το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 11:22

SolaFrame 3000 από τη High End Systems. Πέρα από τα Μεγάλα Φώτα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
SolaFrame 3000 από τη High End Systems SolaFrame 3000 από τη High End Systems

Ο κατασκευαστής κινητών κεφαλών φωτισμού High End Systems (HES) εισήγαγε στην αγορά το SolaFrame 3000, τη νέα ναυαρχίδα-μονάδα φωτισμού της σειράς Sola.

Το μοντέλο SolaFrame 3000 συνδυάζει τη μοναδική έξοδο φωτισμού από την 1.000 Watt Ultra-Brite White LED engine του με την απεριόριστη παλέτα εφφέ και τις δυνατότητες χρώματος. Διαθέτοντας έξοδο μεγαλύτερη των 37.000 lumens, το SolaFrame 3000 είναι η πρώτη κινητή κεφαλή με μονάδα LED φωτισμού που ανταγωνίζεται και υπερβαίνει ακόμη και την έξοδο των πιο ισχυρών arc lamp fixtures. Η LED engine του είναι διαθέσιμη και στην έκδοση High-Fidelity, με απίστευτη ακρίβεια χρώματος.

Διαθέτοντας όλες τις χαρακτηριστικές δυνατότητες που οι Σχεδιαστές Φωτισμού αναμένουν από την High End Systems, το SolaFrame 3000 περιλαμβάνει σύστημα γραμμικής ανάμειξης χρώματος CMY/CTO, εναλλάξιμο δίσκο χρωμάτων επτά θέσεων, σύστημα framing για τον πλήρη έλεγχο της διαμόρφωσης της δέσμης, εναλλάξιμο δίσκο επτά θέσεων και μίας ανοιχτής για gobo, περιστρεφόμενο δίσκο για gobo επτά θέσεων και μίας ανοιχτής, τροχό συνεχούς μεταβλητής κίνησης, καθώς και Iris, Light Frost, Prism και Zoom 7°-55°. Στα άλλα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται το πατενταρισμένο Lens Defogger της HES και το φίλτρο TM30, που ενισχύει την Ultra-Brite engine του SolaFrame 3000 σε 85+ CRI.

Ο Γενικός Διευθυντής της High End Systems Becky Koester σχολίασε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε το SolaFrame 3000 στην πελατειακή μας βάση και ανυπομονούμε να λανσάρουμε το SolaSpot 3000 μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έχοντας την καλύτερη λύση που βασίζεται σε LED με αυτόν τον τύπο εξόδου, δίνουμε στους Σχεδιαστές Φωτισμού (LDs) και στους τελικούς χρήστες νέα εργαλεία για μεγάλες εφαρμογές (Αrena, Στάδια, Music Halls ). Έτσι εχουμε τώρα μία πλήρη γκάμα προϊόντων για stage, studio, ζωντανές εκδηλώσεις και μόνιμες εγκαταστάσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους.”

Αποτελώντας εταιρεία της ETC, η High End Systems είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αυτοματοποιημένων λύσεων LED φωτισμού για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

 

Πληροφορίες: www.highend.com/sola3000 & Audio & Vision*
* Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 11:33

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group