το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

MANAGEMENT

Η ΕΡΤ σχεδιάζει εντός του 2019 να προκηρύξει διεθνή διαγωνισμό προμήθειας ευρυζωνικών υπηρεσιών διασύνδεσης μεταξύ των κτηρίων της και με το Internet.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 08:51

Η ESET Hellas & Cyprus θα βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό του Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Με τη βοήθεια των λύσεων ESET Endpoint Protection Advanced που δώρισε η ESET, τα IT συστήματα τα ευαίσθητα εταιρικά δεδομένα του Μ.Γ.Φ.Ι. θα είναι προστατευμένα, ώστε να μπορεί το Μουσείο να συνεχίζει απρόσκοπτα το σημαντικό ερευνητικό και εκπαιδευτικό του έργο.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 13:50

Η PlayBox Technology USA ανέφερε την επιτυχημένη διεξαγωγή του 2018 NAB Show New York, στο Εκθεσιακό Κέντρο Javits, 17-18 Οκτωβρίου. Οι εγγεγραμμένοι επισκέπτες ήταν 15.097, αριθμός που σημείωσε αύξηση κατά 6% υψηλότερα από την εκδήλωση του 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 12:21

Η νέα υποδομή προσφέρει πραγματικές ολοκληρωμένες ροές εργασίας που υποστηρίζονται από τη διαχείριση των μέσων, την κλιμακούμενη αποθήκευση XStream EFS και τους broadcast servers GEEVS.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 15:55

Η μετακίνηση συγκεκριμένων IT διαδικασιών στο cloud αποτελεί για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μία ελκυστική προοπτική, καθώς εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν: διατήρηση της βασικής υποδομής και των υπαρχόντων ανθρώπινων πόρων με παράλληλη ευελιξία για περαιτέρω ανάπτυξη, καλύτερο έλεγχο κόστους, μείωση της πολυπλοκότητας κ.ά. Ωστόσο, ενώ το «σύννεφο» υπόσχεται πολλά οφέλη, την ίδια στιγμή υπάρχει ένα μεγάλο στοίχημα: η ασφάλεια. Για το λόγο αυτό, η ESET συγκέντρωσε τα πέντε βασικά σημεία που πρέπει να προσέξει μία ΜΜΕ για να μπορέσει να μεταβεί στο cloud, χωρίς να διακινδυνέψει την προστασία των επιχειρησιακών της δεδομένων.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 12:00

Το Altitude Sports & Entertainment, το πιο δημοφιλές περιφερειακό αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο στο Rockies, επέλεξε την Octopus Newsroom ως τεχνολογικό συνεργάτη για τη βελτίωση της απόδοσης της παραγωγής. Μία σουίτα λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών πολλών θέσεων για την αίθουσα σύνταξης Octopus 8 έχει εγκατασταθεί στο Κέντρο Λειτουργίας του Δικτύου Altitude στο Centennial του Colorado.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 14:33

Διευκρινίσεις σχετικά με τους ορούς της προκήρυξης για την προμήθεια και εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργιά συστημάτων αυτοματισμού για τη ροή των τηλεοπτικών προγραμμάτων της ΕΡΤ Α.Ε. προς τις εταιρείες AmyDV και PTS, καθώς και προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η τελευταία έκδοση λύσεων προσφέρει καλύτερη προστασία, ταχύτερη εγκατάσταση και νέες, εξατομικευμένες αναφορές ασφάλειας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 16:57
Σελίδα 1 από 57
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group