το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 09:40

Τα προϊόντα της Riedel στην ISE 2019.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Bolero Standalone Application από τη Riedel Communications, αναβάθμιση μέσω άδειας που παρέχει βελτίωση της απόδοσης μαζί με δυνατότητες αυτονόμησης Bolero Standalone Application από τη Riedel Communications, αναβάθμιση μέσω άδειας που παρέχει βελτίωση της απόδοσης μαζί με δυνατότητες αυτονόμησης

Κατά τη φετινή έκθεση ISE η Riedel Communications θα παρουσιάσει τις νεότερες καινοτομίες της ως προς τις λύσεις διανομής σήματος σε πραγματικό χρόνο και δικτύωσης για broadcast και ζωντανές παραστάσεις. Η σειρά προϊόντων της Riedel αντανακλά τη συνεχή υποστήριξη της εταιρείας ως προς τα πρότυπα και τη διαλειτουργικότητα, τη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση των λύσεων που βασίζονται σε εφαρμογές λογισμικού και την πρωτοποριακή ιδέα της αποκεντρωμένης δρομολόγησης σημάτων.

Το Αυτόνομο Ασύρματο Σύστημα Ενδοεπικοινωνίας Bolero
Η Riedel θα επιδείξει την ολοκαίνουργια Αυτόνομη Εφαρμογή της Bolero (Standalone Application), μία αναβάθμιση που παρέχεται με τη σχετική άδεια για το ασύρματο σύστημά της ενδοεπικοινωνίας Bolero, που καθορίζει αυτήν την κατηγορία λύσεων, προσδίδοντας διάφορες βελτιώσεις ως προς την απόδοση μαζί με δυνατότητες αυτόνομης χρήσης. Με τη χρήση της Bolero Standalone Application οι κεραίες συνδέονται μεταξύ τους σε σειρά-daisy-chained, ή ως redundant ring μέσω ενός συγχρονισμένου TDM δικτύου μικρής καθυστέρησης.
Το Bolero προσφέρει πραγματικά plug-and-play λειτουργία, δίχως να απαιτείται κάποιο IP configuration. Το νέο εξωτερικό τροφοδοτικό μπορεί να τροφοδοτεί έως πέντε κεραίες ώστε να επιτυγχάνονται εύκολα redundancies τροφοδοσίας και δεδομένων. Το νέο, μεγέθους 1-RU, μισού-πλάτους εξωτερικό interface box, με έξι analog 4-wires και τρία GPIOs είναι δυνατό να συνδεθεί απευθείας σε οποιαδήποτε κεραία και εν συνεχεία να συνδεθεί με το υπάρχον σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Το σύστημα μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί μέσω του εσωτερικού web GUI σύμφωνα με τις κεραίες. Στις άλλες νέες δυνατότητες που παρέχει η αναβάθμιση του Bolero περιλαμβάνονται ο ξεχωριστός περιστροφικός προγραμματισμός, η υποστήριξη Bluetooth headset και η νέα δυνατότητα beltpack QuickMute που επιτρέπει στους χρήστες την εύκολη επιλογή της στάθμης όλων των καναλιών στο μηδέν.

 

SmartPanel 1200 Series

Riedel RSP 1232HL 720

Το νέο SmartPanel RSP-1232HL από τη Riedel Communications


Επίσης, στην ISE 2019, η Riedel θα παρουσιάσει το 1200 series SmartPanel (RSP-1232HL). Το panel RSP-1232HL διαθέτει πολλά full-color multitouch displays, 32 πρωτοποριακά hybrid-lever keys, ικανότητα αξιοποίησης apps για πολυλειτουργικότητα καθώς και δυνατότητα εύκολης προσαρμογής στις διάφορες ροές εργασίας που χρησιμοποιούνται σήμερα. Ως το νεότερο από τα πλέον δημοφιλή SmartPanel app-driven user interfaces, το RSP-1232HL είναι σε θέση να επιτρέψει στους χρήστες να εργαστούν κατά τον τρόπο που έχουν πάντα, δημιουργώντας και εντελώς νέες δυνατότητες.
Έκαστο από τα 32 lever keys του RSP-1232HL διαθέτει rotary encoder που παρέχει έλεγχο όλων των παραμέτρων στην ίδια θέση με το key. Οι χρήστες είναι σε θέση να επιλέξουν custom χρώματα είτε για key labels, είτε για τα LED rings που είναι τοποθετημένα γύρω από έκαστο key. Επιπροσθέτως, το RSP-1232HL υποστηρίζει ήχο AES67 μέσω δύο fiber SFPs και δύο RJ45 συνδέσεων που προσφέρουν ποικιλία επιλογών daisy-chaining και redundancy, αποδίδοντας εξαιρετική ευελιξία ως προς την καλωδίωση.

 

MediorNet MicroN IP App

Riedel MicroN in Use 720

Η MicroN IP App της Riedel, έναν νέο interface που δημιουργεί απρόσκοπτη γεφύρωση μεταξύ του MediorNet και των IP δικτύων

 

Η MicroN IP App της Riedel δημιουργεί απρόσκοπτη γεφύρωση μεταξύ του βραβευμένου της δικτύου δρομολόγησης σήματος σε πραγματικό χρόνο MediorNet και των IP δικτύων. Η MicroN IP App υποστηρίζει video και ήχο κατά τα πρότυπα SMPTE ST 2110/AES67 καθώς και baseband video (SDI) και ήχο (MADI). Σε συνδυασμό με άλλες ενσωματωμένες δυνατότητες glue, όπως embedding/de-embedding ήχου, frame sync, μετατροπής sample rate, audio/video delay, δρομολόγηση σήματος και on-screen display, η MicroN IP App μετατρέπει τη συσκευή σε ένα πολυεργαλείο για όλες τις ανάγκες IP-interfacing. Ταυτοχρόνως, η συσκευή μπορεί να δικτυωθεί πλήρως με τα υπάρχοντα προϊόντα MediorNet. Οι MicroN IP applications μπορούν να λειτουργήσουν από αυτόνομοι SDI-σε-IP μετατροπείς έως και ένα πλήρως δικτυακό σύστημα με πολλές διαφορετικές IP gateways και baseband εισόδους και εξόδους.
Η MicroN IP App περιλαμβάνει υποστήριξη για έως τέσσερα MediorNet links υψηλής ταχύτητας, έως τέσσερις SMPTE 2110-20 εισόδους και εξόδους, τέσσερα baseband 3G-SDI σήματα και οκτώ 3G-SDI εξόδους. Τέσσερις από αυτές τις εξόδους είναι αφιερωμένες στο monitoring των SMPTE ST 2110-20 streams. Ακόμη, υποστηρίζονται έως 128 κανάλια ήχου AES67, δύο optical MADI ports και sync I/O.

 

Πληροφορίες: www.riedel.net & PTS (Pierides TechnoSystems Ltd)*
*Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 09:55

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group