το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 09 Απριλίου 2018 14:49

Η RTW παρουσιάζει τις Smart εκδόσεις των Touchmonitors TM3 και TM3-3G στη NAB 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
RTW TM3 Smart RTW TM3 Smart

Έξυπνα Μοντέλα έρχονται πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις διαθέσιμες Άδειες Λογισμικού.

Η RTW, κορυφαίος κατασκευαστής visual μετρητών ήχου και συσκευών monitoring για επαγγελματικές εφαρμογές broadcast, παραγωγής, post production και ποιοτικού ελέγχου, θα επιδείξει τα TouchMonitors TM3 Smart και TM3-3G Smart στη φετινή έκθεση NAB (Περίπτερο N6924). Επίσης, η RTW θα παρουσιάσει τα φημισμένα TouchMonitors της TM7/TM9, το MM3 MusicMeter και το TM3-Primus, αλλά και τις λύσεις της λογισμικού και plug-in με το PD-Dante της Nixer Pro Audio, ένα μικρό φορητό σύστημα monitoring και διαγνώσεων που είναι τώρα διαθέσιμο απ' όλο το δίκτυο διανομέων της RTW σε όλον τον κόσμο.

RTW TM3 3G Smart lr

RTW TM3-3G Smart

 

“Η RTW δημιούργησε αυτές τις ιδιαιτέρως ευέλικτες και πλήρως λειτουργικές Smart εκδόσεις των TouchMonitors για τους πελάτες μας ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχούν σχετικά με το κόστος των επιπρόσθετων αδειών. Αντιθέτως, αυτά τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόλις βγούνε από τη συσκευασία τους,” δηλώνει ο Andreas Tweitmann, CEO της RTW. “Ανυπομονούμε να προωθήσουμε αυτές τις έξυπνες εκδόσεις στη φετινή NAB καθώς προσδοκούμε να δούμε από κοντά τους ανθρώπους για τους οποίους σχεδιάστηκαν.”

Το TouchMonitor TM3 Smart χειρίζεται κατά το μέγιστο έξι κανάλια. Αποτελεί ιδανική λύση για τα editorial γραφεία, τις σουίτες edit, τα μικρά control rooms και για κάθε εφαρμογή που απαιτεί σαφή έλεγχο της συμμόρφωσης του loudness. Το ευέλικτο user interface της μονάδας επιτρέπει την επιλογή των presets γρήγορα και απλά με την κίνηση ενός δακτύλου.

Το TouchMonitor TM3-3G Smart αποτελεί μία μικρού μεγέθους και ευέλικτη λύση για μέτρηση, deembedding και monitoring των 3G-SDI σημάτων ήχου αξιοποιώντας μονάδα απεικόνισης για οριζόντια ή κάθετη χρήση. Με το ενσωματωμένο 3G-SDI deembedder interface, η λύση TM3-3G απεικονίζει τη στάθμη και το loudness οποιωνδήποτε οκτώ 3G-SDI καναλιών ήχου. Ανεξάρτητα από αυτό, έως 16 SDI σήματα ήχου μπορούν να αποσταλούν στις οκτώ AES3 εξόδους. Ως εκ τούτου οι πελάτες δεν έχουν την ανάγκη εξωτερικού deembedder.

Αμφότερα μοντέλα επιτρέπουν στους χρήστες την εργασία με stereo, 5.1 ή πολλών καναλιών σήματα για την εύκολη δημιουργία διαφόρων sets διαμόρφωσης με διαφορετικά presets με το λογισμικό Devicer DC1. Τα προ-φορτωμένα presets παρέχουν ευκολία χρήσης για τους χρήστες που χρησιμοποιούν αυτές τις λύσεις για πρώτη φορά. Τα μοντέλα διαθέτουν μέγεθος που εξοικονομεί χώρο με οθόνη αφής 4,3" και interface box. Αμφότερα προϊόντα μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα ικρίωμα (rack) 19". Αυτό επιτρέπει στον εξοπλισμό μετρήσεων το set up του ως μονάδα επιτραπέζιας τοποθέτησης δίπλα στο mixer στο studio, ή την τοποθέτηση του σε ένα rack εντός του studio, ή στο master control room, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες διαφόρων χρηστών.

Επιπλέον των PPM και True Peak οργάνων, τα Smart μοντέλα TM3 και TM3-3G διαθέτουν πλήρεις λειτουργίες μέτρησης του loudness με συμμόρφωση σύμφωνα με τα σχετικά διεθνή πρότυπα (EBU R128, ITU-R BS.1770-3/1771-1, ATSC A/85, ARIB, OP-59, AGCOM, CALM Act). Στα όργανα για το Loudness περιλαμβάνονται ενός-καναλιού και summing bar graphs, loudness range, loudness chart (TP, M, S, ή I value over time) και ενδείξεις με αριθμούς.

 

Πληροφορίες: www.rtw.com & Audigys * & Kem Systems*
* Μεταπωλητές Ελλάδος κατ' αλφαβητική σειρά

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Απριλίου 2018 14:56

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group