το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 16:17

Η ATEME, ηγέτιδα εταιρεία ως προς τη Διανομή Video με όλους τους CODEC εισάγει ένα νέο επίπεδο οικονομίας ως προς τα λειτουργικά έξοδα με τον άνευ δικαιωμάτων AV1 CODEC της Alliance for Open Media.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ATEME, ηγέτιδα εταιρεία στις λύσεις συμπίεσης για broadcast, καλωδιακή, DTH, IPTV και OTT, θα επιδείξει τον έτοιμο για παραγωγή AV1 CODEC στη λύση διανομής video TITAN κατά τη φετινή NAB.

Με τη χρήση του TITAN και του AV1 CODEC της Alliance for Open Media, οι operators μπορούν να εφαρμόσουν μία δωρεάν λύση που υπόκειται σε δικαιώματα τόσο ως video headend όσο και ως decoder-player. Επιπροσθέτως το video υψηλής ποιότητας του AV1 επιτρέπει τη σημαντική εξοικονόμηση ως προς τα δίκτυα διανομής περιεχομένου (CDN).

Με την αξιοποίηση της αρθρωτής αρχιτεκτονικής του λογισμικού TITAN η λύση AV1 ενεργοποιείται μέσω μίας απλής αναβάθμισης του λογισμικού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τις HEVC, H.264 και/ή MPEG2 συγκλίνουσες εξόδους κεφαλικού άκρου του TITAN.

“Η ATEME έχει μία υπερήφανη παράδοση πρωτοπορίας ως προς την έρευνα και συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο της καινοτομίας, από την επένδυση μας στον πρώτο έτοιμο για παραγωγή H.264 10bit 422 encoder, έως την πρώτη ανάπτυξη HDR UHD και την υποστήριξη του AV1 στο TITAN,” είπε ο Michel Artières, CEO της ATEME “Αναμένουμε οι αναπτύξεις του AV1 σε πελάτες να ξεκινήσουν στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 και να περάσουν στην παραγωγή το αργότερο αυτήν τη χρονιά.”

 

Πληροφορίες: www.ateme.com & Ariston BTS*

* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 16:47

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group