα προωθήσουμε τους τεχνολογικούς συνεργάτες της Octopus, των οποίων η λίστα διευρύνεται συνεχώς."

"Το σύστημα Octopus προσδίδει στο προσωπικό της εφημερίδας την ελευθερία να εργάζεται από επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, ή ακόμα και από κινητά τηλέφωνα, για την επεξεργασία θεμάτων των ειδήσεων με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα", προσθέτει ο Adam Kennedy-Ripon, Επικεφαλής Marketing της Octopus Newsroom. "Είναι σχεδιασμένο για χρήση σε όλους τους τύπους και τα επίπεδα λειτουργίας, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών και on-demand ειδησεογραφικών προγραμμάτων, του ρεπορτάζ από ζωντανές εκδηλώσεις, αθλητικά και eSport. Το Octopus NRCS είναι κλιμακούμενο, από ένα μόνο κανάλι με λίγα μόνο δελτία ειδήσεων ημερησίως έως και πολυκαναλικά πολυγλωσσικά δίκτυα ειδήσεων που λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο.

 

Πληροφορίες: www.octopus-news.com & Comart S.A.*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group