το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

 

 

 

 

Επικοινωνία:

 

Διεύθυνση: Α. Διάκου 23, 152 33 Αθήνα-Ελλάδα

Τηλέφωνο: 2106874100

Fax: 2106874199

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.r

URL: www.telmaco.gr

 

Γραφείο Βορ.Ελλάδος: Εθνικής Αντίστασης 7Α, 551 34, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη - Ελλάδα

Τηλέφωνο: 2310455601

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περί της Telmaco Α.Ε.

Η Telmaco Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ολοκληρωμένων οπτικοακουστικών και τηλεοπτικών συστημάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η Telmaco δραστηροποιείται σε 3 τομείς υψηλής τεχνολογίας:

•AudioVisual and Lighting Systems •Broadcast Television and Radio Systems •Communications Systems in RF & Telecom

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας είναι στο Χαλάνδρι, στην Αθήνα και διαθέτει επίσης γραφεία στην Θεσσαλονίκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τοπικών πελατών της.

Διαθέτοντας υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό η Telmaco σχεδιάζει, εγκαταστεί και υποστηρίζει ολοκληρωμένα συστήματα στο αντικείμενό της. Με εμπειρία λειτουργίας πάνω από 37 χρόνια και οικονομική αξιοπιστία η εταιρεία εγγυάται την ομαλή ολοκλήρωση ακόμα και του πιο πολύπλοκου έργου.

Η Telmaco απολαμβάνει την στενή συνεργασία με την πλειονότητα των κυριοτέρων κατασκευαστών στο χώρο της τηλεόρασης και των οπτικοακουστικών. Επενδύοντας σε στενές σχέσεις και με τους πελάτες της και με τους προμηθευτές της η Telmaco ανανεώνει το απαραίτητο τεχνολογικό knowhow ώστε να σχεδιάζει τα σωστά συστήματα που να καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της.

Στην Telmaco, δίνουμε μεγάλη σημασία στην γνώμη των πελατών μας και των προμηθευτών μας και κάνουμε συνεχόμενη προσπάθεια να βελτιώσουμε τον τρόπο λειτουργίας μας και εξυπηρέτησης των πελατών.

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group