το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

DELIVERY

Η Harmonic (NASDAQ: HLIT) ανακοίνωσε ότι η Foxtel, πάροχος συνδρομητικής τηλεόρασης της Αυστραλίας με υπηρεσίες καλωδιακής, direct broadcast δορυφορικής και IPTV streaming, εισήγαγε την πρώτη 4K UHD υπηρεσία σε αυτήν τη χώρα, χρησιμοποιώντας μία UHD λύση της Harmonic που βασίζεται στο λογισμικό. Η λύση της Harmonic μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της ροής εργασίας και εξασφαλίζει εξαιρετικής ποιότητας video με μικρά bitrates για τις τηλεοπτικές υπηρεσίες επόμενης γενιάς της Foxtel.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 10:42

Είδηση πρώτου μεγέθους για τους Περιφερειακούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς βγήκε στην Ημερίδα για την Περιφερειακή Τηλεόραση που έγινε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο, στη Λαμία.

Η ATEME, ο αναδυόμενος ηγέτης στις λύσεις διανομής video για broadcast, καλωδιακές, DTH, IPTV και OTT εφαρμογές συνεργάστηκε με την Optiva Media, μία ανεξάρτητη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών Ψηφιακής Τηλεόρασης για την παροχή στην Orange Ισπανίας (Orange Spain) μίας νέας πλατφόρμας video σχετικά με το on- demand περιεχόμενο της.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 10:33

Η ATEME, πρωτοπόρος στις λύσεις διανομής video για broadcast, καλωδιακά, DTH, IPTV και OTT εφαρμογές, ανακοίνωσε ότι η Kroton Educacional, μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επιχειρήσεις παγκοσμίως στον κλάδος της εκπαίδευσης, έχει αναπτύξει με επιτυχία λύσεις TITAN και AMS, συνδυασμένες με υπηρεσίες IPTV και OTT.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 09:55

Το PILOT, μία πρωτοβουλία καινοτομίας της National Association of Broadcasters (NAB) σε συνεργασία με την European Broadcasting Union (EBU), για τη συγχρηματοδότηση της ανάπτυξης ενός πρωτότυπου Φωνητικά Ελεγχόμενου Υβριδικού Ραδιοφώνου. Το υβριδικό ραδιόφωνο συνδυάζει το εκπεμπόμενο (broadcast) ραδιόφωνο με τη σύνδεση στο διαδίκτυο για να παρέχει συναρπαστικές εμπειρίες στον χρήστη, όπως η προσθήκη φωνητικού ελέγχου. Το πρωτότυπο αποκαλύπτεται και επιδεικνύεται σήμερα στο περίπτερο της EBU (Hall 10, Περίπτερο F20) στην έκθεση IBC 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 18:34

Η ομάδα της 2wcom με χαρά θα σας συναντήσει στην IBC 2018 (Περίπτερο 8.E78).

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 15:54

Το Elenos Group προετοιμάζεται για να συμμετάσχει στην έκθεση-συνέδριο International Broadcast Conference 2018 που θα πραγματοποιηθεί 14-18 Σεπτεμβρίου στο Άμστερνταμ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 15:26
Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 10:16

Η Elber στην IBC 2018.

IBC 2018: Η έκθεση με τη μεγαλύτερη παγκοσμίως επιρροή στα μέσα, τη ψυχαγωγία και την τεχνολογία! Ανακαλύψτε τα Full Outdoor και Audio STL προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της Elber!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Σεπτεμβρίου 2018 10:34

Το Digital Radio Mondiale (DRM) προετοιμάζεται για μία συναρπαστική παρουσία και για νέες ανακοινώσεις κατά τη φετινή International Broadcasting Convention (IBC) που θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ, 14-19 Σεπτεμβρίου. Η IBC είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για τους broadcasters και τους επαγγελματίες των μέσων και προσελκύει περισσότερους από 1.700 εκθέτες απ' όλον τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 16:51
Σελίδα 1 από 82
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group