το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 08:15

Το Διεθνές Πρακτορείο Ειδήσεων Ruptly στηρίζεται στο MediorNet και στο Artist της Riedel που ενσωματώνονται στα νέα OB και DSNG Οχήματα του.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το Ruptly στηρίζεται στις λύσεις MediorNet και Artist που ενσωματώνονται στα δύο οχήματα εξωτερικών μεταδόσεων Το Ruptly στηρίζεται στις λύσεις MediorNet και Artist που ενσωματώνονται στα δύο οχήματα εξωτερικών μεταδόσεων

Το πραγματικού χρόνου δίκτυο μέσων MediorNet της Riedel και το digital matrix intercom Artist παρέχουν αποκεντρωμένη και εφεδρική δρομολόγηση σήματος, καθώς και τη δομή των επικοινωνιών όντας ενσωματωμένα στα δύο ολοκαίνουργια, κορυφαίας τεχνολογίας οχήματα εξωτερικών μεταδόσεων (OB vehicles) του Ruptly, του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων με έδρα το Βερολίνο. Η Qvest Media, εκ των κορυφαίων στον κόσμο εταιρειών στην αρχιτεκτονική και την εγκατάσταση συστημάτων για τις βιομηχανίες broadcast και μέσων, σχεδίασε και δημιούργησε νέο broadcast van και νέο DSNG όχημα.

Τα νέα οχήματα παραγωγής του Ruptly διαθέτουν καινοτόμα και ελαφριά σχεδίαση που αναπτύχθηκε από την Qvest με τη στενή συνεργασία της Carrosserie Akkermans. Παρά τις μικρές διαστάσεις τα δύο vans προσφέρουν υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό που έχει βελτιστοποιηθεί για υψηλής ποιότητας 4K και UHD παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων της ζωντανής κάλυψης ειδήσεων, εκδηλώσεων και αθλητικών, καθώς και κινηματογραφικού στυλ ντοκιμαντέρ.

"Η προσέγγιση της αποκεντρωμένης δρομολόγησης του MediorNet της Riedel το καθιστά ιδανικό για τις δύσκολες συνθήκες της ζωντανής μετάδοσης και αποδίδει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων στις 4K και UHD παραγωγές. Το MediorNet όχι μόνον μειώνει τα σημεία αστοχίας, αλλά δημιουργεί ισχυρή επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα επιτρέποντας μας την τοποθέτηση φυσικών I/Os πιο κοντά, όπως απαιτείται. Ακόμη, οι ολοκληρωμένες δυνατότητες επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των embedding/de-embedding και up/down conversion μειώνουν την ανάγκη για χρήση περιφερειακών συσκευών ενός σκοπού. Η παρουσία αυτών των δυνατοτήτων έχουν ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του βάρους επιτρέποντας στη Qvest Media να ξεπερνά τις προσδοκίες μας δίχως να υπερβαίνει το όριο του βάρους των 3,5 τόνων," είπε ο Ahmet Cakan, Επικεφαλής Τεχνολογίας του Ruptly. "Τα δύο νέα vans μας έλαβαν το βάπτισμα του πυρός κατά τη διάρκεια υψηλού κύρους διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά στη Ρωσία και η απόδοση του MediorNet ήταν κάτι περισσότερο από ικανοποιητική. Γνωρίζαμε ότι μπορούσαμε να βασιστούμε στο MediorNet για να αποδώσουμε τον ιδανικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας παραγωγής και αξιοπιστίας ακόμη και στις πλέον απαιτητικές ζωντανές παραγωγές μας."

Riedel Ruptly Vans 1

Το δίκτυο MediorNet του Ruptly αποτελείται από πέντε διασυνδεδεμένες συσκευές διανομής μέσων MicroN, όπου τέσσερις από αυτές χειρίζονται διανομή σήματος και επεξεργασία, ενώ μία παρέχει δυνατότητες virtual multiviewer. Με την αποκεντρωμένη δρομολόγηση που παρέχεται από το MediorNet όλα τα σήματα ήχου και video διανέμονται σε πραγματικό χρόνο μεταξύ συνδεδεμένων nodes στο φορτηγό εξωτερικών μεταδόσεων (OB truck), το DSNG van και τα MediorNet Compact Pro stageboxes που μπορούν να τοποθετηθούν όπου απαιτείται.

Η παρουσία του Artist 32 digital matrix intercom mainframe παρέχει εύρωστες και αξιόπιστες επικοινωνίες στα μέλη του συνεργείου έκαστου οχήματος. Το Artist intercom υποστηρίζει τέσσερα RSP-2318 SmartPanels και τρία ασύρματα beltpacks Bolero, με τα intercom σήματα να διανέμονται από το MediorNet. Τώρα οι χειριστές, οι administrators και το συνεργείο κερδίζουν από τις ενισχυμένες ροές εργασίας λόγω της ομαλής ενσωμάτωσης και της άψογης αλληλεπίδρασης των panels και των beltpacks.

Riedel Ruptly Equipment 2

"Η ευελιξία αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για τον σχεδιασμό των οχημάτων(OB (Εξωτερικών Μεταδόσεων) και DSNG (Ψηφιακής Δορυφορικής Συλλογής Ειδήσεων) και με την εγκατάσταση του MediorNet της Riedel αποδεικνύουμε για μία ακόμη φορά πως μπορούμε να επιτύχουμε υψηλό επίπεδο τεχνικής ποιότητας και ευελιξίας με ελάχιστο χώρο και ανταγωνιστικό προϋπολογισμό," είπε ο Norman Tettenborn, Επικεφαλής της Qvest Media. "Αυτό το σύστημα απαιτούσε ιδιαιτέρως μικρών διαστάσεων και αποτελεσματική δομή μέσων και επικοινωνιών. Γνωρίζαμε ότι αυτές οι απαιτήσεις θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν με τη Riedel Communications καθώς το MediorNet προσφέρει εφεδρεία, κλιμάκωση και μία αποκεντρωμένη τοπογραφία που το καθιστά ιδανική λύση για τον σχεδιασμό ενός αρθρωτού (modular) συστήματος για ζωντανές μεταδόσεις."

 

Πληροφορίες: www.riedel.net & PTS (Pierides TechnoSystems Ltd)*
*Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 08:39

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group