το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 10:52

Η Matrox επεκτείνει το AV-μέσω-IP Portfolio επόμενης γενιάς με τον νέο διπλό 4K Επιχειρηματικό Κωδικοποιητή Maevex 6120.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η συσκευή κωδικοποιητής Maevex 6120 προσφέρει ταυτόχρονα διπλή 4K υποδοχή, stream και εγγραφή σε ένα standard 1 Gigabit Ethernet δίκτυο.

Η Matrox® Graphics Inc. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το λανσάρισμα της διπλής 4K συσκευής-επιχειρηματικού κωδικοποιητή Matrox Maevex 6120. Αξιοποιώντας την ίδια κορυφαία στη βιομηχανία τεχνολογία με τη πολυβραβευμένη σειρά των quad 4K enterprise encoders Maevex 6100, η συσκευή Maevex 6120 αποδίδει ταυτόχρονα δύο 4K εισόδων υποδοχή, stream και εγγραφή με επιλογές stream και εγγραφής για ακόμη περισσότερα κανάλια σε διαφορετικές διαμορφώσεις και όλα αυτά σε ένα standard 1 Gigabit Ethernet δίκτυο. Στην έκθεση-συνέδριο InfoComm 2018 η Matrox επέδειξε την καλύτερη στην κατηγορία υποδοχή του Maevex, κωδικοποίηση σε πραγματικό χρόνο, streaming, εγγραφή, αποκωδικοποίηση, καθώς και τις πλήρως προγραμματιζόμενες εντολές και τον έλεγχο που παρέχει.

 

Κορυφαίος στη βιομηχανία διπλός 4K επιχειρηματικός κωδικοποιητής
Φιλοξενούμενος σε μία πρακτική, έτοιμη για τοποθέτηση σε ικρίωμα (rack-ready), plug-and-play μορφή, ο κωδικοποιητής Maevex 6120 προσφέρει πρωτοποριακές δυνατότητες κωδικοποίησης που μπορούν εύκολα να τροφοδοτήσουν servers που βασίζονται στο υπολογιστικό νέφος (cloud-based) για την προσέγγιση διαδικτυακών θεατών, αλλά και για την ώθηση πολλών streams από τις φυσικές εγκαταστάσεις (on-premises) μέσω LAN σε τοπικό κοινό, καθώς και για την εγγραφή και την αποθήκευση τοπικά ή σε δίκτυο για το μοντάζ και την παρακολούθηση περιεχομένου αργότερα και όλα αυτά γίνονται ταυτόχρονα. Η συσκευή υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή πρωτόκολλα μεταφοράς για IP video streams, συμπεριλαμβανομένου του Secure Reliable Transport (SRT) που είναι βελτιστοποιημένο για τη διανομή υψηλής ποιότητας, μικρής καθυστέρησης streaming μέσω διαδικτύου.

 

Πλήρης προσέγγιση και έλεγχος
Το λογισμικό εργαλείο διαχείρισης Maevex PowerStream Plus παρέχει πλήρη προσέγγιση και έλεγχο στο σύνολο του δικτύου Maevex, συμπεριλαμβανομένων των καρτών και των συσκευών της σειράς 4K επιχειρηματικού κωδικοποιητή Maevex 6100, καθώς και της σειράς Full HD κωδικοποιητών και αποκωδικοποιητών Maevex 5100. Για την ταχύτατη προσαρμογή το PowerStream Plus API για Windows® και Linux®, καθώς και το lower-level REST API είναι διαθέσιμα στους integrators και τους developers που επιζητούν τη δημιουργία εξατομικευμένων εφαρμογών ελέγχου για τις λύσεις Maevex. Αυτά τα API είναι εφικτό να χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνουν την ενσωμάτωση της λειτουργικότητας του Maevex σε υπάρχουσες , αλλά ακόμη και σε άλλων κατασκευαστών εφαρμογές.

“Όταν λανσάραμε τους τετραπλούς (quad) 4K επιχειρηματικούς κωδικοποιητές Maevex 6100, αποδείξαμε ότι διαθέτουμε την κορυφαία στην αγορά τεχνολογία κωδικοποίησης σε πραγματικό χρόνο για την εξισορρόπηση της πρόσβασης, του προγραμματισμού και της απόδοσης,” δηλώνει ο Ron Berty, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Matrox Graphics Inc. “Η σειρά προϊόντων Maevex 6100 ενσωματώθηκε με το λογισμικό και τις υπηρεσίες για streaming μέσω του υπολογιστικού νέφους, για μετάδοση στα κοινωνικά μέσα σε διάφορες πλατφόρμες (multi-platform socialcasting), για τα συστήματα διαχείρισης video με εγκαταστάσεις σε συστήματα διαχείρισης εκπαίδευσης, για επιχειρηματικές πλατφόρμες video και εταιρικές επικοινωνίες, για digital signage, συνεργατικά, αλλά και ενοποιημένα AV/IT control rooms. Όπως συμβαίνει και με τους προκατόχους του, έτσι και ο κωδικοποιητής Maevex 6120 αποτελεί μία εύρωστη αυτόνομη λύση για τις εφαρμογές που καλύπτονται από το Maevex PowerStream Plus, ενώ είναι εξίσου ικανός και για την ενοποίηση με άλλα οικοσυστήματα χάρη στην σταθερότητα του, την πλήρη υποστήριξη όλων των δημοφιλών πρωτόκολλων και τις καλά αναπτυγμένες βιβλιοθήκες, τις οδηγίες χρήσης και τους πόρους υποστήριξης του. Γι' αυτήν τη σειρά οι OEMs μας έχουν ενσωματώσει ειδικό λογισμικό σε δεκάδες ροές εργασίας και δημιούργησαν απολύτως ενιαίες παγκόσμιας κλάσης λύσεις.”

 

Πληροφορίες: www.matrox.com/graphics & AmyDV*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 11:00

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group