το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 12:53

BVE 2019.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

26-28 Φεβρουαρίου 2019, ExCeL, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Η BVE επιστρέφει στο ExCeL του Λονδίνου με θέμα “Εδώ, για να δημιουργήσετε.”
• Το 2019 έρχονται οι νέες ζώνες Pro Video, Post Dome και Start-Up, δημιουργώντας πρακτικές εμπειρίες (hands-on) με τις τελευταίες τεχνολογίες εκπομπής και παραγωγής • Panasonic και Fujinon, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν ως υποστηρικτές-προμηθευτές
• Η BVE δίδει έμφαση στη συνεργασία και τη συνδημιουργία, καλώντας τη βιομηχανία να έρθει κοντά για να μοιραστεί ιδέες και βέλτιστες πρακτικές.


Η BVE, κορυφαία εκδήλωση για την τεχνολογία broadcast, παραγωγής και μέσων του Ηνωμένου Βασιλείου, θα επιστρέψει στo ExCeL του Λονδίνου από 26 έως 28 Φεβρουαρίου 2019. Η BVE 2019 βρίσκεται εδώ προκειμένου να δημιουργήσει μία μοναδική ευκαιρία για περισσότερους από 12.000 δημιουργούς, τεχνικούς-επαγγελματίες και επιχειρηματικούς ηγέτες να γευτούν το μέλλον της δημιουργίας περιεχομένου, της εμπορικής καινοτομίας και της τεχνολογίας αιχμής.
“Κάθε χρόνο, η BVE αποτελεί ένα χώρο συνένωση της κοινότητάς μας και περαιτέρω προώθησης της βιομηχανίας μας. Με τον στόχο του τρέχοντος έτους να ενθαρρύνει τη συνεργασία, η έκθεση θα συνεχίσει να διευκολύνει τη διάδοση της γνώσης και τη δημιουργία νέων συνεργασιών. Ως κορυφαίος προορισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο για δημιουργούς ταινιών, κινηματογραφιστές, διευθυντές φωτογραφίας, υπεύθυνους φωτισμού και prosumers αποτελεί το μοναδικό γεγονός που υποστηρίζει τα Βρετανικά δημιουργικά ταλέντα και επιδεικνύει την καινοτομία και την απίστευτη δουλειά που γίνεται εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο σε όλη τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας και των μέσων,” δηλώνει ο Sebastien Brasseur, Διευθυντής Μάρκετινγκ της BVE.
Με πάνω από 300 brands, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών HHB, Ross Video, Coemar και Microsoft, παρουσιάζοντας τα νεότερα προϊόντα και λύσεις, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, να πειραματιστούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις νεότερες τεχνολογίες broadcast και παραγωγής. Οι σπουδαιότερες τάσεις της χρονιάς για τη δημιουργία περιεχομένου, το υπολογιστικό νέφος (cloud), το live IP, τις τεχνολογίες HDR, UHD, LED, την Τεχνητή νοημοσύνη (AI) και πολλά άλλα, θα αποκαλυφθούν μέσω ενός προγράμματος σεμιναρίων από ειδικούς. Μεταξύ των 250 ομιλητών που θα μιλήσουν και θα αναλύσουν τις τάσεις που καθορίζουν το μέλλον της βιομηχανίας είναι οι Google, Epic Games, Filmlight, DAZN και Industrial Light & Magic.
Ο Sebastien προσθέτει: “Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τις νεότερες και σπουδαιότερες καινοτομίες. Ταυτόχρονα επιθυμούμε να προσφέρουμε στο κοινό την οπτική behind-the-scenes και την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία με το νεότερο και σπουδαιότερο kit. Το φετινό πρόγραμμα των σεμιναρίων όχι μόνον περιλαμβάνει απίστευτους οραματιστές και πρωτοποριακές ιδέες, αλλά και τεχνολογία κάμερας από τη JVC, η οποία θα βρίσκεται στο επίκεντρο της BVE 2019.”

 

Αρτιότητα Παραγωγής & Λήψης
Η τεχνολογία παραγωγής και λήψης βρίσκεται στην καρδιά της BVE. Με την αυξανόμενη ικανότητα της βιομηχανίας να παράγει ποιοτικό περιεχόμενο, οι νέες ζώνες και το πρόγραμμα σεμιναρίων της BVE παρέχουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν, να πειραματιστούν και να συζητήσουν για το νεότερο kit που υπάρχει στην αγορά, ενώ παράλληλα μπορούν να μάθουν πώς να δημιουργήσουν μία βελτιωμένη ροή εργασίας και υλοποίησης που δημιουργεί καλά αποτελέσματα.


Τα νέα για το τρέχον έτος είναι ότι η BVE φέρνει την πρακτική στον εκθεσιακό χώρο με τη μορφή δύο νέων ζωνών:
• Η Pro Video Zone, ένας ολοκαίνουργιος δημιουργικός χώρος, αφιερωμένος στην παραγωγή και τη λήψη.
Από τις εμπορικές παραγωγές μικρής κλίμακας έως τις broadcast και τις κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού, η Pro Video Zone θα φέρει σε επαφή κορυφαίους κατασκευαστές καμερών, φακών, μονάδων φωτισμού, ήχου και kit παραγωγής, διανομείς, μεταπωλητές και παρόχους υπηρεσιών, προσφέροντας ένα μοναδικό περιβάλλον για να ανακαλύψετε το νεότερο επαγγελματικό video kit και τις νεότερες τεχνολογίες.
• Το Pro Moviemaker Production Stage αποτελεί ένα live production set 150τ.μ. όπου οι επισκέπτες μπορούν να έχουν μία πρακτική εμπειρία δημιουργικών κινηματογραφικών τεχνικών και δεξιοτήτων, καθώς και να παρακολουθήσουν demos από κορυφαίους δημιουργούς επαγγελματικών video σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Αυτή η εγκατάσταση παραγωγής πλήρους κλίμακας θα εξασφαλίσει στους επισκέπτες την παρακολούθηση της δράσης από κοντά, ενώ θα μπορούν να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο μέσω live video stream.
Οι επισκέπτες μπορούν να ακούσουν πολλούς εκλεκτούς ειδικούς σε δύο θέατρα, εστιάζοντας στην τέχνη της λήψης και στην επιχείρηση παραγωγής:
• Το ολοένα και πιο δημοφιλές Cinematography and Lighting Theatre θα παρουσιάσει εκθέτες από τον χώρο της λήψης και της παραγωγής παράλληλα με ένα πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων, case studies και εκδηλώσεων όπου οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν πολλά από τους κορυφαίους DoPs, Cinematographers και Lighting Directors, καθώς θα μοιράζονται τις γνώσεις τους για ότι νεότερο ως προς την τέχνη της λήψης. Οι κινηματογραφιστές Balazs Bolygo, BSC, HSC και ο DoP Rupert Cobb θα βρίσκονται ανάμεσα στους φετινούς ομιλητές για να αναφερθούν στη δουλειά τους και για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τα γυρίσματα με κάμερες Sony και Panasonic. Το Ncam παρέχει ένα ακόμα highlight με μία μοναδική παρουσίαση in-camera pre-visualisation για VFX σε τηλεοπτική σειρά, ή κινηματογραφική ταινία.
• Η πολυπλοκότητα και η κλίμακα των οπτικών εφφέ και τoυ post production έχουν εκτοξευτεί. Με τη φετινή χρονιά να ανήκει στο HDR, οι ροές εργασίας πραγματικού χρόνου και ο εξαιρετικός ήχος βρίσκονται εν μέσω ενός αυξανόμενου ανταγωνισμού και το Business of Production Theatre θα ενημερώσει και θα εμπνεύσει το κοινό από το Post Production και τα Οπτικά (Visual FX) μέσω πρακτικών επιδείξεων, grades και ομιλιών από ειδικούς.

 

Τεχνολογίες Broadcast και Ροής Εργασιών
Οι λύσεις ροής εργασίας που στηρίζονται στην πληροφορική (ΙΤ) με την αξιοποίηση του IP, του Υπολογιστικού Νέφους (cloud) και της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), η Διαχείριση των Μέσων (Media Asset Management) και οι Υπηρεσίες OTT αλλάζουν όχι μόνο τις διαδικασίες της διανομής και της ροής εργασιών, αλλά και ολόκληρα επιχειρηματικά μοντέλα και στρατηγικές. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου στα πλαίσια της BVE και οι προϊοντικές λύσεις θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να κατανοήσουν και να ενστερνιστούν τις τεχνικές αλλαγές που μετασχηματίζουν κόσμο του broadcast και των συνδεδεμένων μέσων.
Οι επισκέπτες μπορούν να ακούσουν πολλά από πρωτοπόρους και κορυφαίους ειδικούς στον τομέα των τεχνολογιών της ροής εργασιών και της broadcast μηχανικής:
• Καθώς ο ψηφιακός εκδημοκρατισμός αποκτά δυναμική, το Techflow Futures Theatre θα ενημερώσει και θα εμπνεύσει το βασικό κοινό του broadcast και της παραγωγής στη BVE, παρουσιάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες ροής εργασίας και τεχνικές που επιτρέπουν τη συνεργασία, την ευελιξία και την παραγωγή χαμηλότερου κόστους. Θα αποκαλύψει πραγματικά παραδείγματα υιοθέτησης τεχνολογικών, από τεχνολογίες IP, cloud και HDR έως AI, μέσω panels ειδικών και σημαντικών ομιλιών.

 

Ήχος, Post Production και Οπτικά Eφφέ
Το κοινό, σήμερα, απαιτεί συγκλονιστικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας που διεγείρουν τις αισθήσεις τους. Η BVE θα φιλοξενήσει πρωτοπόρους από το σύνολο της βιομηχανίας του ήχου, του post production και των οπτικών εφφέ που λειτουργούν συνδυαστικά για τη δημιουργία συναρπαστικού περιεχομένου που αλλάζει τον τρόπο που δημιουργούμε και αφηγούμαστε ιστορίες.
Στον ήχο, η κοινότητα της BVE θα αποκτήσει την ευκαιρία να μάθει πολλά για τις νεότερες τεχνολογίες και λύσεις ήχου:
• Η φετινή χρονιά έρχεται με ένα ολοκαίνουργιο κλειστό περιβάλλον, το Post Dome, προσφέροντας χώρο δίχως σύγχυση από το background. Θα παρουσιάσει τον τρόπο δημιουργίας συγκλονιστικών εμπειριών υψηλής ποιότητας, προσδίδοντας behind the scenes οπτική κορυφαίων projects, αναδομώντας ροές εργασίας και διερευνώντας τις τεχνολογίες και τις τεχνικές του post production και των οπτικών εφφέ που επιτρέπουν τον καλύτερο καλλιτεχνικό έλεγχο.


Για το 2019, η BVE δημιούργησε μία νέα εφαρμογή που περιλαμβάνει αναβαθμισμένη υπηρεσία matchmaking, το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου και χάρτη της έκθεσης.

 

Για να διαβάσετε το πλήρες πρόγραμμα της BVE 2019 και για εγγραφείτε (για δωρεάν εισιτήρια εισόδου), επισκεφτείτε τον ιστότοπο: www.bvexpo.com

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 13:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « DVB World 2019.

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group