το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 14:21

Η EBU δημοσιεύει τις Επικαιροποιημένες Οδηγίες Σχεδίασης Δικτύου DAB.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η EBU δημοσίευσε μία επικαιροποιημένη έκδοση των κατευθυντήριων γραμμών της για τον σχεδιασμό δικτύου DAB, την πρώτη σημαντική αναθεώρηση από το 2003. Αυτή η στρατηγική αναφορά παρέχει οδηγίες σχετικά με τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό ενός δικτύου DAB.

Η προηγούμενη αναφορά της EBU σχετικά με ζητήματα προγραμματισμού ως προς το DAB, δηλαδή η TR 021, δημοσιεύτηκε το 2003 και παραμένει ένας χρήσιμος οδηγός. Από τότε, ωστόσο, η ευρεία διαθεσιμότητα νέων δεκτών, η εμπειρία που αποκτήθηκε από τους σχεδιαστές δικτύου και η αναθεώρηση τον Ιανουάριο του 2017 του προτύπου DAB από το ETSI, κατέδειξαν την ανάγκη για ένα επικαιροποιημένο έγγραφο.

Η υιοθέτηση τουDAB+ σε όλη την Ευρώπη ισχυροποιείται όλο και περισσότερο, οδηγούμενη από την ισχυρή πολιτική δέσμευση, το λανσάρισμα νέων υπηρεσιών, την αυξημένη κάλυψη και την επένδυση στο marketing για τον καταναλωτή. Καθώς όλο και περισσότερες χώρες ξεκινούν τις δοκιμαστικές εκπομπές και υπηρεσίες DAB+, αυτό το έγγραφο είναι ιδανικό για εκείνες τις χώρες που προγραμματίζουν τη δημιουργία νέων, ή την επέκταση υπαρχόντων δικτύων DAB+ και αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους που σχετίζονται με τη διαδικασία σχεδίασης δικτύου.

Η αναφορά είναι διαθέσιμη για κατέβασμα από την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://tech.ebu.ch/publications/tech3391 

 

Παρατηρήσεις: Darren Willsher - WorldDAB - 4 Ιουνίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 14:30

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group