το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 13:34

H Matrox αποκαλύπτει την κάρτα δικτύου X.mio5 Q25 που είναι συμβατή κατά το SMPTE ST 2110 διαθέτοντας Πολλών-Καναλιών 4K, Επεξεργασία Video και HDR.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η COTS NIC κάρτα που αλλάζει τα δεδομένα ξεκαθαρίζει τον δρόμο για τις IP broadcast ροές εργασίας με μηδενική χρήση της κεντρικής μονάδας επεξεργασίας (CPU).

Η Matrox® ανακοίνωσε τη λύση Matrox X.mio5 Q25, έναν συμβατό κατά SMPTE ST 2110 network interface controller (NIC) σε μορφή κάρτας που διαθέτει πολλών καναλιών video I/O, υποστηρίζοντας από HD έως 4K, με μηδενική χρήση της CPU. Εξοπλισμένη με διεπαφές (interfaces) 10GbE και 25Gbe, η κάρτα X.mio5 Q25 διαθέτει ενσωματωμένες multi-channel HDR μετατροπές μαζί με motion adaptive de-interlacing, αψεγάδιαστο scaling και πανίσχυρες compositing engines για υψηλής πυκνότητας επεξεργασία 4K video. Η κάρτα που αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς επιτρέπει στους κατασκευαστές (OEMs) την αποτελεσματική δημιουργία και ανάπτυξη των πλέον προηγμένων στον κόσμο βασιζόμενων-στο-IP συστημάτων broadcast γραφικών, πλατφορμών channel-in-a-box και servers capture/playout video που σχεδιάστηκαν για τις σημερινές HD, αλλά και για τις αναδυόμενες ροές εργασίας 4K/UHD. Επιπροσθέτως της παρουσίας της στο Περίπτερο SL4524 της Matrox, η κάρτα X.mio5 Q25 έχει σημαντικό ρόλο στο AIMS IP Showcase (Περίπτερο C12634), τροφοδοτώντας ασυμπίεστα 4Kp60 σήματα μέσω SMPTE ST 2110 σε όλο το Περίπτερο.

Σχεδιασμένη ως COTS SMPTE ST 2110 NIC κάρτα που λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν της το video, η X.mio5 Q25 λειτουργεί 24/7 με αξιοπιστία και διαλειτουργικότητα όπως ακριβώς απαιτεί ο broadcast εξοπλισμός, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει την ευελιξία και την κλιμάκωση που αναμένουν οι IP υποδομές, συμπεριλαμβανομένης της τυπικής network stack λειτουργίας. Με την υποστήριξη έως τεσσάρων SFP28 transceivers, η X.mio5 Q25 επιτρέπει στις πλατφόρμες που βασίζονται σε PC τη λήψη και μετάδοση έως 4K/UHDp60, 16 1080p60, 32 HD, ή οποιοδήποτε άλλου ισοδύναμου συνδυασμού ροών μέσω 25GbE. Επίσης, η X.mio25 περιλαμβάνει υψηλής-ποιότητας ενσωματωμένη επεξεργασία video για να αποφορτίζει ως προς τους πόρους CPU και GPU. Η κάρτα X.mio5 Q25 υποστηρίζεται και από το εύρωστο, αποδεδειγμένο στο πεδίο Matrox DSX SDK, γεγονός που εξασφαλίζει την ταχύτατη ανάπτυξη μίας εφαρμογής και ενός συστήματος.

“Η Matrox X.mio5 Q25 δημιουργήθηκε ειδικά για το SMPTE ST 2110, γεγονός που σημαίνει ότι πληροί και υπερβαίνει τις πιο αυστηρές απαιτήσεις αξιοπιστίας, ποιότητας, διαλειτουργικότητας και απόδοσης της βιομηχανίας όταν πρόκειται για IP ροές εργασίας,” είπε ο Alberto Cieri, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της Matrox Video. “Τα τελευταία 40 και άνω χρόνια, η Matrox βοήθησε τους πελάτες ως προς την πλοήγηση τους από το αναλογικό στο SDI, από το SD στο HD και εν συνεχεία στο UHD. Με την X.mio5 Q25 όλα παραμένουν ίδια για τους κατασκευαστές (OEMs) που εξετάζουν τη μετάβαση από το SDI στο IP με την ελάχιστη διακοπή και τη μέγιστη επίδραση.”

 

Πληροφορίες: www.matrox.com/video & AmyDV*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV - 12 Απριλίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 13:47

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group