Η GV AMPP ενσωματώνει Broadcast Γραφικά από την RT Software.

Η RT Software, κορυφαία εταιρεία που ειδικεύεται στα broadcast γραφικά και η Grass Valley ανακοίνωσαν την ενοποίηση του συστήματος γραφικών Swift της RT Software με την ευέλικτη πλατφόρμα επεξεργασίας μέσων GV AMPP.

Η ενοποίηση θα επιτρέψει στους πελάτες της GV AMPP να επωφεληθούν από το ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων γραφικών που διατίθενται από την RT Software. Η ενοποίηση θα παρουσιαστεί στην Έκθεση NAB 2023, στο Λας Βέγκας, όπου το επαναδιαμορφώσιμο web user interface του Swift, δηλαδή το Swift Live, θα εμφανίζεται σε λειτουργία εντός της διεπαφής για τον χρήστη (user interface) της GV AMPP. Αυτή η συγχώνευση των operational interfaces καταργεί τα εμπόδια μεταξύ των προϊόντων και μειώνει τον χώρο στο desk που απαιτείται για διαφορετικά control interfaces.

Η διαχείριση της επεξεργασίας-απόδοσης των γραφικών στα live video feeds της AMPP πραγματοποιείται από το Swift Engine, την κλιμακωτή μηχανή render που υποστηρίζει όλα τα broadcast formats (SDI, ST2110, NDI) και τις αναλύσεις (HD, UHD, HDR). Με δυνατότητα ανάπτυξης στις φυσικές εγκαταστάσεις (on-prem) ή στο υπολογιστικό νέφος (cloud - AWS ή virtualized σε ιδιωτικό κέντρο δεδομένων), το Swift Engine προσθέτει σύνθετα 2D ή 3D γραφικά σε live video για on air branding, newsroom tickers, πίνακες αποτελεσμάτων επαυξημένης πραγματικότητας και πολλές άλλες εφαρμογές.

RT Software Web Animations All (Socials) from RT Software on Vimeo.



Ο Mike Fredriksen, Εμπορικός Διευθυντής της RT Software, δηλώνει: “Συνεργαζόμαστε με την GV εδώ και πολλά χρόνια, επομένως το να μπορούμε να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας με την πλατφόρμα AMPP επόμενης γενιάς της GV αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για όλους τους υπάρχοντες πελάτες μας. Μπορούν τώρα να εξετάσουν το ενδεχόμενο να μεταβούν στην AMPP με ασφάλεια γνωρίζοντας ότι η υπάρχουσα επένδυσή τους στο περιβάλλον Swift δεν έχει χαθεί. Το εργαλείο editing του Swift CG, για παράδειγμα, είναι 100% πανομοιότυπο είτε χρησιμοποιείται για την παραγωγή projects σε συστήματα παλαιού τύπου, είτε τώρα στην GV AMPP.”

Ο Trevor Francis, Διευθυντής Indirect Product Strategy της GV, δηλώνει: “Τα on-screen γραφικά είναι εξίσου σημαντικά, ως προς την ποιότητα του περιεχομένου, με την εικόνα και τον ήχο. Συνεισφέρουν σημαντικά στην εμπειρία του καταναλωτή και ενισχύουν την ταυτότητα τουbrand. Απολαμβάνουμε την μακρά συνεργασία μας με την RT Software και είμαι ενθουσιασμένος που τους έχουμε συνεργάτες για την AMPP. Το να τους έχουμε στο Περίπτερο της Grass Valley στην Έκθεση NAB αποτελεί μία τέλεια ευκαιρία για εμάς προκειμένου να επιδείξουμε εξαιρετικές ροές εργασίας, δημιουργώντας εκπληκτικό περιεχόμενο.”

Πληροφορίες: www.rtsw.co.uk & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - RT Software - Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο - Μάρτιος 2023