το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 11:20

RadioHack 2019.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

11-12 Φεβρουαρίου 2019, EBU, Γενεύη.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μέρος της Εβδομάδας Ψηφιακού Ραδιοφώνου της EBU (EBU Digital Radio Week), που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Φεβρουαρίου 2019.

Ως παραδοσιακό σημείο εκκίνησης της Εβδομάδας Ψηφιακού Ραδιοφώνου της EBU, το RadioHack θα φέρει κοντά προγραμματιστές (coders), solderers και στοχαστές προκειμένου να συνεργαστούν και να καινοτομήσουν μαζί. Εδώ και δύο χρόνια hackers καλούνται να εργαστούν πάνω σε νέες ιδέες και τεχνολογίες, ή να διερευνήσουν πως οι υπάρχουσες μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για τη δημιουργία κάποιας χρήσιμης λύσης που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και τους Δημιουργούς Περιεχομένου.

Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει σταθμούς, κατασκευαστές συσκευών, ή απλά εκείνους που έχουν πάθος για το Ραδιόφωνο και την τεχνολογία.

Οι θύρες της εκδήλωσης θα ανοίξουν 09.00 το πρωί της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί όλη την ημέρα και θα ολοκληρωθεί 15.30 της επόμενης ημέρας.

Το μόνο που απαιτείται από τους συμμετέχοντες είναι να φέρουν μαζί τους κάποιες φρέσκιες ιδέες και ανοιχτό μυαλό. Η εκδήλωση είναι χαλαρή και αποτελεί σπουδαία ευκαιρία να συναντήσετε συναδέλφους από την Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ και για την εκδήλωση Digital Radio Summit.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 11:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EBU Tech Event – Digital Radio Summit 2019. Radio Archive Workshop 2019. »

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group