το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

 

 

 

Επικοινωνία:

 

Διεύθυνση: Γιασεμιών 4, 190 15 Ωρωπός,  ΝΕΑ ΠΑΛΑΤΙΑ Αττικής -Ελλάδα

ΤΘ: 6722                 

Τηλέφωνο: +3022950 32326

Κινητό Τηλέφωνο: +30 6975 800 398
E-mail:  infoΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
URL: www.avsys.gr


 

Περί της AVSYS

Η AVSYS (AV Systems) ιδρύθηκε από τον Αντώνιο Βλασταρά, και παρέχει υπηρεσίες engineering & consultancy στο Ραδιοτηλεοπτικό χώρο από το 1994, τόσο αυτόνομα, όσο και μέσα από συνεργασίες με γνωστούς Οίκους του εξωτερικού.

Η εταιρεία AVSYS από τον Ιανουάριο του 2011 παρέχει επιπλέον, B2B υπηρεσίες πώλησης και υποστήριξης Ραδιοτηλεοπτικού και Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού.

Στόχος της AVSYS είναι η υποστήριξη των συνεργατών της τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και σε επίπεδο σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων.
Ειδικό βάρος δίνεται και στην τεχνική υποστήριξη με τεχνική ενημέρωση, εκπαίδευση, διάθεση ανταλλακτικών και με την σύναψη συμβολαίων συντήρησης (SLA) σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Η AVSYS αντιπροσωπεύει στην χώρα μας γνωστούς Οίκους κατασκευής ποιοτικού επαγγελματικού εξοπλισμού.


Δείτε αναλυτικά στις κατηγορίες Προϊόντα και Υπηρεσίες.

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group