το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 15:59

Η Matrox στην ISE 2019.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην έκθεση Integrated Systems Europe 2019 (Περίπτερο 11-D120), η Matrox® θα επιδείξει την πλήρη γκάμα των πολυβραβευμένων προϊόντων της που βασίζονται στο IP.

Παρουσιάζοντας τις συσκευές streaming και εγγραφής Matrox Monarch LCS και HDX, τους 4K κωδικοποιητές συνεισφοράς και απομακρυσμένης παραγωγής (contribution & remote production encoders) Matrox Monarch EDGE, μαζί με τους dual και quad 4K επιχειρησιακούς encoders Matrox Maevex, τις κάρτες καταγραφής/κωδικοποίησης/αποκωδικοποίησης και multiviewer Matrox Mura IPX, και τους IP KVM extenders Matrox Extio 3, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν πως αυτές οι δημιουργικές μονάδες αλλάζουν τον παιχνίδι αντιμετωπίζοντας απρόσκοπτα τις πιο υψηλές απαιτήσεις για IP από τις σημερινές δικτυακές ροές εργασίας.

Matrox AV contribution switching over IP

Contribution & Switching μέσω IP για AV εφαρμογές

 

Καταγραφή Διαλέξεων-Ομιλιών σε κάθε τάξη
Οι συσκευές Matrox Monarch LCS θα υπογραμμίσουν την ευκολία με την οποία οι Διευθυντές Πληροφορικής των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης μπορούν να ενσωματώσουν εύκολα αυτούς τους κωδικοποιητές στα πιο δημοφιλή ανοικτά συστήματα διαχείρισης video και εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των Ensemble Video, Kaltura™, Presentations2Go™, TechSmith Relay, UbiCast και πολλών άλλων. Ανακαλύψτε πως οι χειριστές μπορούν εύκολα να καθορίσουν το προφίλ για τις ζωντανές streamed και recorded διαλέξεις με μίξη κάμερας και υλικού της παρουσίασης. Μόλις γίνει η διαμόρφωσή τους μπορούν να ελεγχθούν από οποιονδήποτε με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Διαδικτυακή Μετάδοση στα Κοινωνικά Μέσα και με εγγραφή τοπικά
Οι συσκευές Matrox Monarch LCS και Monarch HDX Full HD θα αποκαλύψουν πως η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση κατέστη απλή με το streaming από πολλές HDMI και SDI πηγές στο Facebook Live, το YouTube και σε άλλα δίκτυα διανομής περιεχομένου ( content delivery networks - CDN) με αξία παραγωγής πολλών καμερών, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται εγγραφή σε μία δεύτερη τοποθεσία. Οι επισκέπτες θα γευτούν την εμπειρία από πρώτο χέρι μίας τεχνολογικής προεπισκόπησης και συγκεκριμένα του 4K contribution και remote production encoder Matrox Monarch EDGE με σύνδεση 12G-SDI και SMPTE ST 2110.

 

Συνεργασία του Control room μέσω IP
Οι quad 4K συσκευές-επιχειρησιακοί κωδικοποιητές Matrox Maevex 6150, οι κάρτες video wall Matrox Mura IPX, οι IP KVM extenders Matrox Extio 3 και η σειρά καρτών γραφικών multi-display Matrox C-Series θα συνδυαστούν για την αναπαραγωγή ενός πλήρους οικοσυστήματος control room. Οι τεχνολογίες της Matrox θα καταγράψουν και θα μοιραστούν περιεχόμενο IP, φυσικό και από Η/Υ μεταξύ χειριστών και ενός video wall, αλλά και μεταξύ τοπικού και απομακρυσμένων display walls.

 

Πολλών Καναλιών 4K ζωντανό streaming και εγγραφή
Οι επιχειρησιακοί κωδικοποιητές Matrox Maevex 6150 και Maevex 6120 θα αποδώσουν multi-4K περιεχόμενο σε Mura IPX 4K multiviewer και Maevex 5150 Full HD decoder endpoints, σε cloud και διαδικτυακές υπηρεσίες, καθώς και σε τοπική και δικτυακή αποθήκευση για εγγραφή και όλα αυτά ταυτόχρονα.

 

4K desktop καταγραφή και κωδικοποίηση
Οι κάρτες καταγραφής (capture cards) Matrox Mura IPX θα επιδείξουν τις πλέον προηγμένες δυνατότητες καταγραφής, κωδικοποίησης και αποκωδικοποίησης που προέρχονται από μία κάρτα σε streaming και recording desktops, σε video walls, αλλά και σε επιλεγμένες περιοχές ενδιαφέροντος με pixel-for-pixel, ή scaled-down αναπαράσταση του display wall μέσω LAN και διαδικτύου.

 

IP KVM επέκταση και switching
Οι IP KVM extenders Matrox Extio 3 θα επιδείξουν εξαιρετική 4Kp60 4:4:4 και quad 1080p60 4:4:4 απόδοση μέσω standard Gigabit Ethernet δικτύου σε πρωτόγνωρα μικρά bitrates, ενώ θα απεικονίσουν ένα κλιμακούμενο προσιτού κόστους KVM matrix μέσω IP για την ασφαλή δρομολόγηση οποιουδήποτε συστήματος σε οποιαδήποτε τοποθεσία σ’ ένα δίκτυο.

 

Multi-streaming και εγγραφή για τη video πλατφόρμα Panopto
Η plug-and-play συσκευή καταγραφής μέσων, δηλαδή η λύση Matrox Maevex 6020 Remote Recorder που είναι αφιερωμένη στην πλατφόρμα Panopto, θα επιδείξει την καλύτερη λειτουργία live streaming και εγγραφής ειδικά για τη video πλατφόρμα Panopto™. Επωφεληθείτε από το ταυτόχρονο dual Full HD live streaming video και από τις πολλές εγγραφές σε διαφορετική ποιότητα ανά είσοδο, από την σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, τον έλεγχο της εγγραφής με ένα άγγιγμα και με πολλές άλλες δυνατότητες από μία ειδική, ενός σκοπού συσκευή.

 

Πληροφορίες: www.matrox.com/video & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 16:07

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group