το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 17:29

Υποτιτλισμός Ζωντανής Mετάδοσης από τη FAB και την AmyDV!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η AmyDV ανακοινώνει τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τις προτεινόμενες λύσεις της απολύτως ικανές να καλύψουν πλήρως τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τους παρόχους τηλεοπτικών υπηρεσιών, ώστε να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις του νέου κανονισμού όπως παρουσιάστηκαν στο ΦΕΚ 5491Β της 6ης Δεκεμβρίου 2018, με ισχύ από 1/1/2019.

AmyDV και FAB έχουν αποδείξει επανειλημμένα τα τελευταία 15 χρόνια ότι ακούνε προσεκτικά και ανταποκρίνονται άμεσα, μέσα σε ελάχιστες ώρες, στα ζητήματα που ενίοτε προκύπτουν από όλα τα διαφορετικά αρχεία και τα πρωτόκολλα, τα οποία κατά καιρούς απαιτείται να ακολουθούνται. Με την τεράστια εμπειρία που αποκτήθηκε και την αποδεδειγμένη τεχνική ικανότητα αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την ολοκλήρωση της βέλτιστης λύσης για κάθε επιχείρηση.
Οι λύσεις της FAB που χρησιμοποιούνται ευρέως αποτελούν το πρότυπο της Ελληνικής αγοράς από την εποχή που αντικατέστησαν με επιτυχία τα διαδεδομένα συστήματα του Ρίζου στην Ελληνική αγορά. Επίσης, οι περισσότεροι χειριστές είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις αποτελεσματικές λύσεις και έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη της αγοράς, είτε πρόκειται για ταινίες και Teletext, είτε για προγράμματα του Netflix ή και τώρα για τις απαιτήσεις που απορρέουν από το ΦΕΚ 5491Β.
Η έκδοση FAB-Subtitler LIVE υποστηρίζει μια ειδική διασύνδεση ομιλίας που είναι ενσωματωμένη στο παράθυρο του αρχείου υποτίτλων. Το κύριο πλεονέκτημα της νέας διασύνδεσης ομιλίας είναι ότι οι υπότιτλοι που προετοιμάζονται εκ των προτέρων σε ένα αρχείο υποτίτλων μπορούν να μεταδοθούν από το ίδιο παράθυρο όπου υπαγορεύεται και μεταδίδεται προφορικό κείμενο.

 

speechinterface2.tok.e25ac8 w.800 lr

Οθόνη εργασίας περιβάλλοντος Ειδήσεων και συνδυασμού προετοιμασμένου και Ζωντανού κειμένου από λόγο / News – Speech Interface

 

Για να χρησιμοποιήσετε τη νέα διεπαφή ομιλίας ανοίξτε ένα αρχείο υποτίτλων και στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε ανάμεσα στον επεξεργαστή αρχείων υποτίτλων και τη διασύνδεση ομιλίας στο ενεργό παράθυρο επιλέγοντας Interface News / Speech.

 

Στο παράθυρο ομιλίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ακόλουθες λειτουργίες:

1. Υπαγορεύστε στο παράθυρο επεξεργασίας της διεπαφής ομιλίας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας. Στη λειτουργία AUTO το εκφωνημένο κείμενο μεταδίδεται αυτόματα. Στη λειτουργία MANUAL, το προφορικό κείμενο εμφανίζεται για πρώτη φορά στο παράθυρο επεξεργασίας και μπορεί να διορθωθεί. Πατώντας ENTER, το κείμενο μεταδίδεται.
2. Για να μεταδώσετε υπότιτλους από το αρχείο υπότιτλων χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα INS / DEL / ENTER στο αριθμητικό πληκτρολόγιο. Με το NUM INS μεταδίδεται ένας υπότιτλος, το NUM DEL διαγράφει τον υπότιτλο από την οθόνη και το NUM ENTER μεταδίδει έναν υπότιτλο με αυτόματη διάρκεια.

 

Σημειώστε ότι για να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας πρέπει μόνο:
1. Να ανοίξετε το λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας
2. Να ενεργοποιήσετε τη αναγνώριση ομιλίας (μικρόφωνο)
3. Να υπαγορεύσετε απευθείας στην εφαρμογή FAB Subtitler (ο δρομέας πρέπει να βρίσκεται στο παράθυρο επεξεργασίας της διεπαφής ομιλίας)

Δεν απαιτούνται ειδικές ενέργειες στο FAB Subtitler για την ενεργοποίηση της σύνδεσης στο λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας.
Εάν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Προσθέστε πάντα αναγνωρισμένο κείμενο στο τέλος του προγράμματος επεξεργασίας" και το κείμενο εισάγεται στον δρομέα αντί για το τέλος του προγράμματος επεξεργασίας, τότε ελέγξτε τον τρόπο διασύνδεσης με τη διεπαφή ομιλίας του FAB Subtitler.

always append text.tok.03f9c8 w.700 lr

FAB Subtitler: Eπιλογές περιβάλλοντος Speech-to-text/ FAB Subtitler Speech interface Options

 

Σχετικά με την AmyDV
AmyDV και F.A.B. προμηθεύουν από το 2005 την Ελληνική αγορά με λύσεις υποτιτλισμού που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές, από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση έως το διαδίκτυο και τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Στους πελάτες λύσεων αυτοματισμού υποτίτλων περιλαμβάνονται οι περισσότερες επιχειρήσεις media στην Ελλάδα όπως OteTV, Nova/ Forthnet, Mega, PowerMusic και περισσότερες από 20 ακόμα εταιρίες.

 

Πληροφορίες: www.fab-online.com/eng & AmyDV*
* Διανομέας Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV - Βριλήσσια 9 Ιανουαρίου 2019

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 17:54

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group