το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 08:16

26η China Content Broadcasting Network Exhibition - CCBN 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

22-24 Μαρτίου 2018, China International Exhibition Center (Jingan Zhuang), Πεκίνο, Κίνα.

China Content Broadcasting Network Exhibition CCBN 2018 2 lr

Οι προηγούμενες 25 CCBN που πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς αποτέλεσαν εκθέσεις παγκοσμίως γνωστής broadcasting τεχνολογίας και εξοπλισμού. Η CCBN 2018 διαθέτει περισσότερα από 60.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου, καλύπτοντας 12 εσωτερικούς εκθεσιακούς χώρους και 1 υπαίθριο εκθεσιακό χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Κίνας (China International Exhibition Center). Θα προσελκύσει περισσότερους από 1.000 εκθέτες από 30 και περισσότερες χώρες και περιοχές, οι οποίοι θα επιδείξουν μεγάλο εύρος τεχνικού εξοπλισμού και καινοτόμων εφαρμογών σχετικά με τη συλλογή και τη δημιουργία, τη μετάδοση και την κάλυψη, τη διαχείριση της λειτουργίας, τις terminal υπηρεσίες κ.α. για τον Κλάδο του Ραδιοφώνου, του Κινηματογράφου και της Τηλεόρασης, καθώς και καινοτόμα τεχνολογικώς προϊόντα νέων μέσων, ταινιών, διαδικτύου, ενημερωτικού AV, επικοινωνιών, IT και ηλεκτρονικών.

Ως μία επαγγελματική πλατφόρμα που συγκεντρώνει τις αρχές της Κίνας ως προς τον Κλάδο της Τηλεόρασης, η CCBN φέρνει κοντά περισσότερους από 100.000 επαγγελματίες των broadcasting υπηρεσιών, των τηλεοπτικών σταθμών, των ραδιοφωνικών σταθμών, των broadcasting operators όλων των βαθμίδων, των υπουργείων και των αρμόδιων αρχών, των ερευνητικών ινστιτούτων, εκείνων που δραστηριοποιούνται στους τομείς broadcasting, τηλεόρασης, επικοινωνιών και πληροφορικής σε όλη την χώρα, ενώ κάθε χρόνο υποδέχεται περισσότερα από 400 πρακτορεία επισκεπτών από Ευρώπη, Αμερική, Αφρική, Ασία και Ειρηνικό.

Η CCBN θα παρουσιάσει ένα συνδυασμό εκδηλώσεων όπως σημαντικές ομιλίες στα πλαίσια του συνεδρίου CCBN-BDF, βραβεύσεις, συνεδρίες κυκλοφορίας νέων προϊόντων κ.α. Η Οργανωτική Επιτροπή της CCBN αναμένει τη συμμετοχή σας με μεγαλύτερο ενθουσιασμό ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

Πληροφορίες: www.ccbn.tv/EN

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 08:21

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group