το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

AUTOMATION

Ο ανεξάρτητος και δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Γιβραλτάρ, Gibraltar Broadcasting Corporation (GBC), συνεργάζεται με τη VSN για την αναβάθμιση όλων των συστημάτων του παραγωγής ειδήσεων και για την πλήρη μετάβασή του σε ένα σύγχρονο και ψηφιακό newsroom. Χάρη στην τεχνολογία και τις λύσεις της VSN ο GBC θα μπορέσει να εγκαταλείψει τις χειρωνακτικές ροές εργασίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 10:14

Η Octopus Newsroom θα παρουσιάσει τη νεότερη έκδοση της on-air και on-line πλατφόρμας δημοσίευσης ειδήσεων στους broadcasters που θα επισκεφθούν τη BES Expo στο Νέο Δελχί, από 17 έως 19 Ιανουαρίου. Ως Εκθέτης στο περίπτερο 39, η εταιρεία θα προβάλει τη διευρυμένη ευελιξία του συστήματος, η οποία κατέστη εφικτή μέσα από μία εκτεταμένη γκάμα modules.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 11:41

Το Miracle Channel, ο πρώτος over-the-air θρησκευτικός τηλεοπτικός σταθμός του Καναδά, έχει επεκτείνει το σύστημα playout του AirBox ώστε να ενισχύσει ένα επιπλέον κανάλι που οι τηλεθεατές του παρακολουθούν καλωδιακά και δορυφορικά σε όλον τον Καναδά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 11:03

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση της ΕΡΤ ΑΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 15:48

Η Gestmusic, γνωστή εταιρεία παραγωγής, ποντάρει ξανά στην τεχνολογία της VSN για την αδιάλειπτη μετάδοση του "Operación Triunfo" μέσω του καναλιού στο Youtube αυτού του διάσημου προγράμματος, το οποίο ολοκληρώνει τώρα τη δέκατη edition του. Το σύστημα VSNOne TV είναι υπεύθυνο για την αυτοματοποίηση του continuity του recorded σήματος στα studios, καθώς και για την 24ώρη μετάδοση του σε αυτό το κανάλι, με αριθμό ρεκόρ ως προς το κοινό που το παρακολουθεί, με σχεδόν 5 εκατομμύρια online views κατά την πρώτη μέρα της μετάδοσης, η οποία επί του παρόντος υπερβαίνει τα 1.000 εκατομμύρια visualizations στους 16 μήνες ζωής του.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 10:21

Το εξαιρετικά ισχυρό-ανθεκτικό σύστημα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του πελάτη και χαράσσει την πορεία προς το μέλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 13:55

Η Octopus ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εγκατάστασης ενός υπολογιστικού συστήματος αίθουσας σύνταξης (newsroom computer system) στην έδρα του Ταϊλανδικού Τηλεοπτικού Σταθμού PPTV HD στη Μπανγκόγκ. Έχοντας ιδρυθεί από τον επιχειρηματία Prasert Prasarttong-Osoth, ο Τ/Σ PPTV HD τέθηκε σε λειτουργία την 1η Ιουνίου 2013, μεταδίδοντας ένα ευρύ φάσμα ειδήσεων, ψυχαγωγίας, ντοκιμαντέρ και αθλητισμού, στοχεύοντας στην ηλικιακή ομάδα 18 έως 35 ετών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 17:39

Η PlayBox Technology UK Ltd βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το νέο της Channel In A Box που αποτελεί την πλέον προηγμένη δημιουργία της κορυφαίας στη βιομηχανία PlayBox Technology (UK), η οποία κατασκευάστηκε με βάση τις σημερινές Αυτοματοποιημένες ροές εργασίας για OTT και IP Broadcast.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 11:45

Το UseeTV, ένα διαδραστικό τηλεοπτικό δίκτυο που ανήκει και λειτουργεί η PT Telekomunikasi Indonesia, επέλεξε ένα πλήρες σύστημα broadcast Playout από τη PlayBox Neo για την ενίσχυση ενός νέου αθλητικού καναλιού. Το έργο περιελάμβανε την προμήθεια, την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση τεσσάρων playout servers AirBox Neo Pro σε διαμόρφωση 2+2, κύριων και εφεδρικών, μαζί με options TitleBox Neo, ListBox Neo, Multibackup Manager και SafeBox Neo.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 11:58
Σελίδα 1 από 32
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group