ΕΡΤ: Αναμόρφωση Εγκεκριμένου Προϋπολογισμού έτους 2022 μετά την Έγκριση του ΥΠΟΙΚ.

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση της ΕΡΤ ΑΕ:



Στην Αθήνα, σήμερα, 3 Νοεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκούντος καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκών καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Νικόλαος Ελματζιόγλου, η κα Ιωάννα Στεφανάκη, ο κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου, ο κ. Ιωάννης Δάρρας και ο κ. Εμμανουήλ Παπανικήτας, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν επίσης ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

Θέμα 1ο : Αναμόρφωση εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2022 μετά την έγκριση του ΥΠΟΙΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών και του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών με αρ. πρωτ. : 2022/1491/02.11.2022 καθώς και τη συζήτηση που έγινε, αποφασίζει ομόφωνα και εγκρίνει την αναμόρφωση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2022 της ΕΡΤ ΑΕ ως ακολούθως:



Εξουσιοδοτείται ο Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών για τις απαραίτητες ενέργειες αναμόρφωσης του προϋπολογισμού της εταιρίας έτους 2022, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ - ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Πληροφορίες: www.ert.gr

Παρατηρήσεις: Απόφαση - ΕΡΤ ΑΕ - Αθήνα, 03.11.2022 - Αρ. Πρωτ.: 5071











Στην ίδια κατηγορία