το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 08:09

Η ATEME επιτρέπει υψηλής ποιότητας UHD, ενισχύοντας τη νέα Τηλεοπτική Υπηρεσία του Canal+.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η ATEME, ηγέτιδα εταιρεία στη διανομή video και το CANAL+, δηλαδή ο Νο1 Πάροχος Υπηρεσιών της Γαλλίας διευρύνουν τη συνεργασία τους για να συμπεριληφθούν ανώτερες UHD υπηρεσίες.

Αξιοποιώντας την αδιάλειπτη έρευνα και καινοτομία της ATEME ως προς την ποιότητα της εικόνας, η ροή εργασίας του CANAL+ μπορεί τώρα να επεξεργαστεί SD, HD και UHD περιεχόμενο. Η αποτελεσματική χρήση του bandwidth (Υψηλή ποιότητα σε μικρές bitrates), η ολοκληρωμένη κάλυψη εισόδου/εξόδου διαφόρων format και οι τεχνικές επεξεργασίας της λύσης TITAN της ATEME προδίδουν στο CANAL+ τα ακόλουθα οφέλη:

• Χαμηλότερες Λειτουργικές Δαπάνες με βελτιστοποιημένη ροή εργασίας
• Ευρεία προσέγγιση από ήδη εγκατεστημένα set top boxes έως τον νεότερο δορυφορικό αποκωδικοποιητή και τη myCanalApp σε OTT 4K συσκευές.
• Αυξημένη ικανοποίηση του συνδρομητή με ανώτερη ποιότητα υπηρεσίας

“Ο Όμιλος CANAL+ είναι πρωτοπόρος στην τεχνολογική καινοτομία για τη ψυχαγωγία. Τα αποδοτικά, υψηλής ποιότητας προϊόντα της ATEME μας προσδίδουν τη δυνατότητα να παράγουμε και να κυκλοφορούμε ολοένα και πιο καινοτόμο ποιοτικό περιεχόμενο για τους συνδρομητές μας”, είπε ο Philippe Rivas, CTO του CANAL+ Distribution.

Ο Michel Artières, CEO της ATEME, είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για την υποστήριξη του Ομίλου CANAL+ ως προς την ανάπτυξη της στρατηγικής του με την παροχή σε αυτόν των λύσεων και της τεχνογνωσίας μας. Αυτές οι νέες υπηρεσίες διευρύνουν το portfolio των 4K αναφορών και επιδεικνύει την τεχνολογική αρτιότητα των λύσεων μας και της ικανότητας μας γρήγορης ανάπτυξης υψηλής ποιότητας Τηλεοπτικών υπηρεσιών.

 

Πληροφορίες: www.ateme.com & Ariston BTS*
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 08:14

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group