το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 12:34

Συνεργασία για την προώθηση του video περιεχομένου της ΕΡΤ μέσω της πλατφόρμας Glomex.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην Αθήνα, σήμερα, 31 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Χριστόφορος - Ευτύχιος Λεοντής, Πρόεδρος του ΔΣ, ο κ. Βασίλης Κωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Γεώργιος Θαλασσινός, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, η κα Κατερίνα Τσατσαρώνη και ο κ. Αριστοτέλης Μεταξάς, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν, επίσης, ο κ. Μάρκος Βογιατζόγλου, Εντεταλμένος Σύμβουλος Νέων Μέσων, ο κ. Ευάγγελος Λουριδάς, Γενικός Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, ο κ. Πέτρος Φίλος, Γενικός Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, ο κ. Παναγιώτης Τσούτσιας, Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, ο κ. Ιωάννης Βουγιουκλάκης, Γενικός Διευθυντής Νέων Μέσων, ο κ. Γεώργιος Σιούλας, Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης, ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

Θέμα 13ο : Συνεργασία για την προώθηση του βίντεο περιεχομένου της ΕΡΤ μέσω της πλατφόρμας Glomex. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Γενικού Διευθυντή Νέων Μέσων με ημερομηνία 17.10.2018, σχετικά με την προώθηση του βίντεο περιεχομένου της ΕΡΤ μέσω της πλατφόρμας Glomex, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει τη διεύρυνση της συνεργασίας της ΕΡΤ ΑΕ με την εταιρία Glomex μέσω της εταιρίας Phaistos Networks ΑΕ, ώστε να αναδιανέμεται το βίντεο περιεχόμενο που η ΕΡΤ ΑΕ κατέχει, προκειμένου να επιτευχθεί η διαφύλαξη, η διάχυση και η ανάδειξη του βίντεο περιεχομένου της, δημιουργώντας ταυτόχρονα επιπλέον έσοδα για την εταιρία. Η συνεργασία θα είναι σε ισχύ όσο είναι προς το συμφέρον της ΕΡΤ ΑΕ.
Η συνεργασία δεν είναι δεσμευτική και αποκλειστική. Η ΕΡΤ ΑΕ μπορεί να διακόψει τη συνεργασία οποιαδήποτε στιγμή αποφασίσει και μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσει και άλλες πλατφόρμες για τη διάχυση του περιεχομένου της χωρίς καμία δέσμευση.

 

Παρατηρήσεις: ΕΡΤ ΑΕ - ΠΡΑΚΤΙΚΟ αριθμ. 176 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-10-2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 12:39

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group