το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

OUTSIDE BROADCASTING

Το πραγματικού χρόνου δίκτυο μέσων MediorNet της Riedel και το digital matrix intercom Artist παρέχουν αποκεντρωμένη και εφεδρική δρομολόγηση σήματος, καθώς και τη δομή των επικοινωνιών όντας ενσωματωμένα στα δύο ολοκαίνουργια, κορυφαίας τεχνολογίας οχήματα εξωτερικών μεταδόσεων (OB vehicles) του Ruptly, του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων με έδρα το Βερολίνο. Η Qvest Media, εκ των κορυφαίων στον κόσμο εταιρειών στην αρχιτεκτονική και την εγκατάσταση συστημάτων για τις βιομηχανίες broadcast και μέσων, σχεδίασε και δημιούργησε νέο broadcast van και νέο DSNG όχημα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 08:39

Οι θυγατρικές του Δημόσιου broadcaster της Ιαπωνίας αναπτύσσουν server νεότερης γενιάς της EVS για UHD παραγωγή.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 11:50

Ο εγκαταστάτης συστημάτων (System Integrator) ARET, συνεργάτης της Lawo στην Ιταλία, παρουσίασε στη φετινή έκθεση IBC ένα ραδιοφωνικό όχημα εξωτερικών μεταδόσεων (radio OB van) με ένα εντελώς νέο concept σε αυτήν την κατηγορία, γεγονός που καθιστά αυτό το φορτηγό ως το πρώτο στο είδος του. Γι’ αυτήν την τεχνολογικά προηγμένη μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων (OB unit) με την εγκατάσταση Lawo IP, η ARET προσφάτως κέρδισε το Βραβείο “Εξαιρετικής Καινοτομιας στη Μηχανική των Εξωτερικών Μεταδόσεων” (“Outstanding Innovation in OB Engineering Award”) στα πλαίσια των Βραβείων BroadcastPro Μέσης Ανατολής 2018 (BroadcastPro Middle East Awards 2018).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 09:06

Η Grass Valley, Brand της Belden και η Gearhouse Broadcast συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της πρώτης 4K UHD τηλεοπτικής μετάδοσης της Αυστραλίας. Και οι έξι ώρες του 4K UHD περιεχομένου από το Supercheap Auto Bathurst 1000 για τα supercars, το ετήσιο κορυφαίο τουρνουά αυτοκινήτων της χώρας, μεταδόθηκαν ζωντανά χωρίς διαφημιστικά διαλλείματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 12:29

Στη φετινή έκθεση IBC πραγματοποιήθηκε μία ευρωπαϊκή πρεμιέρα που αφορά στην Simplylive, η οποία παρουσίασε μία νέα προσθήκη στην οικογένεια των προϊόντων της και συγκεκριμένα τις εκδόσεις του Vibox Mini.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 10:02

Η BroadTV παρέχει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας τη ροή εργασίας video διαιτησίας (video refereeing) που βασίζεται στην τεχνολογία replay της EVS, η οποία αποτελεί πρότυπο της βιομηχανίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 14:31

Η Imagine Communications συνεργάστηκε με την εταιρεία εγκατάστασης συστημάτων (systems integrator) Chromaline S.r.l. από την Ιταλία για την κατασκευή ενός κορυφαίας τεχνολογίας φορτηγού της πρωτοπόρου Ιταλικής εταιρείας εξωτερικών μεταδόσεων Global Production. Το νέο φορτηγό είναι το πρώτο αναλογικά με τον αριθμό των πραγματικών 4K Ultra HD καμερών που υποστηρίζει και με τη δυνατότητα ολοκληρωμένης παραγωγής που παρέχει.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 16:03

 Μετά από τους τρεις πρώτους γύρους της νέας σεζόν, οι διαιτητές έχουν δείξει τον χαμηλότερο μέσο αριθμό καρτών στα τελευταία 27 χρόνια.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 13:11

Στην IBC2018, η EVS, κορυφαία δημιουργός τεχνολογίας για τη ζωντανή παραγωγή θα παρουσιάσει νέα εργαλεία και λύσεις που βρίσκονται στην καρδιά της ζωντανής παραγωγής. Οι επισκέπτες του περιπτέρου 8.B90 θα δούνε πως η τεχνολογία Connected Live της EVS και οι λύσεις Creative Live συνδυάζονται για την υλοποίηση των πλέον σαγηνευτικών εμπειριών θέασης, επιτρέποντας στους παραγωγούς περιεχομένου τη δημιουργία αποσβέσεων-κερδών από τα έντονα συναισθήματα του κοινού.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 09:58
Σελίδα 1 από 10
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group