το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 08:50

Η AVIWEST κερδίζει το υψηλού κύρους Βραβείο Emmy για την Τεχνολογία SafeStreams.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η AVIWEST κερδίζει το Βραβείο Emmy της NATAS για την Πρωτοπορία της ως προς την Αξιόπιστη Μέθοδο Μετάδοσης για τη Ζωντανή Συνεισφορά και τη Διανομή των Τηλεοπτικών feeds.

Η AVIWEST, παγκόσμιος πάροχος συστημάτων συνεισφοράς (contribution) video, ανακοίνωσε ότι η Εθνική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών (National Academy of Television Arts & Sciences - NATAS) τιμά την AVIWEST με το Βραβείο Τεχνολογίας και Μηχανικής Emmy® (Technology & Engineering) για την τεχνολογία SafeStreams®, η οποία περιλαμβάνει forward error correction – FEC για την διόρθωση σφαλμάτων, automatic repeat request (ARQ) και IP bonding τεχνικές. Η τεχνολογία της AVIWEST κέρδισε το βαρύτιμο βραβείο για την αριστεία της στη δημιουργική μηχανική και για την πρωτοπορία της ως προς την αξιόπιστη μέθοδο μετάδοσης για τις ζωντανές τηλεοπτικές συνδέσεις συνεισφοράς και διανομής.

"Η AVIWEST ιδρύθηκε το 2008 με αποστολή: να προσφέρει μία πιο αποδοτική εναλλακτική λύση από τις παραδοσιακές (δορυφορική, τηλεπικοινωνιακή και οπτικών ινών) για τη συνεισφορά και τη διανομή ζωντανής τηλεόρασης," δήλωσε ο Ronan Poullaouec, Επικεφαλής Τεχνολογίας της AVIWEST. "Έχουμε την τιμή να μας επιλέγουν για το Βραβείο Emmy, επιβραβεύοντας την ανάπτυξη της Τεχνολογίας ARQ και SafeStreams. Αυτή το βραβείο, για το οποίο αποφάσισαν δεκάδες ειδικοί της Βιομηχανίας και συνάδελφοι, αποδεικνύει τη σημαντική συμβολή της AVIWEST στην πρόοδο μίας αξιόπιστης μεθόδου μεταφοράς ζωντανού HD και UHD video σε μη-διαχειριζόμενα δίκτυα και στο δημόσιο διαδίκτυο."

Η Τεχνολογία SafeStreams της AVIWEST επιτρέπει στους broadcasters να μεταφέρουν σημαντικές video feeds μέσω σύνδεσης χαμηλού κόστους στο δημόσιο διαδίκτυο, προσφέροντας την ίδια αξιοπιστία με τις παραδοσιακές μεθόδους broadcast μετάδοσης. Η πρόσθετη ευελιξία ως προς τη μετάδοση και η παρουσία εφεδρείας διευκολύνεται από τη σύνδεση σε έως 12 μη-διαχειριζόμενα IP δίκτυα, μεταξύ των οποίων 4G/3G και σύντομα 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, LAN/WAN, δορυφόρος, τηλεπικοινωνίες, Wi-Fi και δημόσιο διαδίκτυο.

" Οι ηθοποιοί του Κινηματογράφου πάντοτε έχουν ως αναφορά τα Oscars. Οι ηθοποιοί του Θεάτρου υπερηφανεύονται για τα βραβεία τους Tony. Οι δημοσιογράφοι της Τηλεόρασης θέλουν να προσθέσουν ένα Βραβείο Emmy στο βιογραφικό τους και έχουν βάσιμους λόγους γι’ αυτό. Απονέμουμε το Βραβείο Τεχνολογίας και Μηχανικής Emmy σε εκείνες τις εξαιρετικές εταιρείες και τους ανθρώπους, οι οποίο είναι οι ‘δημιουργοί των εργαλείων’ της βιομηχανίας, που έχουν επηρεάσει ουσιαστικά την εμπειρία της παρακολούθησης τηλεόρασης.”

Η απονομή των Βραβείων Τεχνολογίας & Μηχανικής θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση NAB 2019, η οποία θα λάβει χώρα 6-11 Απριλίου στο Λας Βέγκας. Τα Βραβεία τιμούν την ανάπτυξη και την καινοτομία της broadcast τεχνολογίας και αναγνωρίζουν τις εταιρείες, τους οργανισμούς και τις προσωπικότητες για τις τεχνολογικές ανακαλύψεις που έχουν σημαντική επίδραση στη μηχανική της τηλεόρασης.

 

Πληροφορίες: www.aviwest.com & Telmaco S.A. *
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 09:15

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group