το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 12:26

Ο Globosat επέλεξε τη Harmonic για Ζωντανή UHD Μετάδοση Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Τουρνουά.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η λύση της Harmonic παρέχει ανώτερης ποιότητας UHD video, μικρή καθυστέρηση και μέγιστη εξοικονόμηση ως προς τη χρήση του Bandwidth.

Η Harmonic (NASDAQ: HLIT), ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στην τεχνολογία υπηρεσιών διανομής video ανακοίνωσε ότι ο Globosat, δηλαδή ο μεγαλύτερος δημιουργός περιεχομένου και προγράμματος στη Λατινική Αμερική, επέλεξε την Ultra HD λύση συνεισφοράς (UHD contribution) της Harmonic για τη μετάδοση του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού τουρνουά του πλανήτη μας, που έλαβε χώρα στη Ρωσία.

"Οι λύσεις διανομής video της Harmonic αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο της υποδομής μας εδώ και πολλά χρόνια, παρέχοντας υψηλή αξιοπιστία και εξαιρετικής ποιότητας video," είπε ο Roberto Primo, CTO του Globosat. "Για τη μετάδοση αυτού του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, που παρακολουθούν δισεκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο, χρειαζόμασταν μία λύση που να παρέχει τη μικρότερη καθυστέρηση και την καλύτερη δυνατή ποιότητα ως προς το video. Με την πλατφόρμα συνεισφοράς της Harmonic (contribution platform) στη Ρωσία, ήμασταν σε θέση να εντυπωσιάσουμε του τηλεθεατές με την καλύτερη δυνατή ποιότητα του video qπου μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία UHD."

Διανέμοντας ένα από τα μεγαλύτερης τηλεθέασης αθλητικά γεγονότα στους τηλεθεατές σε UHD, οι πάροχοι συνδρομητικής τηλεόρασης είχαν τη δυνατότητα να ενισχύουν την ικανοποίηση του τηλεθεατή και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων εσόδων. Η πλατφόρμα contribution ViBE® CP9000 της Harmonic διατηρεί την ποιότητα του video μπροστά από την αλυσίδα της μετάδοσης, με την επεξεργασία ασυμπίεστων UHD σημάτων με τη μέγιστη οικονομία ως προς τη χρήση του bandwidth.

"Το ποδόσφαιρο λατρεύεται και παρακολουθείται σε όλον τον κόσμο, γεγονός που το καθιστά μία ιδανική ευκαιρία για την αξιοποίηση του UHD σε ζωντανές εφαρμογές αθλητικών," είπε ο Alvaro Martin, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Λατινικής Αμερικής της Harmonic. " Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με τον Globosat σε μία από τις πρώτες εκπομπές UHD αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος. Με τη διατήρηση της λεπτομέρειας, της ζωντάνιας και των χρωματικών διαβαθμίσεων που προσφέρει η τεχνολογία UHD, η πλατφόρμα συνεισφοράς της Harmonic βελτίωσε την ποιότητα της εμπειρίας των τηλεθεατών."

Όπως επισημάνθηκε σε αρκετές πρόσφατες ανακοινώσεις, οι πρωτοποριακές UHD λύσεις συνεισφοράς, επεξεργασίας μέσων και διανομής της Harmonic, χρησιμοποιούνται από παρόχους περιεχομένου και υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο για τη διανομή αυτού του εξαιρετικού τουρνουά ποδοσφαίρου.

 

Πληροφορίες: www.harmonicinc.com & www.omniwave.gr*
* Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018 12:33

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group