το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 16:22

Η ChyronHego στην Έκθεση NAB 2018 (Περίπτερο SL1208 - 7-12 Απριλίου, Λας Βέγκας).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
ChyronHego LyricX 3.2 ChyronHego LyricX 3.2

"Με τη βιομηχανία στη μέση των μεγάλων μετασχηματισμών, η ζήτηση για αποτελεσματικές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να παράγουν περισσότερα με χαμηλότερο συνολικό κόστος κτήσης είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Κατευθυνόμαστε στη NAB του Λας Βέγκας με λύσεις λογισμικού, παρέχοντας μοναδική ευελιξία και πραγματική κλιμάκωση με τρόπο που οι ροές εργασίας που βασίζονται στο υλισμικό δεν μπορούν ποτέ να προσφέρουν.

Βλέπουμε broadscast πελάτες απ' όλες τις ηπείρους να κατευθύνονται προς τη μετάβαση σε λειτουργίες που βασίζονται στις τεχνολογίες της πληροφορικής όπως το CAMIO Universe για την Παραγωγή των Ειδήσεων και είμαστε έτοιμοι να τους βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν αυτήν τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλά και οικονομικά.

Marco Lopez lr

Ο Κος. Marco Lopez

 

Στην Έκθεση NAB εισάγουμε νέες καινοτόμες λύσεις για τη ζωντανή παραγωγή που λειτουργούν σε τυποποιημένη υποδομή πληροφορικής, είτε σε φυσικές εγκαταστάσεις, είτε σε απομακρυσμένο κέντρο δεδομένων, παρέχοντας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί για να αφηγηθούν μία μεγάλη ιστορία και να την μοιραστούν με τον ευρύτερο δυνατό κοινό, ανεξάρτητα από το που και το πως καταναλώνεται το περιεχόμενο”, δήλωσε ο Marco Lopez, CEO της ChyronHego.

ChyronHego LUCI5 lr

ChyronHego LUCI5

 

Κάντε κλίκ εδώ για να μεταφερθείτε στην "αγγλόφωνη πλευρά" της Τεχνολογικής Πύλης μας και να διαβάσετε περί των λύσεων της ChyronHego για Ειδήσεις και Καιρό, Ζωντανή Παραγωγή, Παραγωγή Εντός Σταδίων και Άλλων Χώρων Εκδηλώσεων, Παραγωγή Αθλητικών, καθώς και για το Master Control, τις οποίες θα μπορούν να δούνε όλοι οι τυχεροί που θα επισκεφθούν την έκθεση NAB 2018.

Αναφερόμαστε στις λύσεις CAMIO Universe, LyricX 3.2, LUCI5, PRIME  3.0, Live Compositor, NewsTicker 5, Paint Version 7.4, TRACAB και ZXY.

ChyronHego Click Effects lr

ChyronHego Click Effects PRIME

ChyronHego NewsTicker lr
ChyronHego NewsTicker 5

ChyronHego Paint lr
Version 7.4 ChyronHego Paint

 

Πληροφορίες: www.chyronhego.com  & Ariston BTS*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:04

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group