το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 14:19

Η Axon εστιάζει στην πανίσχυρη IP Επεξεργασία και στον Έλεγχο στην BVE 2019.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τον Neuron, τον Network Attached Processor της και το Cerebrum, δηλαδή την πλατφόρμα της για control & monitoring, η Axon ανταποκρίνεται τώρα στις ανάγκες οποιουδήποτε broadcast περιβάλλοντος συμπεριλαμβανομένων σύνθετων IP και hybrid.

Η Axon Digital Design θα αξιοποιήσει την πλατφόρμα της BVE (Περίπτερο G46) για την προβολή των εξελίξεων της ως προς την IP επεξεργασία και τον έλεγχο.

Η πρώτη εμφάνιση στο Ηνωμένο Βασίλειο του Neuron της Axon θα γίνει σε αυτήν την έκθεση, με την εν λόγω λύση να αποτελεί τον πρώτο στον κόσμο Network Attached Processor (NAP). Έχοντας αναπτυχθεί για να καλύψει τις ανάγκες σύνθετου περιβάλλοντος IP και hybrid, αυτή η πλατφόρμα επεξεργασίας σήματος επόμενης γενιάς διαθέτει πανίσχυρο punch για την υποστήριξη 200Gb/s και 64 καναλιών, ή 16 UHD καναλιών σε 1 μονάδα ικριώματος (single rack unit).

Είτε εφαρμοσθεί ως μία εξαιρετικά αποδοτική λύση ‘modular glue’ σε μία απολύτως εγγενή IP υποδομή, είτε ως μία απρόσκοπτη γέφυρα με την παραδοσιακή τεχνολογία SDI σε ένα IP περιβάλλον, η εντυπωσιακή επεξεργαστική ισχύ του Neuron που βασίζεται σε FGPA παρέχει εξασφαλισμένη απόδοση ως προς το bandwidth για delivery σύνθετων Ultra HD και 8K παραγωγών.

Στην BVE, η Axon θα υπογραμμίσει και την επιτυχία-φαινόμενο που σημειώνει η πλατφόρμα της ελέγχου και παρακολούθησης Cerebrum. Έχοντας υιοθετηθεί από broadcast και OB εταιρείες παγκοσμίως, αυτή η ευέλικτη τεχνολογία διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο σε ένα τεράστιο εύρος σημαντικών ζωντανών και αθλητικών εκδηλώσεων, με απρόσκοπτη ενσωμάτωση και έλεγχο μεγάλου εύρους τεχνολογιών, απλοποιώντας τις πολύπλοκες ροές εργασίας.

Μόνον το 2018, το Cerebrum βρέθηκε στην καρδιά του FIFA World Cup, Open Golf championships, Asian Games και την εμβληματική πλήρως-IP παραγωγή του Wimbledon από τη NEP, όπου ενοποίησε και διαχειρίστηκε αδιαλείπτως τις νεότερες τεχνολογίες από GVG, Arista, EVS, Phabrix, Calrec και Evertz σε μία ενιαία IP ροή εργασίας. Επελέγη και από τον Γαλλικό broadcaster TF1 και από το ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου τώρα αποτελεί τον κεντρικό νευρώνα του πλέον σύγχρονου περιφερειακού ειδησεογραφικού δικτύου της Ευρώπης.

Με τον πιο ολοκληρωμένο έλεγχο λύσεων άλλων κατασκευαστών που είναι διαθέσιμος σήμερα και με το εύχρηστο graphical interface, το Cerebrum καθίσταται γρήγορα de facto σύστημα ελέγχου για παραγωγή ειδήσεων και εξωτερικές μεταδόσεων. Με την αύξηση της δημοτικότητάς του αυξάνει και η ζήτηση για πλήρως εκπαιδευμένους, ως προς το Cerebrum, χειριστές και freelancers, καθώς και για systems integrators και engineering consultants που θα μπορούν να εφαρμόσουν αυτήν τη συναρπαστική τεχνολογία. Το Cerebrum Certification Programme, δηλαδή το νέο Πρόγραμμα Πιστοποίησης για το Cerebrum της Axon που θα παρουσιαστεί στην BVE έχει ως στόχο να ανταποκριθεί σε αυτήν τη ζήτηση με τη διδασκαλία των απαιτούμενων δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εγκατάσταση του Cerebrum και την αποτελεσματική εργασία με το λογισμικό.

Ο Karel van der Flier, CCO της Axon, δηλώνει: “Το Cerebrum απλοποιεί τις σύνθετες broadcast παραγωγές με τη σύνδεση του hardware και του software που χρησιμοποιείται συνήθως, επιτρέποντας στους μηχανικούς να βλέπουν με ακρίβεια τι συμβαίνει σε όλη τη ροή εργασίας τους. Το Πρόγραμμα μας για την Πιστοποίηση προσφέρει τη γνώση που χρειάζονται οι άνθρωποι για να κάνουν τη δουλειά τους, καθώς και για να ξεχωρίσουν σε μία ανταγωνιστική αγορά. Επίσης, προσδίδει στους broadcasters τη διαβεβαίωση ότι οι άνθρωποι που απασχολούν διαθέτουν τις απαιτούμενες δεξιότητες για να αναλάβουν να φέρουν εις πέρας δύσκολα projects.”

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης για το Cerebrum της Axon επιτρέπει στους συμμετέχοντες σε αυτό να στηριχθούν στις υπάρχουσες γνώσεις τους μέσα σε ένα πλαίσιο που περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση με περιπτώσεις εργασίας από την πραγματική ζωή. Τα μαθήματα, τα οποία ολοκληρώνονται με εξετάσεις, πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ή για να κλείσετε τη θέση σας παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο: https://www.axon.tv/cerebrum-certification-program/

 

Οι επισκέπτες της έκθεσης BVE μπορούν να μάθουν περισσότερα για την Axon και για την πλήρη γκάμα προϊόντων της στο Περίπτερο G46.

 

Πληροφορίες: www.axon.tv & Pierides TechnoSystems (PTS)*
*Διανομέας για την Ελλάδα και την Κύπρο

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 14:35

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group