το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 09:41

Ντεμπούτο για τα Συστήματα LED Tube της Kino.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η γνωστή εταιρεία θα αποκαλύψει στην IBC τα νέα 4Bank, διπλό και μονό Σύστημα LED Tube.

Η Kino Flo Lighting Systems θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της έκθεσης IBC 2018 την πρώτη στην τηλεοπτική και την κινηματογραφική βιομηχανία Πραγματικά True Match® LED 4Bank, Διπλή και Μονή φορητή μονάδα φωτισμού.

Ύστερα από το ντεμπούτο των νέων πρωτοτύπων FreeStyle LED Tube, τον περασμένο χειμώνα, τα νέα φορητά συστήματα LED της Kino Flo θα παρουσιαστούν στην IBC και θα είναι διαθέσιμα ύστερα από αυτήν, μέσα στο Φθινόπωρο.

Kino Flo Tube LED IBC 2018 lr

Τα FreeStyle LED Tubes διαθέτουν το βραβευμένο σύστημα διαχείρισης χρώματος True Match® white light και RGBWW που βρίσκουμε στα φορητά συστήματα LED φωτισμού FreeStyle 41, 31 και 21, στα φώτα για video παραγωγή στο on location Diva-Lite LED και στα ανώτερα studio softlights Celeb 850, 450, 450Q και 250.

Στην κάμερα οι Διπλές και Μονές μονάδες FreeStyle LED 4Banks παρέχουν φωτογραφία με την ίδια απαλότητα και την εύστοχη αναπαραγωγή του χρώματος που συναντάμε στις βραβευμένες μονάδες LED φωτισμού Celeb και Diva. Επιπροσθέτως του >96 photo rendering index, οι κινηματογραφιστές θα διαπιστώσουν την ποιοτική διαφορά που δημιουργούν οι νέες μονάδες LED φωτισμού κατά τον φωτισμό προσώπων από κοντά, ή σε μεγάλους χώρους από απόσταση.

Συνδυαζόμενες με ένα 4Bank, Double ή Single ανακλαστήρα που ενισχύει το φως των μονάδων φωτισμού, οι μονάδες tube διοχετεύουν απαλό φωτισμό εμπρός με γωνία δέσμης 100 μοιρών, με σχεδόν ίδιου επιπέδου φωτισμό που θα λαμβάνετε από ένα tungsten softlight των1.000W. Για τη σχεδίαση του σκηνικού και για τον φωτισμό σε στενούς χώρους, έκαστο FreeStyle LED tube μπορεί να απομακρυνθεί από τη μονάδα φωτισμού του και να λειτουργήσει ως διακριτό στοιχείο φωτισμού. Οι μονάδες φωτισμού και οι φωτο-σωλήνες έχουν μικρό βάρος για την εύκολη τοποθέτησή τους στους τοίχους του σκηνικού, ή στις οροφές.

Εκτός της μονάδος φωτισμού του ένας φωτο-σωλήνας φωτίζει όπως μία κλασσική λυχνία της Kino Flo, με το φως να διαχέεται προς όλες τις πλευρές. Τα ελαφριά tubes είναι εφικτό να τοποθετηθούν σε έναν τοίχο του σκηνικού, προσαρμοσμένα έτσι ώστε να σχηματίζουν μια σειρά μέσα σε soft boxes, ή κρεμαστά ως σκάλες φωτός για τον φωτισμό των φόντων του σκηνικού. Μία στενή ράγα αλουμινίου ενσωματωμένη σε κάθε LED lamp διευρύνοντας τις επιλογές ανάρτησης για ειδικές σχεδιάσεις φωτισμού.

“Έχουμε αναπαράγει το ποιοτικό soft light των θρυλικών μας fluorescents T12,” είπε ο Πρόεδρος της Εταιρείας, Frieder Hochheim. “Και συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε τον καλύτερης ποιότητας λευκό φωτισμό στη βιομηχανία με τη χρήση των δικών μας LED RGBWW (5-emitter). Η συνοχή της ποιότητας του φωτός σε όλες τις σειρές των προϊόντων μας, ακόμη και με την πάροδο των ετών, αποτελεί ένα τεχνικό και καλλιτεχνικό πρότυπο στο οποίο μπορούν να βασίζονται οι πελάτες μας.”

Οι κινηματογραφικές και οι τηλεοπτικές παραγωγές που χρησιμοποιούν τις πρώτες εκδόσεις των νέων FreeStyle LED tubes εντυπωσιάστηκαν με το μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων ελέγχου του φωτισμού: White Light mode, με επιλογή Πράσινου/Ματζέντα, Cinema Gel mode, με 115 χρωματικά φίλτρα που αποτελούν πρότυπο για τη βιομηχανία, αλλά και με ένα πλήρες σύστημα Hue & Saturation (ελέγχου αποχρώσεων-τόνων και κορεσμού των χρωμάτων), καθώς και με RGB mode, αλλά και με τη νέα Visual Effects mode, που παρέχει εύκολη χρήση flash και strobe προγραμμάτων όπως η εξομοίωση “Φως Κεριού- Candle Light”, “Τρεμόπαιγμα Τηλεόρασης - TV Flicker”, “Φάρος Οχήματος της Αστυνομίας - Police”, “Φλας - Flash Paparazzi” και πολλά άλλα. Όπως συμβαίνει με όλες τις μονάδες LED φωτισμού της Kino Flo έτσι και τα νέα FreeStyle tubes λειτουργούν με στερεάς κατάστασης drivers που ενσωματώνουν δυνατότητες ελέγχου ασύρματου DMX και standard DMX, 8-bit και 16-bit dimming, linear και square dimming, επιλογή εσωτερικής ή εξωτερικής κεραίας για ασύρματη χρήση και πολλά άλλες δυνατότητες.

 

Πληροφορίες: www.kinoflo.com & Manios Cine Tools*
*Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 09:48

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group