το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

DELIVERY

Η Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου (World Radio Day) εορτάστηκε στη Σύνοδο για το Ψηφιακό Ραδιόφωνο (Digital Radio Summit), που οργανώθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Ψηφιακού Ραδιοφώνου (Digital Radio Week) της European Broadcasting Union (EBU), στην έδρα της EBU, στη Γενεύη της Ελβετίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 13:24

Το Ινστιτούτο Προτυποποίησης ETSI (European Telecommunication Standards Institute) δημοσίευσε τη νεότερη αναθεωρημένη έκδοση των οδηγιών του DVB, TS 101 154 V2.5.1 σχετικά με τη χρήση κωδικοποίησης video και ήχου στις broadcast και broadband εφαρμογές. Η πιο σημαντική αλλαγή σε αυτήν την αναθεωρημένη έκδοση είναι η προσθήκη του DTS-UHD ως codec ήχου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 09:08

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση 172/2018 του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 14:27

Νέα ενότητα με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον ραδιοεξοπλισμό δημιούργησε η ΕΕΤΤ στον διαδικτυακό τόπο της. Στόχος είναι η ενημέρωση των καταναλωτών για τα θέματα που πρέπει να έχουν υπόψη κατά την αγορά ραδιοεξοπλισμού, δηλαδή ασύρματων συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα, τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια, τηλεχειριστήρια, συσκευές ενδοεπικοινωνίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 15:47

Διαβάστε ακολούθως τη σχετική απόφαση της ΕΡΤ ΑΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 17:53

Από το δικό της δίκτυο θα εκπέμπει πλέον το σήμα της η ΕΡΤ και ως εκ τούτου και ο Τηλεο­πτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων, σε όλη τη χώρα, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγκατάστασης και λειτουργίας των ψηφιακών πομπών της.

Συγκεκριμένα, από την 1η Φεβρουαρίου 2019 η συχνότητα λήψης του πρώτου ψηφιακού μπουκέτου της δημόσιας τηλεόρασης θα εξυπηρετείται πλέον μόνο από τους πομπούς της ΕΡΤ και όχι από αυτούς της DIGEA.

Ο Ρ/Σ Radio UNAM αποφάσισε υπέρ του R&S THR9 από την οικογένεια ραδιοφωνικών FM πομπών υψηλής απόδοσης της Rohde & Schwarz. Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Εθνικού Αυτόνομου Πανεπιστημίου του Μεξικού (National Autonomous University of Mexico) θα παραλάβει έναν πομπό ισχύος 40kW, τον μεγαλύτερο πομπό που έχει έως σήμερα εγκατασταθεί από τη Rohde & Schwarz στο Μεξικό. Σημαντικοί παράγοντες για την απόφαση αυτής της αγοράς αποτέλεσε η μικρών διαστάσεων σχεδίαση του πομπού και η χρήση υδρόψυξης που εξοικονομεί χώρο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 12:36

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) δημοσιοποιεί Τεχνική Ανακοίνωση με τίτλο «Επισκόπηση Ζωνών Συχνοτήτων προς Αξιοποίηση για την Ανάπτυξη Δικτύων 5ης Γενιάς» με σκοπό την πληροφόρηση όλων των ενδιαφερόμενων μερών (υφιστάμενοι και νέοι πάροχοι δικτύων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, κατασκευαστές εξοπλισμού, υφιστάμενοι και νέοι χρήστες του ραδιοφάσματος, verticals) αναφορικά με τις φασματικές ζώνες οι οποίες εξετάζονται από την ΕΕΤΤ, λαμβάνοντας υπόψη και τις διεργασίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και αναμένεται να διατεθούν για την ανάπτυξη ευρυζωνικών δικτύων στο προσεχές διάστημα στην Ελλάδα και ειδικότερα των δικτύων 5ης γενιάς (5G).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 14:40

Φαίνεται πως οι γείτονες μας δεν είναι καλοί μόνον στη διπλωματία. Μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία για την εναρμόνιση-συμμόρφωση του Ραδιοτηλεοπτικού Τοπίου, καθώς και των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών τους σύμφωνα με ότι ισχύει στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 12:26
Σελίδα 1 από 85
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group