το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 19:41

Matrox και Lumens ανακοινώνουν τη Συμβατότητα Streaming SRT H.264 από την PTZ Κάμερα έως την οθόνη.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η σειρά PTZ καμερών VC-A50P της Lumens αποστέλλουν υψηλής ποιότητας H.264 streams στις Mura IPX multiviewer και στις video wall κάρτες αποκωδικοποίησης (decoder boards) της Matrox με δυνατότητα Secure Reliable Transport (Ασφαλούς Αξιόπιστης Μεταφοράς) από άκρον εις άκρον.

Η Matrox® Graphics Inc. και ο κορυφαίος δημιουργός καμερών, Lumens Digital Optics Inc., βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη συμβατότητα των έτοιμων για Secure Reliable Transport (SRT) προϊόντων τους. Η σειρά PTZ καμερών VC-A50P της Lumens™ υποστηρίζει Full HD 1080p/60fps streaming, συμπεριλαμβανομένων H.264 σε SRT για εφαρμογές όπως καταγραφή διαλέξεων-ομιλιών, videoconferencing και live broadcasting. Οι quad-display multiviewer κάρτες Matrox Mura IPX και η σειρά καρτών κωδικοποιητών/αποκωδικοποιητών (encoder/decoder boards) Matrox Mura IPX για video walls, εν τω μεταξύ, υποστηρίζει το πρωτόκολλο SRT, την αποκωδικοποίηση πολλαπλών H.264 streams, αλλά και την έξοδο για διαμορφώσεις πολλών-minitor (multi-monitor configurations).

Η συνεργασία με τη νέα τεχνολογία επιτρέπει τώρα στους πελάτες να εμφανίσουν έως τέσσερα streams από PTZ κάμερες της σειράς VC-A50P σε τέσσερις οθόνες ανά multiviewer Mura IPX, αλλά και έως οκτώ κάμερες σε έως εννέα monitors σε συστήματα video wall που περιλαμβάνουν μία capture & IP decode κάρτα Mura IPX σε εγκεκριμένα συστήματα. Το συνολικό οικοσύστημα διευκολύνει την απρόσκοπτη διανομή, την αποκωδικοποίηση και την απεικόνιση υψηλής ποιότητας, H.264 streams κάμερας με SRT σε πλήρη ανάλυση και ρυθμό καρέ (frame rate) γεγονός ιδανικό για οποιαδήποτε AV-μέσω-IP περιβάλλον.

“Η Matrox είναι περήφανη που συνεργάζεται με έναν τεχνολογικό ηγέτη όπως η Lumens,” δηλώνει ο Samuel Recine, Διευθυντής Πωλήσεων Αμερικής και Ασίας-Ειρηνικού της Matrox Graphics Inc. “Οι εταιρείες μας έχουν αναλάβει τη δέσμευση να βοηθήσουν στην οδήγηση του SRT στα προϊόντα μας. Η SRT Alliance ήδη ευημερεί και οι κοινές δοκιμές διαλειτουργικότητας με τη συμμετοχή πολλών κατασκευαστών καθώς και η διασφάλιση της ποιότητας αποτελούν μέρος της πορείας προς τις ροές εργασίας που βασίζονται στο υπολογιστικό νέφος (cloud-based) και στο ιδιωτικό δίκτυο με επόμενης γενιάς, open source πρωτόκολλο video streaming.”

“Οι κάμερες PTZ της Lumens χρησιμοποιούνται σε φυσικές εγκαταστάσεις (on-premises) σε AV εφαρμογές και μέσω του cloud σε συστήματα Διαχείρισης Video (Video Management Systems), λογισμικό conferencing, καθώς σε πλατφόρμες broadcast και κοινωνικών μέσων,” αναφέρει ο Steven Liang, Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντος της Lumens Digital Optics Inc. “Η συνεργασία με τη Matrox και άλλα Μέλη της SRT Alliance για τη διασφάλιση της συμβατότητας μάς επιτρέπει να υλοποιούμε μία βαθύτερη έρευνα σε περισσότερο σφικτά συνδεδεμένες και προστιθέμενης αξίας εφαρμογές για τους πελάτες μας, όπου τα αποτελέσματα είναι νομοτελειακά και η εστίαση για τα προϊόντα μας πρέπει να στραφεί στις καθετοποιημένες-ειδικές εφαρμογές.”

Η SRT Alliance θα έχει ένα συνεδριακό panel στα πλαίσια της έκθεσης National Association of Broadcasters (NAB) την Τρίτη 10 Απριλίου 2018 στις 2μμ, με προοπτικές από την επαγγελματική κοινότητα, όπως των ESPN, NFL και Microsoft, μεταξύ άλλων.

Η εγγραφή σας είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: http://events.srtalliance.org/nab2018/SRTPanel

Επισκεφθείτε τη Lumens στην Έκθεση NAB 2018 (Περίπτερο C159 CENTRAL HALL) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις έτοιμες για SRT PTZ κάμερες της σειράς VC-A50P και για τα άλλα προϊόντα της.

Επισκεφθείτε τη Matrox Graphics Inc. στην Έκθεση NAB 2018 (Περίπτερο SL4524 LOWER SOUTH HALL) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις έτοιμες για SRT κάρτες της multiviewers και video wall Mura IPX, καθώς και για τις έτοιμες για SRT quad 4K enterprise encoder συσκευές της Maevex 6150.

 

Η AmyDV, διανομέας για την Ελλάδα και τις εγγύς περιοχές των προϊόντων της Lumens και μεταπωλητής όλων των οικογενειών προϊόντων της Matrox είναι μία από τις λίγες εταιρείες με πιστοποίηση για τη δημιουργία ολοκληρωμένων συστηματων βασισμένων στα επαγγελματικά υποσυστήματα VideoWall και Video-over-IP της Matrox.

 

Πληροφορίες: www.matrox.com/graphics & AmyDV*
* Μεταπωλητής Ελλάδος των προϊόντων του Οίκου Matrox & Διανομέας των προϊόντων του Οίκου Lumens Digital Optics Inc.

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV - Βριλήσσια 10 Απριλίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 19:54

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group