το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 16:37

Δύο Τιμητικές Διακρίσεις για τo Matrox Maevex 6120: Βραβείο Προϊόν της Χρονιάς και Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αυτά τα βραβεία της βιομηχανίας στο τέλος της χρονιάς αναγνωρίζουν τον πολυκαναλικό κωδικοποιητή Maevex 6120 για την ικανότητά του να απλοποιεί τις AV-μέσω-IP αναπτύξεις με ταυτόχρονη διπλή 4K καταγραφή, stream, αλλά και εγγραφή σε ένα standard 1 GigE δίκτυο.

Η Matrox® Graphics Inc. με ενθουσιασμό ανακοινώνει ότι ο dual 4K enterprise encoder Matrox Maevex 6120 είναι ο παραλήπτης του Βραβείου Προϊόν της Χρονιάς (Product of the Year Award) του Systems Contractor News (SCN) και του Βραβείου Καινοτόμου Προϊόντος (Innovative Product Award) του Sound & Video Contractor. Αυτές οι τιμητικές διακρίσεις αναγνωρίζουν τον κωδικοποιητή Maevex 6120 ως μία πρωτοποριακή, φιλική στον εγκαταστάτη λύση που προσφέρει ταυτόχρονη 4K καταγραφή, streaming σε πολλά πρωτόκολλα και εγγραφή σε ένα standard 1 Gigabit Ethernet δίκτυο και όλα αυτά από μία αυτόνομη συσκευή.

“Μας τιμά το γεγονός ότι η λύση Maevex 6120 αναγνωρίζεται με δύο απίστευτου κύρους βραβεία στο τέλος της χρονιάς. Θεωρούμε πως αυτά τα επιτεύγματα αποτελούν άμεση αντανάκλαση της δέσμευσης μας για την παροχή στη βιομηχανία της καλύτερης, πραγματικού χρόνου, πολλών καναλιών τεχνολογίας κωδικοποίησης,” δηλώνει ο Ron Berty, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Matrox Graphics Inc. “Όπως το μεγαλύτερο quad 4K αδελφάκι του, δηλαδή η λύση Maevex 6150, έτσι και η μονάδα Maevex 6120 αντιπροσωπεύει μία επαναστατική προσέγγιση στις AV-μέσω-IP εφαρμογές, όντας ένας υψηλής απόδοσης encoder που ενσωματώνεται απρόσκοπτα στις τρέχουσες και τις standard υποδομές δικτύου και τα assets, ενώ αποδίδει εξαιρετικής ποιότητας, μικρής καθυστέρησης, low-bitrate video.”

Κορυφαίος στη βιομηχανία dual 4K encoder
Μέσα στην πρακτική, έτοιμη για τοποθέτηση σε ικρίωμα (rack-ready), plug-and-play μορφή της, η λύση Maevex 6120 διαθέτει κορυφαίες στη βιομηχανία δυνατότητες κωδικοποίησης που μπορούν να διανέμουν περιεχόμενο σε τερματικά σημεία των φυσικών εγκαταστάσεων (on-premises end points), στο υπολογιστικό νέφος (cloud) και στις διαδικτυακές υπηρεσίες, ενώ είναι εφικτό να προβεί και στην εγγραφή για μοντάζ και παρακολούθηση αργότερα. Η ικανότητα της συσκευής να παρέχει stream σε πολλαπλές αναλύσεις, bitrates και πρωτόκολλα ταυτοχρόνως, συμπεριλαμβανομένων του Secure Reliable Transport (SRT), μειώνει σημαντικά, ή εξαλείφει πλήρως τις λειτουργίες transcoding στο cloud, καθώς και τα κόστη για τις επιχειρήσεις.

Το εργαλείο διαχείρισης σε μορφή λογισμικού Maevex PowerStream Plus που περιλαμβάνεται σε αυτήν τη λύση, παρέχει πλήρη έλεγχο για την παρακολούθηση (monitor) και τη διαχείριση του συνόλου της εγκατάστασης του Maevex, υλισμικό-hardware, συσκευών και streams. Για τη γρήγορη προσαρμογή το PowerStream Plus API για Windows® και Linux® και το lower-level REST API είναι διαθέσιμα για τους εγκαταστάτες (integrators) και τους developers που επιζητούν τη δημιουργία εξατομικευμένων εφαρμογών ελέγχου του Maevex. Αυτά τα API μπορούν εύκολα να αξιοποιηθούν για να εισαχθεί η λειτουργικότητα του Maevex σε υπάρχουσες, ή ακόμη και σε άλλων κατασκευαστών εφαρμογές.

Δείτε τη λύση Matrox Maevex 6120 σε πλήρη δράση σε διάφορες επερχόμενες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Inter BEE 2018 (Σίμπα/Chiba- Ιαπωνίας, στο περίπτερο 2615 της Meiko, συνεργάτη της Matrox), I/ITSEC 2018 (Ορλάντο, Η.Π.Α., Περίπτερο 627) και ISE 2019 (Άμστερνταμ, Ολλανδίας, Περίπτερο 11-D120).

 

Πληροφορίες: www.matrox.com/graphics/en & AmyDV*
* Διανομέας Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου – AmyDV – Βριλήσσια, 12 Νοεμβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 16:46

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group