το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

HEADEND DVB-SAT-IPTV-OTT-VOD

Η ATEME, ηγέτιδα εταιρεία στις λύσεις συμπίεσης για broadcast, καλωδιακή, DTH, IPTV και OTT, θα επιδείξει τον έτοιμο για παραγωγή AV1 CODEC στη λύση διανομής video TITAN κατά τη φετινή NAB.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 16:47

Ελάτε να μας συναντήσετε στην επερχόμενη έκθεση NAB στο Λας Βέγκας για μία ενημέρωση σχετικά με τις πιο πρόσφατες ψηφιακές επίγειες και δορυφορικές τηλεοπτικές λύσεις μας (9-12 Απριλίου 2018, Εκθεσιακό-Συνεδριακό Κέντρο Λας Βέγκας, Νεβάδα, Ηνωμένες Πολιτείες).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 17:00

Η ATEME, ηγέτιδα εταιρεία στη διανομή video και το CANAL+, δηλαδή ο Νο1 Πάροχος Υπηρεσιών της Γαλλίας διευρύνουν τη συνεργασία τους για να συμπεριληφθούν ανώτερες UHD υπηρεσίες.

Αξιοποιώντας την αδιάλειπτη έρευνα και καινοτομία της ATEME ως προς την ποιότητα της εικόνας, η ροή εργασίας του CANAL+ μπορεί τώρα να επεξεργαστεί SD, HD και UHD περιεχόμενο. Η αποτελεσματική χρήση του bandwidth (Υψηλή ποιότητα σε μικρές bitrates), η ολοκληρωμένη κάλυψη εισόδου/εξόδου διαφόρων format και οι τεχνικές επεξεργασίας της λύσης TITAN της ATEME προδίδουν στο CANAL+ τα ακόλουθα οφέλη:

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 08:14
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 10:03

Ateme: AV1, ο πρώτος OTT Codec Δίχως Δικαιώματα.

Με την επικείμενη προτυποποίηση του AV1 οι προμηθευτές υποδομής video διαθέτουν μία νέα επιλογή CODEC που έχει βελτιστοποιηθεί για υπηρεσίες OTT. Η προοπτική μίας εναλλακτικής ως προς το HEVC δίχως δικαιώματα έχει πολλούς υποστηρικτές, ειδικώς εκείνοι που ασχολούνται με εφαρμογές streaming. Έχοντας ξεκινήσει από τη βιομηχανία του διαδικτύου και ενισχυόμενη από Google, Facebook και Broadcom, η λύση AV1 υποστηρίζεται τόσο από παίκτες του streaming, όσο και του broadcast. Η υποστήριξη της ATEME του AV1 προσφέρει τεράστια οφέλη:

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 11:15

Η λύση CCAP CableOS™ της Harmonic ενισχύει τις γρηγορότερες ευρυζωνικές ταχύτητες στην περιοχή της Σκανδιναβίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 13:35

Η Teracom Δανίας παρήγγειλε 3 επιπλέον συστήματα DAB πολυπλεξίας (multiplexer systems). Το σύστημα επεκτείνει την υπάρχουσα πλατφόρμα DAB της Teracom.

Ο Karsten Madsen, Διευθυντής Λειτουργίας της Teracom AS Denmark, δηλώνει:

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 11:24

ATEME, ο Ειδικός στο AV1.

Για να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη ζήτηση video περιεχομένου, οι γίγαντες του διαδικτύου όπως Google, Netflix, Facebook και Amazon δημιούργησαν το 2015 μία νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται Συμμαχία για τα Ανοιχτά Μέσα (Alliance for Open Media - AOM) της οποίας φιλοδοξία αποτελεί η σχεδίαση και η κυκλοφορία ενός ανοιχτού, γρήγορου και δίχως δικαιώματα (royalty-free) video codec.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 11:42

Η Factum Radioscape βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίσημη διάθεση του ENMUXA. Το ENMUXA βελτιώνει το φημισμένο σύστημα εκπομπής ψηφιακού ραδιοφώνου της Factum Radioscape παρέχοντας στους χρήστες ένα ευκολονόητο interface το οποίο παρέχει set-up tools γρήγορης συνολικής παρακολούθησης, απλής διαμόρφωσης και σχεδίασης, αλλά και την ικανότητα ασφαλούς login από οπουδήποτε στον κόσμο.

Η HEVC λύση επεξεργασίας μέσων της Harmonic που βασίζεται στο λογισμικό συνδράμει τον Πάροχο να διανέμει 80 HD Κανάλια στους Συνδρομητές του με Μικρές Bitrates.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017 17:11
Σελίδα 1 από 26
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group