το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 14:57

Η Nevion διευρύνει τις δυνατότητες LAN και WAN μεταφοράς και επεξεργασίας του εμβληματικού media node που καθορίζεται από το λογισμικό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι νεότερες ενημερώσεις του Nevion Virtuoso θα παρουσιαστούν στην IBC2018.

Η Nevion, βραβευμένος πάροχος εικονικών λύσεων παραγωγής μέσων θα επιδείξει στην έκθεση IBC2018 μία σειρά νέων και βελτιωμένων δυνατοτήτων που τώρα είναι διαθέσιμες στην εμβληματική, καθοριζόμενη από το λογισμικό media node πλατφόρμα της Nevion Virtuoso.

Έχοντας αρχικώς λανσαριστεί στην IBC2016, η λύση Nevion Virtuoso περιλαμβάνει τώρα βελτιωμένη υποστήριξη SMPTE 2110 (10/20/21/30/31/40) με ένα νέο multichannel audio digital interface (MADI) προς και από SMPTE 2110 30/31. Επίσης στη μονάδα Nevion Virtuoso θα βρείτε SMPTE ST 2022-7/SIPS προστασία για τον ήχο, χειρισμό του gain του ήχου και του delay, pre-compressed audio IP και αυτοματοποιημένη Dolby E re-alignment. Επίσης, επιπλέον προσθήκη στη λειτουργικότητα της πλατφόρμας αποτελεί η νέα δυνατότητα break-before-make (BBM) clean switching που επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των πηγών.

Ακόμη, η πλατφόρμα Nevion Virtuoso διαθέτει νέες IP media edge δυνατότητες που σχεδιάστηκαν για τις περιπτώσεις που το IP LAN συναντά το IP WAN. Αυτό περιλαμβάνει firewall για δικτυακή απομόνωση, μεταφράσεις δικτυακής διεύθυνσης, SMPTE ST 2022-7/SIPS hitless protection, μετατροπή unicast σε multicast, RTP /IP monitoring, μετατροπή UDP/IP σε RTP/IP και bitrate policing.
Στην έκθεση IBC2018, η Nevion θα επιδείξει την εφαρμογή στο Nevion Virtuoso του νέου πρωτόκολλου RIST (Reliable Internet Stream Transport), που καθορίστηκε από το VSF ώστε να παρέχει προστασία σε nondedicated δίκτυα όπως το διαδίκτυο, όπου η Ποιότητα της Υπηρεσίας (Quality of Service - QoS) μπορεί να αποτελέσει ζήτημα.

Ακόμη, η Nevion θα παρουσιάσει στο Nevion Virtuoso το προσφάτως ανακοινωθέν πρότυπο κρυπτογράφησης για το σύνολο της βιομηχανίας BISS/CA. Σχεδιασμένο για να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο της πειρατείας του ζωντανού περιεχομένου με την ενδυνάμωση της ασφάλειας της μεταφοράς του, επιτρέπει τη μεταφορά των δικαιωμάτων κρυπτογράφησης μαζί με το ζωντανό video περιεχόμενο in-band. Παρέχει στον κάτοχο δικαιωμάτων και τη δυνατότητα να χορηγεί, ή να ανακαλεί σε πραγματικό χρόνο τα δικαιώματα χρήσης.

Ο Johnny Dolvik, Επικεφαλής Προϊόντων και Ανάπτυξης της Nevion, είπε: “Η λύση Nevion Virtuoso έχει σημειώσει τεράστια αύξηση των δυνατοτήτων του από τότε που παρουσιάστηκε στην IBC, πριν από δύο χρόνια. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι η εμβληματική λύση μας ενσωματώνει τα τρέχοντα πρότυπα, ενώ παράλληλα θα εξετάζουμε και το μέλλον για την ενσωμάτωση των επερχόμενων αλλαγών που θα επιτρέψουν τη σφικτή-λιτή και ευέλικτη παραγωγή για τους πελάτες μας.”
Στην IBC2018 το Nevion Virtuoso θα χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επιδείξεις στα περίπτερα των Arista (8.E30), Cisco (1.A71), EBU (10.F20), PHABRIX (10.B12), Tektronix (5.A73) και TICO Alliance (10.D31).

Επιπλέον, το Nevion Virtuoso θα αποτελέσει μέρος των επιδείξεων περί του SMPTE ST 2110 στα πλαίσια του IP Showcase στην IBC2018. Το IP Showcase αποτελεί χαρακτηριστικό συστατικό των σημαντικότερων εκθέσεων της βιομηχανίας από την IBC2016 και βοήθησε τη βιομηχανία να κινητοποιηθεί ως προς το IP με προσέγγιση που βασίζεται στα πρότυπα. Αυτό το event πραγματοποιείται από σημαντικούς οργανισμούς, τεχνικούς και προτυποποίησης της broadcast βιομηχανίας, όπως Audio Engineering Society (AES), Alliance for IP Media Solutions (AIMS), Advanced Media Workflow Association (AMWA), European Broadcasting Union (EBU), Society of Motion Picture and Television Engineers (SMPTE®) και Video Services Forum (VSF).

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Nevion στο περίπτερο 1.B71 της έκθεσης IBC2018, στο εκθεσιακό κέντρο RAI του Άμστερνταμ, 14-18 Σεπτεμβρίου.

 

Πληροφορίες: www.nevion.com & www.omniwave.gr * & PTS**
* & ** Διανομείς Ελλάδας και Κύπρου κατ' αλφαβητική σειρά

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 16:16

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group