το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 19:23

Συνεχή Δοκιμή Μετάδοσης FM και DAB (Ψηφιακό Ραδιόφωνο) από την Lumantek Co, Ltd στην Έκθεση NAB 2014! (Δείτε και το Video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Lumantek προετοιμάζει μία σημαντική επίδειξη στην NAB 2014. Αν ενδιαφέρεστε για τις λύσεις της Lumantek, δεν έχετε παρά να κλείσετε ένα ραντεβού για μία προσωπική επίδειξη στο περίπτερο No12117 (SouthLower).

Συνεχή Δοκιμή diversity DAB και FM για Αυτοκίνητα (Καθυστέρηση Φάσης: μέγιστη 1ns).

Το σύστημα ταιριάζει ιδανικά σε χειροκίνητη frame synchronous εγγραφή με πολλά antenna channels σε διαφορετικές κεντρικές συχνότητες. Πρόκειται για μία σημαντική χρήση σε αυτοκίνητα, για το συνεχή έλεγχο και τη δοκιμή DAB και FM linking στο πεδίο.
Συνεκτική ως προς τη φάση FM εκπομπή και frame synchronous DAB recording/playback είναι εφικτές μέσω του WEIVER 2.0. Ακόμη, το setup επιτρέπει την εγγραφή DAB και DVB, ή GPS δορυφορικούς σήματος και οιασδήποτε άλλης υπηρεσίας ταυτοχρόνως.

Παραολουθήστε (στην αγγλική γλώσσα) κάνοντας scroll παρακάτω, στην παρούσα ηλεκτρονική σελίδα μας, ένα σημαντικό Video της Lumantek: Πώς να συγχρονίσετε δύο WEIVERs.

Ακόμη στο τμήμα Videos της ενημερωτικής πύλης radiotvlink.gr μπορείτε να βρείτε και να παρακολουθήσετε το video της Lumantek: Πώς να Γράψετε δύο σήματα ενώ οδηγείτε.

Πληροφορίες: www.lumantek.com 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 20:14

Πολυμέσα

Πώς να συγχρονίσετε δύο WEIVERs

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group