το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 16:32

Ευέλικτη ασφάλεια προστέθηκε στα frames της Crystal Vision.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Crystal Vision πρόσθεσε πρόσφατα την ευέλικτη ασφάλεια στα frames Indigo και Vision, με τη δυνατότητα απενεργοποίησης διακριτά των υπηρεσιών που δεν χρειάζονται. Έχοντας τέτοια σχεδίαση ώστε να καθιστά ασφαλέστερο τον έλεγχο των SDI και των IP καρτών της εταιρείας, είναι πλέον εφικτό ο χρήστης να απενεργοποιήσει διακριτά FTP, HTTP, SNMP, ASCII, SSH και το λογισμικό ελέγχου Statesman, προκειμένου να αποφευχθεί η ανεπιθύμητη πρόσβαση στα frames. Επίσης, είναι δυνατό να αφαιρέσετε τα menus Network Configuration, SNMP Configuration και Software Upgrade, αν αυτό απαιτείται.

Ο περιορισμός της πρόσβασης στα frames είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε μεγάλες εγκαταστάσεις όπου πολλοί άνθρωποι έχουν πρόσβαση στον έλεγχο του δικτύου και το δυσαρεστημένο προσωπικό θεωρείται συχνά ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ασφάλεια. Η νέα δυνατότητα εισήχθη ύστερα από αίτημα broadcaster που είχε εφικτή την πρόσβαση στον έλεγχο του δικτύου από οπουδήποτε εντός και εκτός των εγκαταστάσεων και που κατά συνέπεια θέλησε να το καταστήσει ασφαλέστερο και διαθέσιμο μόνο σε εκείνους που έχουν την εξουσιοδότηση να το χρησιμοποιούν.

Ο Philip Scofield, Διευθύνων Σύμβουλος της Crystal Vision, εξήγησε: "Με αυτές τις αλλαγές, οι πελάτες μας μπορούν να προστατεύονται περαιτέρω από τις κακόβουλες επιθέσεις που προέρχονται από άτομα που έχουν πρόσβαση στο δίκτυο και στα προϊόντα ελέγχου και monitoring της Crystal Vision, είτε είναι SDI, είτε IP. Καθώς έκαστη υπηρεσία μπορεί να ενεργοποιηθεί ή απενεργοποιηθεί διακριτά, ο πελάτης μπορεί να κάνει τη δική του επιλογή ανάμεσα στην ασφάλεια και την ευελιξία της πρόσβασης."

Η Crystal Vision προσφέρει δύο συστήματα frame. Το εδώ και πολύ καιρό καθιερωμένο σύστημα frame Indigo που προσφέρει επιλογή από τρία μεγέθη frame - 2U, 1U και desk top box - και τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των chroma keyers και της πλήρους γκάμας SDI interface. FTP, HTTP, SNMP, ASCII και το λογισμικό Stateman μπορούν να απενεργοποιηθούν στα frames Indigo. Το προχωρημένης σχεδίασης σύστημα frame Vision απευθύνεται σε όσους σχεδιάζουν μία IP εγκατάσταση, ή σε εκείνους που επιθυμούν να έχουν τις περισσότερες δυνατότητες από τα SDI interface προϊόντα τους. FTP, HTTP, SNMP, ASCII και SSH μπορούν να απενεργοποιηθούν στο 3U frame Vision. Οι νέες δυνατότητες ασφαλείας είναι διαθέσιμες με το λογισμικό V5.9 του frame Indigo και το λογισμικό V1.5 του frame Vision.

Η απενεργοποίηση ανεπιθύμητων υπηρεσιών είναι απλή. Αφού ζητήσετε έναν κωδικό πρόσβασης από το support της Crystal Vision, ο χειριστής πρέπει να προβεί σε FTP στον φάκελο ελέγχου του frame της Crystal Vision, όπου μπορούν να βρεθούν αρκετά αρχεία, όπου έκαστο είναι αφιερωμένο σε μία υπηρεσία. Για να απενεργοποιήσετε μία υπηρεσία πρέπει το αρχείο είτε να αφαιρεθεί, είτε να μετονομαστεί, έτσι ώστε το frame να μην το εντοπίσει κατά την εκκίνηση του. Οι υπηρεσίες μπορούν να αποκατασταθούν με την προσθήκη ενός αρχείου που έχει αφαιρεθεί, ή επαναφέροντας την αρχική ονομασία του.

Έχοντας την έδρα της στο Whittlesford. κοντά στο Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου και παρέχοντας πλήρη γκάμα interface και keyers η Crystal Vision βοηθά τους ανθρώπους να μεταβούν σε μία σειρά τεχνολογιών, από SD σε HD και από HD σε IP.

 

Πληροφορίες: www.crystalvision.tv & Ariston BTS *
* Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 16:36

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group