το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 13:02

Η Lawo στην ISE 2019: Παρουσίαση SMART IP δικτυακού monitoring και τηλεμετρίας, IP επεξεργασία σήματος & λύσεων ελέγχου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
LAWO smartDASH LAWO smartDASH

Στην ISE 2019 (5-8, Φεβρουαρίου, Άμστερνταμ, Περίπτερο 7.V-220, Ο Γερμανός Κατασκευαστής Lawo θα εστιάσει στις νεότερες εγγενείς λύσεις IP επεξεργασίας σήματος, ελέγχου και monitoring και πιο συγκεκριμένα στην καθοριζόμενη από το λογισμικό πλατφόρμα IP-Δρομολόγησης, Επεξεργασίας & Multi-Viewing V__matrix, στην Power Core Audio Engine, στο Σύστημα Monitoring και Τηλεμετρίας σε πραγματικό χρόνο SMART που είναι κατάλληλο για IP Δίκτυα, στο GUI Builder VisTool και στο αυτόνομο κύριο σύστημα ελέγχου VSM.

Το οικοσύστημα του V__matrix από τη Lawo στηρίζεται σε generic υψηλής χωρητικότητας core processing modules που βασίζονται σε FPGA, στα οποία φορτώνονται τα καθοριζόμενα από το λογισμικό (software-defined) Virtual Modules (VM) για τη δημιουργία της απαιτούμενης λειτουργικότητας. Πολλαπλά cores συνδέονται μέσω redundant 40GE (ή 4x10GE) Ethernet interfaces σε ένα IP δίκτυο για τον σχηματισμό ενός κατανεμημένου IP matrix δρομολόγησης και επεξεργασίας που παρέχει ακριβείας καρέ, καθαρό switching ακριβώς όπως ένα παραδοσιακό baseband matrix.

Lawo PowerCore perspective 720

Lawo Power Core


Η Lawo Power Core αποτελεί δικτυακή 19”/1RU Μονάδα Επεξεργασίας Ήχου με πρωτοφανή χωρητικότητα επεξεργασίας που παρέχει 96 πλήρως εξοπλισμένα DSP κανάλια, 80 summing busses και ένα routing matrix 1.920x1.920. Οι οκτώ υποδοχές (side slots) στην πίσω όψη υποστηρίζουν ποικιλία IO καρτών για Mic, Line, AES, MADI και headphone interfaces επιπροσθέτως των συνδέσεων IP και MADI της μονάδας. Πέρα από τη standard επεξεργασία ήχου όπως dynamics και EQs, η λύση Power Core διαθέτει προηγμένα συστήματα audio assist όπως one-touch AutoGain και 32 instances AutoMix για την αυτοματοποιημένη διατήρηση του balance των ανοικτών μικροφώνων.

Lawo smartSCOPE 720

LAWO smartSCOPE

 

Η σειρά SMART της Lawo περιλαμβάνει το Σύστημα Monitoring και Τηλεμετρίας σε Πραγματικό Χρόνο smartDASH, ένα επιχειρησιακό λογισμικό που λαμβάνει υπ’ όψιν αρκετούς κατασκευαστές για δικτύωση και ορατότητα των μέσων σε μία πλήρως IP, πλήρως SDI, ή Υβριδική WAN/LAN υποδομή και τη λύση Διεξοδικής Επιθεώρησης Πακέτων και Ανάλυσης Δικτύου smartSCOPE, μία υψηλής πυκνότητας πλατφόρμα ανάλυσης 24/7 που λαμβάνει υπ’ όψιν τα μέσα για τις IP ροές της ζωντανής παραγωγής και της διανομής. Η λύση IP ελέγχου VSM της Lawo αφαιρεί πολλές φυσικές μονάδες από τον χρήστη παρέχοντας μία συνολική λύση ελέγχου που περιλαμβάνει απρόσκοπτη baseband και IP ενσωμάτωση, τις ευρύτερες δυνατότητες ελέγχου μονάδων άλλων κατασκευαστών (συμπεριλαμβανομένου broadcast και AV εξοπλισμού), αλλά και ένα διαισθητικό χειριστικό user interface.

Lawo mc2 56 720

LAWO mc²56 MKIII

 

Η κονσόλα mc²56 MKIII, για βέλτιστη απόδοση εντός IP περιβάλλοντος παραγωγής video, προσδίδει πλήρη υποστήριξη για native SMPTE 2110, AES67/RAVENNA και DANTE, ενώ η επαναστατική δυνατότητα LiveView™ της Lawo παρέχει thumbnail previews των video streams απευθείας από τις οθόνες labeling του fader.

 

Πληροφορίες: www.lawo.com & Telmaco SA *
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 13:31

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group