το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 15:45

Panopto και Matrox παρουσιάζουν τη συσκευή Καταγραφής Μέσων που ανέπτυξαν από κοινού.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Remote Recorder Matrox® Maevex 6020 αποτελεί μία ειδική συσκευή καταγραφής μέσων κατά Panopto που υποστηρίζει τη βέλτιστη καταγραφή και το ζωντανό streaming video σε επιχειρήσεις και πανεπιστήμια Ο Remote Recorder Matrox® Maevex 6020 αποτελεί μία ειδική συσκευή καταγραφής μέσων κατά Panopto που υποστηρίζει τη βέλτιστη καταγραφή και το ζωντανό streaming video σε επιχειρήσεις και πανεπιστήμια

Η Panopto, κορυφαίος προμηθευτής πλατφόρμας video σε επιχειρήσεις και πανεπιστήμια και η Matrox Graphics Inc., παγκοσμίως γνωστός κατασκευαστής αξιόπιστων, υψηλής ποιότητας καρτών encoder, συσκευών και λογισμικού ανακοίνωσε την επερχόμενη διάθεση στην αγορά της νέας πιστοποιημένης από την Panopto συσκευής καταγραφής μέσων. Ειδικά κατασκευασμένος για την πλατφόρμα video Panopto, ο νέος Remote Recorder Matrox Maevex 6020 υποστηρίζει την καλύτερη στην κατηγορία εγγραφή video και ζωντανό streaming με μία μικρού μεγέθους-πρακτική μορφή.

Τα τελευταία χρόνια, οι επιχειρήσεις και τα πανεπιστήμια έχουν επεκτείνει την AV υποδομή τους ώστε να παρέχουν δυνατότητες εγγραφής video και streaming σε περισσότερες αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες συνεδριάσεων. Για την αποτελεσματική κλιμάκωση αυτοί οι οργανισμοί απαιτούν όλο και περισσότερες λύσεις λήψης video που μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα από το προσωπικό τους και που καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο στην αίθουσα.

Ανταποκρινόμενοι σε αυτήν την αυξανόμενη ζήτηση, οι ομάδες μηχανικών των Panopto και Matrox Graphics ανέπτυξαν από κοινού το προϊόν Maevex 6020. Με τη μικρών διαστάσεων μορφή, τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τη σιωπηλή λειτουργία, η συσκευή είναι ιδανική για οργανισμούς και επιχειρήσεις που αναζητούν εγγραφή video και streaming σε προσιτή τιμή. Συνδέοντας απλά τη συσκευή με το δίκτυο και συνδέοντας τις πηγές video οι επιχειρήσεις και τα πανεπιστήμια μπορούν:

- Να καταγράψουν ζωντανό και on-demand video: Ο διαισθητικός πίνακας ελέγχου που βασίζεται στο διαδίκτυο επιτρέπει τον προγραμματισμό των εγγραφών video και των ζωντανών μεταδόσεων από οπουδήποτε. Επίσης, οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν, να προγραμματίσουν και να παρακολουθούν (monitor) τις εγγραφές από το τηλέφωνο τους με τη χρήση τη δυνατότητας Απομακρυσμένου Ελέγχου (Remote Control) της Panopto για iOS και Android.
- Να μοιράζονται videos σε οποιαδήποτε συσκευή: Όλα τα videos που καταγράφονται από το Maevex 6020 γίνονται published αυτομάτως στο σύστημα διαχείρισης video περιεχομένου της Panopto, όπου κωδικοποιούνται για on-demand playback σε κάθε συσκευή.
- Αναζήτηση εντός των videos: Η μοναδική τεχνολογία Ευφυούς Αναζήτησης (Smart Search) της Panopto επιτρέπει στους χρήστες αναζήτηση εντός των videos και fast-forward σε οποιαδήποτε λέξη που έχει ειπωθεί, ή προβληθεί.

Η συσκευή είναι έτσι κατασκευασμένη ώστε να παρέχει απλή λειτουργία δίχως να απαιτεί άλλες εξωτερικές δυνατότητες. Παρέχει στους παρουσιαστές οπτική ένδειξη της τρέχουσας κατάστασης της εγγραφής και επιλογείς με ένα άγγιγμα για την έναρξη, το σταμάτημα και την παύση των εγγραφών. Επιπροσθέτως, η συσκευή επιτρέπει στους οργανισμούς την αυτοματοποίηση της καταγραφής και του streaming των παρουσιάσεων, των διαλέξεων, των συνεδριάσεων και των εκδηλώσεων. Υποστηρίζει τον προγραμματισμό μοναδικών και επαναλαμβανόμενων events, την απομακρυσμένη διαμόρφωση των συσκευών εγγραφής καθώς και τις επισκοπήσεις (previews) των video feeds και των ιστογραμμάτων του ήχου.

" Κάθε αίθουσα διδασκαλίας, αίθουσα συνεδριάσεων και auditorium έχει μοναδικές απαιτήσεις ως προς την υλικοτεχνική υποδομή της και δημιουργήσαμε τη λύση Panopto για να υποστηρίξουμε την απεριόριστη προσαρμογή της AV υποδομής σε αυτούς τους μαθησιακούς χώρους", δήλωσε ο Eric Burns, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Panopto. "Ανεξάρτητα από τη μορφή, ή τη χρήση, στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη λύση καταγραφής video στην κατηγορία. Με τη συνεργασία μας με τη Matrox κάνουμε το επόμενο λογικό βήμα ως προς αυτήν τη στρατηγική, συνεργαζόμενοι με τον ηγέτη της βιομηχανίας ώστε να παρέχουμε μία άψογη, μικρών διαστάσεων συσκευή που να έχει τη δύναμη και την αξιοπιστία των συσκευών μεγαλύτερου μεγέθους, με μία προσιτή τιμή.

"Η τεχνολογία Maevex είναι η νεότερη στη σειρά λύσεων πολλών καναλιών κωδικοποίησης σε πραγματικό χρόνο της Matrox για τις αγορές των επιχειρήσεων και της εκπαίδευσης," είπε ο David Chiappini, Αντιπρόεδρος έρευνας και ανάπτυξης της Matrox Graphics Inc. "Όταν συνδυάζει την απόδοση και την ευκολία χρήσης αυτής της τεχνολογίας με τις δυνατότητες διαχείρισης και αναζήτησης video της Panopto αποκτάς μία κορυφαία στη βιομηχανία συνολική λύση για επικοινωνίες και εκπαίδευση που βασίζονται στο video, που αξιοποιείται στο υπολογιστικό νέφος (cloud), ή σε φυσικές εγκαταστάσεις (on-premises)."

Η διάθεση στην αγορά του remote recorder Maevex 6020 θα ξεκινήσει αυτό το Φθινόπωρο με τις πλήρεις λεπτομέρειες περί τιμής να ανακοινώνονται αργότερα μέσα στο καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν τη μονάδα, ή για προεγγραφή ως προς την αγορά αυτής της συσκευής, οι πελάτες της Panopto θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους που τους εξυπηρετούν.

 

Πληροφορίες: www.panopto.com & www.matrox.com/graphics & AmyDV*
* Μεταπωλητής Ελλάδος για τα προϊόντα της Matrox Graphics Inc.

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 11:12

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group