το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 08:21

Digital Radio Summit 2019.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

13η Φεβρουαρίου 2019, EBU, Γενεύη.

Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Ψηφιακό Ραδιόφωνο για να αναφερθούν τόσο στην επίγεια εκπομπή όσο και στην ευρυζωνική παράδοση ήχου, με το υβριδικό ραδιόφωνο να χρησιμοποιεί και τις δύο μεθόδους ώστε να δημιουργήσει μία καλύτερη εμπειρία για τον χρήστη. Με την άνοδο του επιπέδου συνδεσιμότητας στα αυτοκίνητα και την έκρηξη των πλατφορμών φωνητικού ελέγχου να παρέχουν νέες πλατφόρμες και έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με τις ραδιοφωνικές υπηρεσίες, τι κάνουν οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί

drs tag 2

Την 13η Φεβρουαρίου 2019 η Σύνοδος για το Ψηφιακό Ραδιόφωνο 2019 της EBU (Digital Radio Summit 2019) θα εξετάσει αυτά τα καυτά θέματα για το μέλλον του Ραδιοφώνου και θα παρουσιάσει μία σειρά έργων από τα Μέλη της. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και για την έγκαιρη εγγραφή στη Σύνοδο, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη κρατήσει μία θέση στο ημερολόγιό σας!

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος της Εβδομάδας Ψηφιακού Ραδιοφώνου (Digital Radio Week) της EBU, η οποία αποτελείται από μία σειρά εκδηλώσεων της βιομηχανίας, αλλά και δημόσιων, γύρω από το Ραδιόφωνο. Ξεκινάει με το RadioHack - ένα διήμερο hackathon freestyle που είναι αφιερωμένο στην τεχνολογία του Ραδιοφώνου - φέτος ελπίζουμε να εισφέρει μία σειρά ραδιοφωνικών συσκευών που ελέγχονται φωνητικά (Voice Controlled Radio devices) για να πειραματιστούν οι άνθρωποι που θα συμμετέχουν.

Η Σύνοδος για το Ψηφιακό Ραδιόφωνο (Digital Radio Summit) είναι η κορυφαία εκδήλωση της Εβδομάδας Ψηφιακού Ραδιοφώνου (Digital Radio Week) και ο βασικός χώρος για να γνωρίσετε τις τρέχουσες και τις μελλοντικές τάσεις στην τεχνολογία του Ραδιοφώνου και την καινοτομία.

 

Πληροφορίες: https://tech.ebu.ch

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 08:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « WorldDAB Automotive 2019. Production Technology Seminar 2019. »

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group