το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 13:49

Ετήσιο Τεχνικό Συνέδριο και Έκθεση SMPTE 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

23-25 Οκτωβρίου, Westin Bonaventure Hotel & Suites, Λος Άντζελες, Η.Π.Α.

Το Ετήσιο Τεχνικό Συνέδριο και Έκθεση SMPTE 2018 θα εστιάσει στις τεχνολογίες που τροφοδοτούν το μέλλον της κινούμενης εικόνας.
Η εκδήλωση του Οκτωβρίου θα περιλαμβάνει παγκόσμιας κλάσης Τεχνικά Sessions, Έκθεση Ανώτερης Τεχνολογίας και Δημοφιλείς Εκδηλώσεις Δικτύωσης.

Η SMPTE®, οργανισμός του οποίου το έργο ως προς τα πρότυπα υποστήριξε την πρόοδο της τεχνολογίας της ψυχαγωγίας για κάτι περισσότερο από έναν αιώνα, με τα Μέλη να προέρχονται απ' όλον τον κόσμο, ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα περί της εκδήλωσης SMPTE 2018 Annual Technical Conference & Exhibition (SMPTE 2018). Η εκδήλωση SMPTE 2018 θα πραγματοποιηθεί 23-25 Οκτωβρίου σε νέα τοποθεσία: Westin Bonaventure Hotel & Suites στο κέντρο του Λος Άντζελες. Το SMPTE 2018 Symposium θα πραγματοποιηθεί 22 Οκτωβρίου και θα προηγηθεί του ετήσιου συνεδρίου της, που έχει αναγνωρισθεί ως το ανώτερο forum σε όλον τον κόσμο για την εξερεύνηση της τεχνολογίας των μέσων και της ψυχαγωγίας.

Τη συν-προεδρία της επιτροπής για το τεχνικό συνεδριακό πρόγραμμα της εκδήλωσης SMPTE 2018 έχουν αναλάβει o Thomas Edwards, Μέλος της SMPTE και Αντιπρόεδρος Μηχανικής και Ανάπτυξης της Fox και η Sara J. Kudrle, Διευθύντρια Εκπαίδευσης της SMPTE, καθώς και Διευθύντρια Marketing Προϊόντων Playout της Imagine Communications. Το πρόγραμμα του τεχνικού συνεδρίου θα περιλαμβάνει τις τρεις ημέρες 78 παρουσιάσεις paper και αυτήν τη χρονιά θα πραγματοποιούνται παράλληλα τρία sessions, αντί για δύο.

"Κάθε χρόνο η εκδήλωση SMPTE Annual Technical Conference & Exhibition προσφέρει μία πρωτόγνωρη σειρά συνεδριών και δημοφιλών εκδηλώσεων δικτύωσης. Οι παρουσιαστές και οι συμμετέχοντες είναι γνωστοί σε όλον τον κόσμο ηγέτες της τεχνολογίας," ανέφερε ο Richard Welsh, Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης της SMPTE, καθώς και CEO και συνιδρυτής της Sundog Media Toolkit. "Με έναν αριθμό ρεκόρ προτεινόμενων paper που υποβλήθηκαν αυτήν τη χρονιά, η εκδήλωση SMPTE 2018 θα είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε, υποσχόμενη ασύγκριτες ευκαιρίες για την επαγγελματική εξέλιξη, τη δημιουργία σχέσεων και την ανταλλαγή σκέψεων. Στο συνέδριο πρέπει να συμμετέχουν όλοι όσοι εργάζονται στην τεχνική πλευρά των μέσων και της ψυχαγωγίας και όσοι επιζητούν τη θωράκιση της επιχείρησης τους στο πέρασμα του χρόνου και της σταδιοδρομίας τους."

 

Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην "Αγγλόφωνη Πλευρά" της Τεχνολογικής Διαδικτυακής Πύλης μας προκειμένου να διαβάσετε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης SMPTE 2018, αλλά και για την εγγραφή σας σε αυτήν.

 

Πληροφορίες: www.smpte.org

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 14:02
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Cine Gear Expo 2018. Γενική Σύνοδος WorldDAB 2018. »

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group