το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 13:20

WorldDAB Automotive 2019.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 – Λινγκόττο, Τορίνο.

Συμμετέχετε στο WorldDAB Automotive 2019 ώστε να μάθετε περισσότερα για τα νέα συναρπαστικά συνεργατικά έργα που οι αυτοκινητοβιομηχανίες και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί υλοποιούν για τη βελτιωμένη εμπειρία του ψηφιακού ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο.

Ανακαλύψτε όλα τα νεότερα ως προς τις κύριες ευρωπαϊκές αγορές και τη συνθήκη που η νέα νομοθεσία για τους δέκτες σε ευρωπαϊκό επίπεδο (Ευρωπαϊκός Κώδικας Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών - EECC) θα θέσει ώστε όλα τα ραδιόφωνα των νέων αυτοκινήτων που πωλούνται στην Ε.Ε. να είναι σε θέση να λαμβάνουν ψηφιακό επίγειο ραδιόφωνο.

 

Ειδικοί από το σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ραδιοφωνικής βιομηχανίας θα ενημερώσουν για την ενσωμάτωση του ψηφιακού ραδιοφώνου DAB σε όλα τα αυτοκίνητα, καθώς και για τις πρόσθετες υπηρεσίες για τους οδηγούς.

Γιατί να παρακολουθήσετε το WorldDAB Automotive 2019;


• Για να μάθετε ποιες χώρες μέλη της ΕΕ προχωρούν και πόσο γρήγορα στην εφαρμογή του νέου EECC
• Για να ακούσετε σχέδια για το μέλλον του DAB+ στο συνδεδεμένο αυτόνομο όχημα
• Για να ακούσετε τις νεότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη του DAB+, το νέο περιεχόμενο που υπάρχει on air, την επέκταση του DAB+ στις κύριες αγορές (κυρίως σε Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία), τις νέες αγορές DAB+ και τις επόμενες αναδυόμενες αγορές του DAB+
• Για να λάβετε ενημέρωση από την Ομάδα Εργασίας WorldDAB Automotive ως προς το έργο της με τους κατασκευαστές αυτοκινήτων και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, το οποίο εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, της απόδοσης της κεραίας/δέκτη και των aftermarket προϊόντων
• Για να μάθετε από σημαντικούς κατασκευαστές πληροφορίες σχετικά με τα σχέδιά τους και την εφαρμογή του DAB+

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τις ευκαιρίες για χορηγίες και συμμετοχή στην έκθεση, θα δημοσιευθούν στις αρχές του 2019.

 

Πληροφορίες: www.worlddab.org/events/detail/535

 

Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση – WorldDAB – 11 Δεκεμβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 13:28

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group