το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 13:11

Η Crystal Vision brings IP Apps to BVE 2018 (Περίπτερο M01).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Περίπτερο M01 της έκθεσης BVE 2018 θα επιδειχθεί το υλισμικό επεξεργασίας μέσων MARBLE-V1 - Η ευέλικτη πλατφόρμα IP της Crystal Vision που τρέχει εφαρμογές λογισμικού (software apps) ταιριάζει στα frames Vision της εταιρείας.

Με τις αρχικές εφαρμογές να αποτελούν πύλες μεταξύ SDI και SMPTE 2022, καθώς και IP σε IP translator για τις ρυθμίσεις στα IP streams, η λύση MARBLE-V1 παρέχει έναν εύκολο δρόμο για την αναβάθμιση σε SMPTE 2110 με την απλή εγκατάσταση μίας νέας, μικρού κόστους εφαρμογής. Ιδανικό για την τοποθέτηση του MARBLE-V1, το νέο frame Vision 1 (1U) προσδίδει περισσότερη ευελιξία στο σύστημα frame Vision, επιτρέποντας την τοποθέτηση έως τεσσάρων καρτών και περιλαμβάνοντας τα συνήθη οφέλη του Vision συμπεριλαμβανομένων των εξόδων σήματος, της διανομής από το frame διπλής αναφοράς για συγχρονισμό και τη δυνατότητας να χρησιμοποιηθεί για σήματα υψηλότερου bandwidth όπως IP και 4K.

Τα IP προϊόντα της Crystal Vision αποτελούν εφαρμογές λογισμικού που τρέχουν στον hardware επεξεργαστή μέσων MARBLE-V1, με μία κάρτα 96mm x 325mm να στεγάζεται στα frames Vision μαζί με SDI interface κάρτες. Στον πυρήνα του MARBLE-V1 κυριαρχεί η φιλοσοφία οτιδήποτε μέσα-οτιδήποτε έξω (anything in/anything out I/O) με τις εισόδους και τις εξόδους να καθορίζονται και να προσαρμόζονται από την εγκατεστημένη εφαρμογή. Μία κάρτα MARBLE-V1 παρέχει τη δυνατότητα για έξι bi-directional SDI συνδέσεις, τέσσερις 10GbE SFP θύρες για δικτύωση, οκτώ διακριτά bi-directional AES stereo κανάλια (μέσω του DIOP8 audio piggyback και ιδανικό για ST 2110) αλλά και πολλές δυνατότητες αναφοράς (referencing).
Η λύση MARBLE-V1 αποτελεί πανίσχυρο CPU/GPU επεξεργαστή που τρέχει σε Linux και η Crystal Vision ανέπτυξε λειτουργικό σύστημα που αποτελεί το συνδετικό υλικό με τις εφαρμογές που καθορίζονται από το λογισμικό, οι οποίες τρέχουν στον επεξεργαστή. Οι εφαρμογές που αγοράστηκαν με το hardware MARBLE-V1 μπορούν να αντικατασταθούν με νέες εφαρμογές καθώς αλλάζουν οι ανάγκες, παρέχοντας έναν εύκολο δρόμο για την αναβάθμιση σε SMPTE 2110.

Κάντε ένα κλίκ εδώ ή στη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου στην κορυφή της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας μας για να μεταβείτε στην "αγγλόφωνη πλευρά" της Τεχνολογικής Πύλης μας προκειμένου να αντλήσετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις πρώτες IP apps της Crystal Vision καθώς και για τις άλλες λύσεις που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο M01 της έκθεσης BVE 2018, όπως το καθιερωμένο σύστημα Indigo, αλλά και οι δημοφιλείς chroma keyers, logo keyers και τα video delays.

Οι επισκέπτες της BVE θα είναι σε θέση να δοκιμάσουν τις πρόσφατες βελτιώσεις στο control panel VisionPanel που σαφώς βελτιώνουν τη λειτουργία του πραγματικού-χρόνου chroma keyer Safire 3 σε περιπτώσεις ζωντανών μεταδόσεων.

 

Πληροφορίες: www.crystalvision.tv & Ariston BTS*
* Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 13:21

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group