το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

HEADEND DVB-SAT-IPTV-OTT-VOD

Ο οργανισμός DVB, δηλαδή η κοινοπραξία της βιομηχανίας που αναπτύσσει ανοιχτές διαλειτουργικές τεχνικές προδιαγραφές για τη διανομή υπηρεσιών ψηφιακών μέσων και broadcast, ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με την HbbTV Association ως προς τη δημιουργία ενός εργαλείου επαλήθευσης (validation tool) DASH για τους developers εφαρμογών και τους παρόχους περιεχομένου. Το εργαλείο που μόλις διατέθηκε στη βιομηχανία διενεργεί ελέγχους ISO/IEC 23009-1 MPEG-DASH media presentation descriptions (MPDs) και segments για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις σχετικές προδιαγραφές DASH των DVB και HbbTV.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 17:49

Στην Αθήνα, σήμερα, 31 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 12:39

Η Harmonic (NASDAQ: HLIT) ανακοίνωσε ότι η Foxtel, πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης της Αυστραλίας με υπηρεσίες καλωδιακής, direct broadcast δορυφορικής και IPTV streaming, εισήγαγε την πρώτη 4K UHD υπηρεσία σε αυτήν τη χώρα, χρησιμοποιώντας μία UHD λύση της Harmonic που βασίζεται στο λογισμικό. Η λύση της Harmonic μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας και εξασφαλίζει εξαιρετικής ποιότητας video με μικρά bitrates για τις τηλεοπτικές υπηρεσίες επόμενης γενιάς της Foxtel.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 10:42

Η ATEME, ο αναδυόμενος ηγέτης στις λύσεις διανομής video για broadcast, καλωδιακές, DTH, IPTV και OTT εφαρμογές συνεργάστηκε με την Optiva Media, μία ανεξάρτητη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών Ψηφιακής Τηλεόρασης για την παροχή στην Orange Ισπανίας (Orange Spain) μίας νέας πλατφόρμας video σχετικά με το on- demand περιεχόμενο της.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 10:33

Η ATEME, πρωτοπόρος στις λύσεις διανομής video για broadcast, καλωδιακά, DTH, IPTV και OTT εφαρμογές, ανακοίνωσε ότι η Kroton Educacional, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις παγκοσμίως στον κλάδος της εκπαίδευσης, έχει αναπτύξει με επιτυχία λύσεις TITAN και AMS, συνδυασμένες με υπηρεσίες IPTV και OTT.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 09:55

Το PILOT, μία πρωτοβουλία καινοτομίας της National Association of Broadcasters (NAB) σε συνεργασία με την European Broadcasting Union (EBU), για τη συγχρηματοδότηση της ανάπτυξης ενός πρωτότυπου Φωνητικά Ελεγχόμενου Υβριδικού Ραδιοφώνου. Το υβριδικό ραδιόφωνο συνδυάζει το εκπεμπόμενο (broadcast) ραδιόφωνο με τη σύνδεση στο διαδίκτυο για να παρέχει συναρπαστικές εμπειρίες στον χρήστη, όπως η προσθήκη φωνητικού ελέγχου. Το πρωτότυπο αποκαλύπτεται και επιδεικνύεται σήμερα στο περίπτερο της EBU (Hall 10, Περίπτερο F20) στην έκθεση IBC 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 18:34

Η ομάδα της 2wcom με χαρά θα σας συναντήσει στην IBC 2018 (Περίπτερο 8.E78).

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 15:54

Η ATEME (Περίπτερο 1.D71), δηλαδή ο ανερχόμενος ηγέτης στις λύσεις διανομής video για Broadcast, Cable, DTH, IPTV και OTT θα επιδείξει τις νεότερες καινοτομίες του ως προς τη βελτιστοποίηση της διανομής video σε κάθε οθόνη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 14:44

Η Harmonic (NASDAQ: HLIT), ο ηγέτης παγκοσμίως στις λύσεις διανομής video και εικονικής καλωδιακής πρόσβασης, ανακοίνωσε ότι παρέλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με αριθμό 10.020.962 από την Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των Η.Π.Α. για την εφεύρεση του πυρήνα της "Εικονικής Συγκλίνουσας Πλατφόρμας Καλωδιακής Πρόσβασης - "Virtual Converged Cable Access Platform (CCAP) Core." (CCAP). Η πατέντα περιγράφει το πέρασμα στην εικονικότητα της παραδοσιακής τεχνολογίας CCAP που βασίζεται στο υλισμικό (hardware), η οποία αποτελεί τον πυρήνα των σύγχρονων ευρυζωνικών καλωδιακών δικτύων. Μέσω της λύσης CableOS ™ της Harmonic, αυτή η επαναστατική πρόοδος ως προς την εικονικότητα επιτρέπει τις υψηλότερες ταχύτητες διαδικτύου για τους καταναλωτές και τη σημαντικά μεγαλύτερη ευελιξία ανάπτυξης, μειώνοντας παράλληλα το κόστος των επενδύσεων και της λειτουργίας των καλωδιακών παρόχων.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 11:01
Σελίδα 1 από 27
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group