το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

 

 

 

Επικοινωνία:


Διεύθυνση: Λειβαδιάς 9, 115 27, Μεταμόρφωση, Αθήνα,  Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 210 683 6750

Fax: +30 210 680 1203

E-mail: Γενικές Πληροφορίες για προϊόντα & υπηρεσίες: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

              Τεχνική Υποστήριξη: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

URL: www.pts.gr

 

 

Περί της PTS

Η επιχείρηση «Πιερίδης Τεχνοσύστεμς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.» (PTS), δημιουργήθηκε το 1996 από τον Παναγιώτη Πιερίδη, με κύριο στόχο την παροχή καινοτόμων και ποιοτικών τεχνολογικών λύσεων στο χώρο της επικοινωνίας και των ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η εμπειρία της περιλαμβάνει όλους τους κατασκευαστικούς τομείς όπως: προγραμματισμός έργου, project management, σχεδίαση, αξιολόγηση και προμήθεια εξοπλισμού, τεχνική δοκιμή συστήματος,IT υπηρεσίες και after sales support .
Στα 18 χρόνια της δράσης της στην αγορά, έχει αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες με διεθνείς οίκους κατασκευής ηλεκτρονικού εξοπλισμού, και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη  των πελατών της προσφέροντάς τους λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες τους.  
Η φιλοδοξία της PTS, είναι να επιχειρεί πέρα από τον παραδοσιακό ρόλο του «διεθνούς διανομέα». Στόχος της είναι η παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων Τηλεοπτικής μετάδοσης (Broadcast Systems), κατασκευασμένα με διεθνή πρότυπα και σε ανταγωνιστικές τιμές , προσφέροντας παράλληλα άριστη τεχνική υποστήριξη.

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group