το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 17:13

Η Matrox ανακοινώνει τη διάθεση των υψηλής απόδοσης IP KVM Extenders Extio 3.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Οι IP KVM extenders Matrox Extio 3 αποδίδουν απαράμιλλο 4Kp60 4:4:4 video με άνευ προηγουμένου χαμηλές bitrates σε ένα 1 GigE standard δίκτυο Οι IP KVM extenders Matrox Extio 3 αποδίδουν απαράμιλλο 4Kp60 4:4:4 video με άνευ προηγουμένου χαμηλές bitrates σε ένα 1 GigE standard δίκτυο

Η σειρά Extio 3 αποτελεί ένα νέο σημείο αναφοράς αποδίδοντας απαράμιλλη 4Kp60 4:4:4 επέκταση σε 1 GigE δίκτυα με το 5% του bandwidth που απαιτείται από τα άλλα IP KVM προϊόντα.

Η Matrox® Graphics Inc. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η σειρά IP KVM extenders Matrox Extio 3 είναι τώρα διαθέσιμη. Οι IP KVM extenders Extio 3 αποτελούν τους πρώτους στον κόσμο που προσφέρουν απαράμιλλης απόδοσης 4Kp60 4:4:4 video μαζί με επέκταση πληκτρολογίου, ποντικιού, USB 2.0 σύνδεσης και ήχου με άνευ προηγμένου χαμηλές bitrates σε 1 Gigabit Ethernet standard δίκτυο. Στην InfoComm 2018, οι Extio 3 N3408 4K/quad-monitor και Extio 3 N3208 dual-monitor IP KVM extenders επέδειξαν τις κορυφαίες δυνατότητες τους επέκτασης και switching.

Στην έκθεση/συνέδριο InfoComm 2018 η σειρά Matrox Extio 3 κέρδισε το Βραβείο Commercial Integrator 2018 BEST Award!

Ανυπέρβλητη απομακρυσμένη απόδοση, βελτιστοποίηση του εύρους ζώνης
Επαναπροσδιορίζοντας την IP KVM τεχνολογία επέκτασης, οι κάρτες και οι συσκευές της σειράς Matrox Extio 3 είναι σε θέση να παρέχουν 4Kp60 4:4:4 ή quad 1080p60 4:4:4, desktop-ποιότητας video με μόλις το 5% του bandwidth που απαιτούν τα περισσότερα άλλα προϊόντα που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Με την εξαιρετική απόδοση εξ' αποστάσεως, την ομαλή αναπαραγωγή video και την κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας η σειρά Extio 3 διαθέτει την καλύτερη στην κατηγορία υποστήριξη ανάλυσης που απαιτείται από τις επαγγελματικές εφαρμογές, με τον συνδετήρα isplayPort 1.2 στους Extio 3 N3408 IP KVM extenders να εγγυούνται τη μέγιστη ανάλυση 3840x2160 στα 60Hz σε true color. Η σειρά Extio 3 παρέχει ευέλικτες επιλογές διαμόρφωσης, υποστηρίζοντας καλωδίωση χαλκού και οπτικής ίνας σε point-to-point ή δικτυακές KVM λειτουργίες. Η σειρά Extio 3 είναι έτοιμη για εργασία με δικτυακά switches που βρίσκουμε εύκολα στα ράφια της αγοράς (standard commercial off-the-shelf - COTS) μειώνοντας σημαντικά το συνολικό κόστος κτήσης για την προσφορά μίας κλιμακούμενης, ασφαλούς και οικονομικά αποδοτικής λύσης KVM matrix switching.

Ευφυής IP KVM έλεγχος
Η σειρά Matrox Extio 3 περιλαμβάνει το Matrox Extio Central Manager, ένα διαισθητικό, εύκολο στη χρήση λογισμικό για τη διαμόρφωση, τη διαχείριση και την παρακολούθηση εξ' αποστάσεως όλων των μονάδων Extio 3 που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο από μία κεντρική τοποθεσία. Επιπροσθέτως, η on-screen display (OSD) στις συσκευές-δέκτες Extio 3 επιτρέπει στους χειριστές τη βολική προεπισκόπηση όλων των εξουσιοδοτημένων υπολογιστών (computer desktops) - εύκολη αναγνώριση μέσω thumbnail previews- για την άμεση πρόσβαση και εναλλαγή μεταξύ πολλών συστημάτων. Για μικρότερου βαθμού προσαρμογή (customization), οι integrators και οι developers μπορούν να αξιοποιήσουν Extio Central Manager APIs για τη δημιουργία εξατομικευμένων εφαρμογών Extio Central Manager και/ή την ενσωμάτωση της λειτουργικότητας της σειράς Extio 3 σε υπάρχουσες εφαρμογές ελέγχου.

Διάθεση
Οι Matrox Extio 3 N3408 4K/quad-monitor και Extio 3 N3208 dual-monitor IP KVM extenders θα είναι διαθέσιμοι από την 30η Ιουνίου 2018. Επικοινωνήστε με τη Matrox για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Πληροφορίες: www.matrox.com/graphics & AmyDV*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV - Βριλήσσια 12 Ιουνίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 17:22

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group