το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 15:54

Η Γενική Σύνοδος (General Assembly) του Digital Radio Mondiale θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Υπό τον τίτλο "Digital Radio Mondiale Drives Forward", η Γενική Σύνοδος 2018 του DRM Consortium  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Palma Bellver Bay Meliá στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, υπό την αιγίδα των εταιρειών Bosch και RFmondial.

Η Γενική Σύνοδος θα εξετάσει τη στρατηγική και το πρόγραμμα εργασίας του DRM για το επόμενο έτος. Η φετινή Σύνοδος θα χρησιμεύσει και στην εκλογή Προέδρου και Διοικητικών Στελεχών του Consortium. Αυτή θα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τα Μέλη και τους καλεσμένους να προβούν στην ανασκόπηση όλων των δραστηριοτήτων του παρελθόντος έτους και να λάβουν ενημέρωση από εκπροσώπους χωρών και ειδικούς, από όλες τις γωνιές του πλανήτη, αναφορικά στην εξαιρετική χρονιά προόδου που είχε το DRM. Μία ειδική συνεδρία για δέκτες έχει προγραμματιστεί να γίνει ως μέρος της εκδήλωσης.

Για την Ruxandra Obreja, Πρόεδρο του DRM, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνει απολογισμός και για να επανεξετάσουμε την εξαιρετική πρόοδο που έχει σημειώσει το DRM στην Ινδία και σε αρκετές χώρες στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, στη Νότια Αφρική, καθώς και σε άλλες χώρες στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη. Το DRM οδηγείται σε μεγάλες επιτυχίες και στην αυτοκινητοβιομηχανία. Η απρόσκοπτη εργασία συνεχίζει να παρέχει έξυπνους αυτόνομους δέκτες, αλλά και δέκτες αυτοκινήτων. Παρέχοντας όχι μόνον ήχο, αλλά και ειδική προειδοποίηση έκτακτης ανάγκης το DRM κατακτά μοναδική θέση προσδίδοντας στους χρήστες μία πανίσχυρη λύση για όλες τις μπάντες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τις δικές τους ανάγκες και για την κάλυψη τους σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

 

Παρατηρήσεις: Πηγή - DRM - Απρίλιος 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 15:58

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group