το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 11:50

Η Artel Video Systems στην IBC2018 (Περίπτερο 5.A65).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Artel Video Systems SMART Media Delivery Platform™ Artel Video Systems SMART Media Delivery Platform™

Στην IBC2018 (14-18 Σεπτεμβρίου), η Artel θα παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη και επικεντρωμένη στο IP περιοχή επίδειξης που σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών ως προς τη μετάβαση τους στα πλήρως IP, ή τα υβριδικά IP/SDI δίκτυα. Ως εκθέτης η Artel θα παρουσιάσει το διαρκώς διευρυνόμενο portfolio λύσεων της για SMPTE ST 2110, AES67, SMPTE ST 2022-7 Seamless Protection Switching και ARQ Reliable Internet Streaming Transport (RIST) για OTT streaming.

Καθώς η έκθεση πλησιάζει, η Artel θα προβεί και σε άλλες σημαντικές ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων περί επιδείξεων διαλειτουργικότητας και ολοκληρωμένων IP ροών εργασίας.

 

SMART Media Delivery Platform™
Εκ των φιναλίστ των Βραβείων IABM BaM 2018 στην Κατηγορία Connect, η SMART Media Delivery Platform™ αποτελεί carrier-grade, καθοριζόμενη από το λογισμικό πλατφόρμα με ενσωματωμένες δυνατότητες nonblocking Layer 2/3 switching και routing. Σχεδιασμένη για να συνδέεται απρόσκοπτα με IP δίκτυο δίχως την ανάγκη για εξωτερικά στοιχεία δικτύου η πλατφόρμα SMART υποστηρίζει SMPTE ST 2022: 1, 2, 5, 6 και 7 hitless switching, QoS; VLAN tagging και traffic management. Η πλατφόρμα διαθέτει 4 θύρες video για transport video, ήχου και βοηθητικών δεδομένων και 4 θύρες δεδομένων GigE γεφυρωμένες σε ένα 10G interface. Η software-enabled λύση SMART παρέχει μία εύκολη και αποτελεσματική πλατφόρμα για την προσθήκη, ή την αναβάθμιση λειτουργιών μέσω του κατεβάσματος (download) λογισμικού.

 

Quarra PTP Ethernet Switches

Artel ARG 10G Quarra 10000 Angle lr

Artel Video Systems Quarra 10G PTP Ethernet Switch


Η οικογένεια των PTP-enabled switches με την ονομασία Quarra προσφέρει τον υψηλότερης ακριβείας χρονισμό και συγχρονισμό στη βιομηχανία, με συμμόρφωση κατά το IEEE 1588. Διαθέτει switches που υποστηρίζουν SMPTE ST 2110 και ST 2059-2, επιτρέποντας τη διαλειτουργική χρήση του media εξοπλισμού που βασίζεται στο IP με συμβατικό genlocked SDI εξοπλισμό. Είναι εγκεκριμένα ως προς RAVENNA AES67 και Dante, αλλά και QSC-tested. Τα switches Quarra είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές audio/video broadcast, άμυνας και ασφάλειας, οικονομικών, utilities, τηλεπικοινωνιών και επιχειρήσεων πληροφορικής στις οποίες απαιτείται χρονισμός και έλεγχος ακριβείας.

 

IP Σύστημα Streaming ARQ

Artel Video Systems ARQ IP Streaming System lr

Artel ARQ IP Streaming System


Το IP Σύστημα Streaming ARQ παρέχει Reliable Internet Streaming Transport (RIST) για OTT video εφαρμογές. Το σύστημα ARQ είναι απλό ως προς τη διαμόρφωσή του και ιδανικό για τη διανομή υψηλής ποιότητας video μέσω των IP δικτύων, συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων, διαδικτυακών και δορυφορικών. Η λύση ARQ είναι κλιμακούμενη με αύξηση κατά ένα stream επιτρέποντας στους broadcasters τη γρήγορη προσθήκη αδειών ARQ για την παροχή πολλαπλών UDP unicast και multicast υπηρεσιών.
IP Μεταφορά που βασίζεται σε Πρότυπα με τις Πλατφόρμες DigiLink και InfinityLink
Στην IBC2018 η Artel θα παρουσιάσει την SMART Media Delivery Platform™ (Πλατφόρμα Διανομής Μέσων) μαζί με τα άλλες IP λύσεις της που βασίζονται στα πρότυπα της SMPTE, όπως οι modular πλατφόρμες μεταφοράς μέσων InfinityLink και DigiLink.

Οι επισκέπτες καλούνται να σταματήσουν στο Περίπτερο 5.A65 για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις λύσεις διανομής μέσων της Artel που βασίζονται στο IP.

 

Πληροφορίες: www.artel.com & & AV SYS*
*Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 12:05

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group