το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 09:24

Η WorldCast Systems παραδίδει τον 1.650ο FM Πομπό Ecreso στη Γερμανία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ο Christophe Poulain, Συν-πρόεδρος της WorldCast Systems και ο Michael Radomski, CEO της Uplink, στο Βερολίνο της Γερμανίας Ο Christophe Poulain, Συν-πρόεδρος της WorldCast Systems και ο Michael Radomski, CEO της Uplink, στο Βερολίνο της Γερμανίας

Η Ecreso, δηλαδή το brand κατασκευής πομπών FM της WorldCast Systems αποτελεί αναγνωρισμένο ηγέτη της βιομηχανίας με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας στην εκπομπή στα FM. Η πρόσφατη παράδοση του υψηλής εφεδρείας πομπού FM ισχύος 10kW στο RBB (Rundfunk Berlin Brandenburg), που είναι μέλος του ARD, ολοκληρώνει μία επιτυχημένη χρονιά παράδοσης πολλών πομπών Ecreso στους Γερμανούς broadcasters και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με το συνολικό αριθμό Ecreso FM πομπών που παραδόθηκαν στη Γερμανία να είναι 1.650, η WorldCast Systems κατακτά την κορυφαία θέση ως ο Νο1 προμηθευτής FM πομπών σε αυτήν την χώρα.

Η βαθιά εξειδίκευση της Ecreso στους πομπούς FM καλύπτει μία σειρά συστημάτων χαμηλής, μεσαίας και υψηλής ισχύος. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζει το εμβληματικό προϊόν που εκτιμούν ιδιαιτέρως οι Γερμανοί πελάτες, δηλαδή ο 5/10kW FM Πομπός που διακρίνεται για το υψηλό του επίπεδο αξιοπιστίας, εφεδρείας και για την οικονομία του με την εξαιρετική απόδοση κατά 76%. Στις μοναδικές δυνατότητές του περιλαμβάνεται ο ψηφιακός διαμορφωτής (integrated digital modulator),ο επεξεργαστής ήχου 5 περιοχών (5-band sound processor), ο κωδικοποιητής RDS (RDS encoder), η συμβατότητα ως προς MPX μέσω AES, το προηγμένο interface μετρήσεων, η πλήρης SNMP διαχείριση και πολλές άλλες. Η έξυπνη σχεδίασή του επιτρέπει την αξιόπιστη, με ελάχιστη συντήρηση και εξαιρετικό ήχο εκπομπή στα FM.

Ο Ecreso FM 10kW παραδόθηκε στο RBB από τη MediaLantic. Ο CEO της, Veit Wegmann, είπε: “Ύστερα από τις επιτυχημένες εγκαταστάσεις FM πομπών της Ecreso σε BR και WDR, η Medialantic με χαρά εμπιστεύτηκε τη μηχανική της Ecreso σε αυτό το σημαντικό Κέντρο Εκπομπής του RBB”. Εκτός από αυτά και άλλα μέλη του ARD, όπως η Uplink Networks GmbH, εμπιστεύτηκαν προσφάτως τον Όμιλο WorldCast Systems με την παραγγελία πάνω από 800 Ecreso FM πομπών. Το έργο της περιελάμβανε 30 Ecreso FM 10kW πομπούς, όπου κάποιοι είναι εξοπλισμένοι με την Ecreso “As Solid as 1+1” ενσωματωμένη πλήρη εφεδρεία, καθώς και με έναν ικανό αριθμό συνολικών λύσεων με double drive και n+1 διαμορφώσεις.

Ο Michael Radomski, CEO της UPLINK, ανέφερε: “Ύστερα από τις εκτενείς εργαστηριακές δοκιμές μας και με βάση την εμπειρία μας με τους ECRESO πομπούς της WorldCast, έγινε σαφές ότι κανένα από τα συστήματα των άλλων εναλλακτικών κατασκευαστών δεν τους πλησίαζε... Αναφορικά στους FM πομπούς της WorldCast πρέπει να πω ότι κατά τη γνώμη μας αποτελούν τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της Ευρωπαϊκής αγοράς.”

Οι Ecreso πομποί, συμπεριλαμβανομένων του νέου πομπού ισχύος 3kW με ικανή εφεδρεία, αλλά και του SmartFM, δηλαδή της πρώτης Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) για το FM ραδιόφωνο, παρουσιάστηκαν στην έκθεση IBC2018 στο Άμστερνταμ, τον Σεπτέμβριο.

 

Πληροφορίες: www.worldcastsystems.com/en & Telmaco SA*
* Μεταπωλητής Ελλάδος και Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 09:55

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group