το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 09:23

Ενημέρωση orchestration και SDN control software από τη Nevion εν όψει IBC2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το VideoIPath θα μετονομαστεί σε Nevion Maestro.

Η εταιρεία Nevion, βραβευμένος προμηθευτής λύσεων εικονικής παραγωγής μέσων, ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τη νέα ενημέρωση για τη ναυαρχίδα της και βραβευμένο orchestration και SDN control software, το VideoIPath, στην έκθεση IBC2018.

Πριν από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, η Nevion μετονομάζει τη λύση VideoIPath σε Nevion Maestro (που περιστασιακά στο μεσοδιάστημα ως την έκθεση θα αναφέρεται ως Nevion Maestro VideoIPath). Αυτό το νέο όνομα αντικατοπτρίζει το γεγονός πως το Nevion Maestro έχει αναπτυχθεί σημαντικά από την αρχική λειτουργία της παροχής συνδέσεων video μέσω IP δικτύων ως VideoIPath.

VideoIPath Maps Nevion  Dark GUI lr

Ο Johnny Dolvik, Επικεφαλής Προϊόντων και Υπεύθυνος Ανάπτυξης της Nevion, είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε νέες ενημερώσεις για το Nevion Maestro, τόσο σε τεχνικό, όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Η αλλαγή ονόματος καθυστέρησε, καθώς το προϊόν χειρίζεται πλέον video, ήχο και δεδομένα και προσφέρει διαχείριση της σύνδεσης, προγραμματισμό της ροής εργασίας, προγραμματισμό της συντήρησης, παρακολούθηση και ανάλυση, τόσο σε περιβάλλον IP, όσο και σε μικτά δίκτυα IP/baseband. Χρησιμοποιείται ήδη από κορυφαίους broadcasters και παρόχους υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο για αυτές τις εφαρμογές.”

Επιπλέον της αλλαγής ονόματος, η Nevion ανακοινώνει και μία σειρά από νέες δυνατότητα τόσο για LAN, όσο και για WAN περιβάλλον.

Η Nevion ανέφερε προσφάτως πως στο Nevion Maestro προσετέθη η υποστήριξη για interface OpenConfig της Arista, όπως συμβαίνει και με τα υπάρχοντα interfaces IP IGMP/PIM, Netconf/Yang και Openflow που συνεργάζονται με IP switches κορυφαίων κατασκευαστών.

Επίσης, η Nevion ανέφερε ότι το Nevion Maestro αποτελεί τώρα NMOS IS-04-compliant registry, γεγονός που σημαίνει ότι ο εξοπλισμός μπορεί να γίνει register και να χρησιμοποιηθεί για να ανακαλύψει άλλον εξοπλισμό στο δίκτυο. Στην IBC2018 η Nevion θα παρουσιάσει τον νέο connection management driver NMOS IS-05 που επιτρέπει στο Nevion Maestro τη σύνδεση με media εξοπλισμό συμβατό κατά IS-05.

Στις άλλες σημαντικές δυνατότητες του Nevion Maestro περιλαμβάνονται:

• Νέα Εφεδρεία Διπλού Δρόμου (Dual path redundancy - DPR) και υποστήριξη Εφεδρείας Παθητικού Δρόμου (Passive path redundancy - PPR), που προστίθονται στις υπάρχουσες δυνατότητες προστασίας (SIPS, EPP και EPP passive)
• Νέες αμφίδρομες (bi-directional) συνδέσεις στον ίδιο δρόμο (path), γεγονός που σημαίνει ότι το Nevion Maestro μπορεί τώρα να εξασφαλίσει ότι το set-up αμφίδρομων συνδέσεων μπορεί να γίνει σε μία λειτουργία, με εγγυημένο run down στο ίδιο path.
• Ενημερωμένο GUI που προσφέρει την επιλογή light ή dark themes (σχεδιασμένο για να ταιριάζει με το εκάστοτε περιβάλλον του control room)

Η Nevion θα παρέχει ζωντανές επιδείξεις του ενημερωμένου λογισμικού Nevion Maestro για να αναδείξει τις νέες δυνατότητες του. Οι επιδείξεις θα περιλαμβάνουν previews της επικείμενης λειτουργικότητας, συμπεριλαμβανομένων της containerization, που θα καταστήσει ευκολότερη την ανάπτυξη του Nevion Maestro, της αναβάθμισης στο πεδίο (ή σε ένα υπολογιστικό νέφος - Cloud) και της ικανότητας υποστήριξης clustering.

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Nevion 1.B71 στην IBC 2018, στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο RAI του Άμστερνταμ, 14-18 Σεπτεμβρίου.

 

Πληροφορίες: www.nevion.com & www.omniwave.gr * & PTS**
* & ** Διανομείς Ελλάδας και Κύπρου κατ' αλφαβητική σειρά

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 09:42

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group