το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 14:51

Η δικτυακή κάρτα Matrox X.mio5 Q25 SMPTE ST 2110 κερδίζει το Βραβείο Best of Show στην έκθεση NAB 2018.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κάρτα X.mio5 Q25 COTS εντυπωσιάζει τους ειδικούς της βιομηχανίας και το κοινό με την 4Κ τεχνολογία, την επεξεργασία video και HDR και με τη μηδενική χρήση της CPU για τις IP broadcast ροές εργασίας.

Η Matrox με χαρά ανακοινώνει ότι η κάρτα network interface controller (NIC) Matrox X.mio5 Q25 SMPTE ST 2110 (NIC) είναι ο αποδέκτης του Βραβείου Best of Show της NewBay, το οποίο απενεμήθη στην έκθεση NAB 2018 από το περιοδικό TV Technology. Εξοπλισμένη με διασυνδέσεις 25GbE και 10GbE, η X.mio5 Q25 διαθέτει πολλαπλών καναλιών IP video I/O από HD σε 4K με μηδενική χρήση της CPU και ενσωματωμένη δυνατότητα μετατροπής πολλών καναλιών HDR, με motion adaptive de-interlacing, αλλά και ισχυρό scaling, καθώς και πανίσχυρες μηχανές compositing για υψηλής πυκνότητας επεξεργασία 4K video. Στην AIMS IP Showcase, στα πλαίσια της έκθεσης NAB, η κάρτα X.mio5 Q25, που σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα, επέδειξε τη σαφή και απρόσκοπτη πορεία προς τις IP ροές εργασίας, μεταφέροντας ασυμπίεστα σήματα 4Kp60 μέσω του SMPTE ST 2110 σε όλο το περίπτερο.

Η κριτική επιτροπή των Βραβείων Best of Show του TV Technology, η οποία αποτελείται από μηχανικούς και ειδικούς της βιομηχανίας επέλεξε την X.mio5 Q25 με βάση την καινοτομία, το σύνολο των χαρακτηριστικών, το προσιτό κόστος και τις επιδόσεις της για την εξυπηρέτηση της βιομηχανίας. Σχεδιασμένη ως κάρτα COTS SMPTE ST 2110 NIC που λαμβάνει υπ' όψιν της το video, η X.mio5 Q25 παρέχει την αξιοπιστία και τη διαλειτουργικότητα 24/7 που απαιτείται για τον broadcast εξοπλισμό, προσφέροντας παράλληλα την ευελιξία και την κλιμάκωση που αναμένονται από τις υποδομές IP, συμπεριλαμβανομένης της τυπικής λειτουργίας standard network stack. Με την υποστήριξη για τέσσερις transceivers SFP28, η X.mio5 Q25 επιτρέπει στις πλατφόρμες PC να λαμβάνουν και να μεταδίδουν τέσσερις ροές 4K/UHDp60, δεκαέξι 1080p60, τριάντα δύο HD, ή οποιοδήποτε ισοδύναμο συνδυασμό ροών πάνω από 25GbE. Η X.mio25 Q25 περιλαμβάνει, επίσης, υψηλής ποιότητας επεξεργασία video για την απελευθέρωση πόρων της CPU και της GPU. Επιπλέον, η κάρτα X.mio5 Q25 υποστηρίζεται από την εύρωστη και αποδεδειγμένη στο πεδίο λύση Matrox DSX SDK, η οποία αποδεδειγμένα διασφαλίζει την ταχεία ανάπτυξη της εφαρμογής και του συστήματος.

"Το πρόγραμμα Best of Show Awards επιδιώκει να φωτίσει τις σχετικές καινοτομίες στην τεχνολογία όπως αυτές εμφανίζονται στον εκθεσιακό χώρο εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών στην κορυφαία εμπορική έκθεση της βιομηχανίας," δήλωσε ο Paul McLane, Διευθύνων Σύμβουλος της εκδοτικής εταιρείας NewBay. "Οι νικητές και οι υποψήφιοι του 2018 δίδουν την πραγματική εικόνα για το πού και πόσο γρήγορα αναπτύσσονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας για τα Μέσα."

"Η Matrox είναι ενθουσιασμένη για την αναγνώρισή της στη NAB με το φημισμένο Βραβείο Best of Show", δήλωσε ο Alberto Cieri, Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Matrox Video. "Το ντεμπούτο της X.mio5 Q25 είχε μεγάλη επιτυχία. Η ST 2110 κάρτα εντυπωσίασε το κοινό όχι μόνον με το πόσο εύκολη καθιστά τη μετάβαση οποιουδήποτε broadcast περιβάλλοντος από το SDI στο IP, αλλά και με τη σταθερή δέσμευση της στην ποιότητα, τη διαλειτουργικότητα, την απόδοση και τεχνολογίες IP, HD και 4K για τις σημερινές και τις μελλοντικές πιο απαιτητικές ροές εργασίας."

Διάθεση
Η κάρτα Matrox X.mio5 Q25 θα είναι διαθέσιμη στο δεύτερο τρίμηνο του 2018. Οι developers μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες: www.matrox.com/video & AmyDV*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 15:13

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group